Hotel Maritim Konferenz**** in Darmstadt Duitsland beoordelingen 6.3 | Zoover

Hotel Maritim Konferenz**** Darmstadt

Beoordelingen Hotel Maritim Konferenz****

Rheinstr. 105, 64295, Darmstadt
Hotel Maritim Konferenz scoort een 6,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Maritim Konferenz****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Maritim Konferenz**** in Darmstadt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Maritim Konferenz**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Maritim Konferenz**** met andere accommodaties in Darmstadt.

2 beoordelingen over Maritim Konferenz****

6,7
zakelijk, Nov. 2011
"Geschikt voor 1 nacht"
lisanne hissink
28-11-2011 Ik heb hier afgelopen week 1 nacht gelogeerd namens mijn bedrijf. Ik moet zeggen dat de ligging er goed is (nast het hotel) maar toch rustig is. De inrichting van het hele hotel is echter wel erg verouderd. De badkamer van mijn kamer was betegeld met jaren 80 groen/bruine tegels. De kamer was verder schoon, op wat lege flessen bier op het balkon na, maar goed daar zal de schoonmaker niet geweest zijn. Het ontbijt is relatief duur (17euro) voor wat je krijgt. Wel volop eten aanwezig, maar dat stond niet in verhouding met de prijs.
Kortom een hotel om een keer een nachtje te slapen, maar niet bijzonder mooi. Ik heb ook een nacht in hotel Welcome in Darmstadt gezeten en deze was een stuk mooier.

zakelijk, Feb. 2008
Bart Veen
29-2-2008 Hotel ligt praktisch naast het treinstation. Toch heb je er geen last van. Het hotel is een typisch zaken / converentie hotel.

Het ontbijt en het eten is goed en typisch Duits.

De kamers zijn goed. Ik zat in kamer 934 de junior suite een grote kamer met ruime zit en "aparte" slaapkamer