Vraag en Antwoord Duitsland

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

stroomvoorziening bij tent (0 reacties)
Angela
18-6-2013
Hallo, Wij willen komen met een tent, is hier ook stroomvoorziening voor geregeld? Bedankt!

Arno
17-6-2013
waar ligt deze camping in duistland en graag een foto et de routeplannner.

Assepoester
17-6-2013
Weet iemand of het wandelen in de natuur/omgeving rondtoegangelijk is voor een buggy?

ook geschikt voor kinderen 15 jaar (0 reacties)
Vakantiepark Landal Mont Royal*****
lina
16-6-2013
wie weet wat er te doen is voor kinderen van 10 tot en 15 jaar, wordt hier wat georganiseerd voor en wat is leuk om te doen

waterkoker (0 reacties)
Melle
A.Revenich
16-6-2013
kan iemand mij vertellen of er een waterkokertje op de kamer aanwezig is? a.revenich.

Zijn er veel jongeren op de camping? (0 reacties)
Merel
16-6-2013
Hoe zit het met de jeugd op de camping (16, 17, 18)?

Routebeschrijving (0 reacties)
Hotel Am Fang (vh. Rothaar Treff)***
M. van den Meerendonk
16-6-2013
Heeft u enig idee hoe ik de routebeschrijving naar het Hotel AM FANG kan vinden?

Camping in Rotenburg (0 reacties)
Rotenburg an der Fulda (Rhön)
Willem-Jan Nijland
13-6-2013
Is de Camping in Rotenburg bruikbaar?

Drukte in de zomer. (0 reacties)
Heide-Park
Sander
13-6-2013
Hallo, Wij gaan deze zomer enkele dagen naar heide park, en we vroegen ons af hoe druk het dan in het park is. Moet je uren in de rij staan, of valt dat wel mee? Zo ja, is het aan te raden om zo'n express butler te nemen, en welke dan? Welke attracties kun je het beste doen wanneer het park net open is? Is er een 'single rider' wachtrij bij de attracties (opvullen van de lege plekken, hierdoor is je wachttijd vaak korter), zo ja bij welke attracties? Heeft er iemand ervaring wat betreft rolstoeltoegankelijkheid (wij gaan met iemand die een mobiele handicap heeft en in een rolstoel zit)? Moet je dan (lang) in de rij staan? Kun je in veel attracties (in bijv. de Efteling kun je met een handicap in bijna alle attracties, behalve de Droomvlucht, Villa Volta, en de monorail in het Land van Laaf)? Heeft er ook iemand ervaring met de autipas? Is er bij elke achtbaan (bijv. Colossus) een extra 'front row' rij (dus nog langer wachten om voorin te kunnen zitten)? Kun je zelf kiezen waar je wilt zitten (in bijv. Colossus), of word je ingedeeld door een medewerker (zoals in Disneyland Parijs)? Alvast bedankt voor de info!

Bolderkar??? (1 reacties)
Movie Park Germany
Alice
10-6-2013
Weet iemand of je daar ook een bolderkar kan huren? Groetjes alice

juma7177
11-6-2013
Ja hoor, je kunt deze huren, net zoals een rolstoel en kinderwagen.

bedden / ervaring met huisje 520 (1 reacties)
Vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem****
Ina
9-6-2013
Zijn de matrassen inmiddels vervangen/ Wie weet dat! Wij komen in huisje nr. 520. Wie heeft er ervaring met huisje nr 520 Is er ook een strijkplank en droogrekje.?

Frans Scheffers
Bij huisje 152 in ieder geval nier

campingplaats 170 (0 reacties)
San
9-6-2013
Wie weet of campingplaats nr 170 een mooie plek is, en kijk je dan ook over het dal?

drukte op de camping. (2 reacties)
schouten
9-6-2013
Hallo, Eind juni hoe is het dan met de drukte op de camping. En is er dan veel te doen? Gr ludwin

