Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen**** in Bad Wildungen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen****

27 mei 2012

Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen**** Bad Wildungen (Sauerland)

Beoordelingen Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen****

Dr Marc Strasse 4, 34537, Bad Wildungen (Sauerland)
Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen scoort een 9,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen**** in Bad Wildungen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Maritim Badehotel Bad Wildungen**** met andere accommodaties in Bad Wildungen (Sauerland).

11 beoordelingen over Maritim Badehotel Bad Wildungen****

9,7
met oudere kinderen, Sept. 2011
"Ideaal hotel voor een geslaagde vakantie"
Luc,AM en AS
19-9-2011 lekker eten
zeer verzorgd ontbijtbuffet
net zwembad
mooie tuin
vriendelijk personeel
prachtige streek om te wandelen en te fietsen

"Zeer goed hotel van maritim"
andre d m
8-9-2011 hotel geboekt via touroperator belgie,kamer mooi 50 vierkante meter voor 2,eten ok wijn+water inbegrepen hp,omgeving mooi,uitstappen terug betaald door hotel,te bezoeken het museum nabij met vele bronnen,parking gratis ondergronds,mooi zwembad+sauna

met vrienden, Aug. 2010
"Mooi hotel, prachtige ligging"
Pedro
1-8-2010 Geweest met 3 families. Het groot hotel heeft een mooie architectuur en is practig gelegen in een groene omgeving. Verder beschikt het hotel over een binnenzwembad en een kleine saunaruimte. Het centrum van Bad Wildungen ligt op 5 minuten wandelen. In het park voor het hotel is een groot speelplein voor de kinderen. Voor de dames, zeker Kassel (45 km) gaan bezoeken want dat is een winkelparadijs. Het eten is zonder meer lekker doch is typisch Duits en mist soms finesse. Het hotel is zeer diervriendelijk (aan het hotel is een therapeutisch centrum voor huisdieren verbonden). De eerste twee dagen van ons bezoek was in het hotel een hondeshow van rashonden (Rhodesian Ridgeback) georganiseerd. Veel last hebben we er niet van gehad maar honden in het restaurant tijdens het diner werd niet door iedereen geapprecieerd. Samengevat, een goed hotel met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Maritim Badehotel Bad Wildu...

""klassehotel, mooiste van de omgeving""
Marijke en Henk
23-8-2009 We zijn in augustus 10 dagen in dit hotel geweest en kunnen alleen maar zeggen dat het "fantastische" dagen zijn geweest. Het hotel is midden in een park gelegen en toch kort bij het centrum van de plaats. We hadden een kamer met parkzicht met halfpension geboekt, heerlijk ontbijt en diner(buffet). Je kunt er heerlijk wandelen en in de omgeving is veel te zien. Het hotel heeft een fijn binnenzwembad met toegang met een ligweide, voorzien van riante ligbedden en parasols. Ook zijn er nog een sauna, fitnessruimte enz. Ideaal voor heerlijke ontspanning op een luie dag, tussendoor. Vriendelijk behulpzaam personeel. Kortom, we willen best nog een keertje terug.

Familie
"Super hotel, echt fantastisch!!!"
jo blockeel
5-8-2008 een aanrader voor iedereen, prachtige kamers, uitstekende service door super vriendelijk personeel, uitstekende buffetten, zowel tijdens ontbijt als diner.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"SUPER FANTASTISCH !!!"
Heikki, Isabelle en...
27-12-2008 We zijn er met ons gezinnetje geweest en het is heel tof geweest.
Het hotel is echt prachtig, het eten, de kamers, de service en klantvriendelijkheid is top, alles is er schitterend.
De omgeving is ook prachtig.

Wij gaan er zeker nog terug.

peter hoving
20-7-2008 Geweldig hotel!!
echt supervriendelijk!
en heerlijk eten , en was er niks voor je bij dan bestelde je gewoon iets anders!(kreeg je zo wat anders!)
echt een super hotel!!

helene
1-1-2008 wij waren met 7 personen met de kerst 2007 er.het is een goed en mooi,schoon, chique hotel.ruime kamers.gezellige lounge bar.Het personeel is supervriendelijk,niks is ze te veel.het hotel ligt wel in een kuuroord,dus het publiek is wel wat ouder(richting 70),maar dat maakt het wel lekker rustig.p.s. Ga ook naar het wildpark, erg leuk ,je kunt er lekker wandelen.

Familie, Aug. 2007
Fam .Schipper
20-8-2007 Hallo wij zijn vandaag terug gekomen van dit koninklijk hotel. Wij hebben echt heel erg genoten , het personeel was super vriendelijk en de buffeten waren fantastisch !!! Bad wildungen is een heel gezellig stadje. Wij komen hier zeker weer eens terug ! Goedkoop te boeken bij onze touroperator. Groetjes van de Fam . Schipper

Truus Hopkens
27-6-2007 Ik ben samen met mijn man naar dit geweldige hotel geweest echt het is een super hotel erg lekker eten hele mooie kamers en erg vriendelijk personeel!!!
volgend jaar gaan we weer heen!!!