1-8-2010
In het hoogseizoen hier een weekje gekampeerd. De camping was vol en de plekjes klein. Desondanks een fijne week gehad. Vriendelijk personeel, goede voorzieningen en lage prijzen. Handig voor tentkampeerders is de kookgelegenheid, zodat je niet buiten in de regen hoeft te koken. In de avond was het rustig. De camping is goed gelegen voor bezoek aan Berlijn en Potsdam. De camping ligt mooi aan het water, met een klein strandje. Kortom: zeker aan te bevelen.
10-5-2010
we waren er in mei en we hadden een mooie grote plek.
camping ligt aan een meer en heeft een strandje waar je dus makkelijk met een opblaasbootje in kon varen. Het sanitair was heel schoon. Alleen wel jammer was dat je voor de douche moest betalen.(20 cent per minuut)
je kan vanaf de camping makkelijk naar Potsdam en Berlijn gaan.
2-9-2009
Heerlijk gelogeerd in één van de huisjes voorzien van net sanitair (wasbak, douche en wc in een helemaal betegelde ruimte) en een goed keukentje (spoelbak en 2 electrische kookplaatjes). Slaapkamers ter breedte van 2 bedden, dus opstappen aan het voeteneinde en een bankstel in licht en donkerbruin. Niet mijn keuze, maar het zit verder prima, net als het 4 persoons eethoekje.
Campingwinkel biedt wat je nodig hebt en iedere morgen verse broodjes. IJs-bolletjes voor maar 30 cent, biergarten waar je lekker en niet te duur kunt eten.
Klein strandje, maar daarna een groot meer waarin het heerlijk zwemmen is.
Dagje Berlijn kost 16,10 voor 5 personen voor trein, metro, bus ... en de omgeving is mooi om te fietsen (veel natuur).