15-6-2013
Hallo, Wij zijn net terug van een week landal warsberg. We verbleven hier van 7 juni t/m 14 juni. WIj zaten in een stacarvan van landal. De camping was nu niet vol maar wel gezellig gevuld. Er was ook al een aardig animatie programma. Iedere ochtend knutselen voor de kinderen. 's middags ook een activiteit in de vorm van wandeling in de omgeving, voetbal, speurtocht enz. Ook is er af en toe mini kinderdisco, voorlezen met bollo en knuffeltijd met bollo. Zit nu een heel leuk animatie team bestaande uit 4 pers. Hele fijne vakantie alvast. Het is een geweldig park en mooie omgeving.

ludwin
Hallo schijndel, Dank je voor je reactie. Klinkt veel belovend. Gr ludwin

Nederlands sprekend personeel? (2 reacties)
Vakantiepark Roompot Hambachtal***
Natascha
7-6-2013
Wordt er ook Nederlands (of Engels) gesproken bij b.v de receptie of het horicagedeelte van het park? Ik spreek wel een paar woorden Duits maar weet niet of ik b.v. een probleem zou kunnen uitleggen in het Duits.

Nicole
11-6-2013
De receptie sprak bij ons nederlands ( het was een nederlands meisje) de kinder animatie werd ook gedaan door nederlanders. Het personeel in de horica is wel duits maar er komen heel veel nederlanders en ze begrijpen heel veel ook is alles onderandere het meneu in het nederlands je kunt echt merken dat de roompot nederlands is

ronald_b71
11-6-2013
Bedankt Nicole voor de reactie.Het maakt het een stuk eenvoudiger als je niet alles in het Duits hoeft uit te leggen vooral bij de receptie.

huren koelkast (0 reacties)
marieke
6-6-2013
wij staan in de zomer van 2013 op de camping. we hebben een koelkast gehuurd via de camping. Wie weet hoe groot deze zijn en of deze goed koelen?

steile hellingen met kleine suzuki, help! (1 reacties)
Vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem****
marie
6-6-2013
wij hebben maar een klein autootje. is dat toe doen in het gebied? lees over helling van 12% naar park toe. komen we uberhaupt tot in het park? iemand ervaring met veel volwassenen in klein autootje rondom de moezel?

J.D.M.Scholte
7-6-2013
Als je met z'n tweeen in de auto zit, kan dat uitstekend, je moet alleen goed blijven schakelen, desnoods in z''n een naar boven en beneden.

Kan je hier makkelijk fietsen (0 reacties)
Camping Am Niemetal*****
Geert
6-6-2013
Wij willen in de regio graag fietsen op elektrische fietsen. Is dat mogelijk?

Overstromingen (0 reacties)
Mesenich
marijke_henk
4-6-2013
Hoe is het met de moezel gesteld op dit moment aangaande de water overlast in Duitsland?

Supermarkten (Aldi, Lidl oid)? (0 reacties)
Camping Kinzigtal***
Maaike
4-6-2013
Zijn er in de buurt van de camping ook grotere supermarkten? Zo ja, in welke plaats kunnen we die gaan vinden? Dank voor de info!

rolstoel (0 reacties)
Camping Echternacherbrück***
familie o
30-5-2013
wie weet er een mooie ruime plaats voor ons met caravan en iemand in de rolstoel, wij willen aan het verharde pad staan en het liefst bij het water, en dan geen plek wat schuin afloopt, alvast bedankt

stacaravan landal (1 reacties)
29-5-2013
Weet iemand of het interieur van de stacaravans van landal zijn verandert. Type 4mh. Wij zijn er afgelopen september geweest en zag op de site van landal dat er nieuwe foto's zijn geplaatst bij dit type, maar zo zag het er niet uit.

15-6-2013
Inmiddels een week geweest op landal warsberg en de caravans zijn niet gerestyled. Dus de foto's op de site van landal van de 4pers stacaravans kloppen niet.

Carlijn
29-5-2013
Hallo , het was onze (2 personen 18 jaar) bedoeling om deze zomer naar Salztal Paradies te gaan. mijn vraag is of er in de buurt nog leuke stadjes zijn om te winkelen en of er s'avonds nog terrasjes in de buurt zijn om heen te gaan of plaatsen waar in ieder geval iets te beleven is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?