Vraag en Antwoord Brandenburg

1 2 3 volgende

lunchen (0 reacties)
a. loorbach
23-4-2013
wie weet een leuke lunchtent waar je tussen de middag gewoon een broodje kunt eten ipv. een warme hap in wijk charlotteburg

Reistijd centrum Berlijn (1 reacties)
Hotel SensConvent Michendorf***
Amy
8-3-2013
Wie kan mij vertellen hoelang de reistijd met het ov naar het centrum van Berlijn is vanaf dit hotel?

Wim Jansen
18-3-2013
20 minuten met trein vanaf Potsdam (10 minuten met auto)

reistijd naar Berlijn centrum (0 reacties)
Hotel Van der Valk Berlin Brandenburg****
Aafje
28-2-2013
Wie kan mij vertellen hoelang de reistijd is van dit hotel naar Berlijn centrum met het ov? gr. Aafje

Hotel (1 reacties)
Marleen
26-2-2013
Ik zoek een hotel op een goede centrale plaats midden in het centrum van Berlijn. Heeft er iemand tips?

A. Oostrom
2-4-2013
Ik adviseer hotel Andels aan de Landsberger Allee 106, net buiten het centrum (Oost) (4 haltes met tram M5 naar Alexander platz). Bereikbaar zonder milieu-sticker !

Gerry
6-12-2012
Is het mogelijk om je i pad te gebruiken en wat kost het dan

aldi en rewe (0 reacties)
Senftenberg
g.c.j.van rijnswou
19-11-2012
Ik zoek het adres van de de aldi en rewe in senftenberg..

Berlijn (1 reacties)
Hotel Hoppegarten Berlin****
Dieneke Vermeer.
13-11-2012
Op welke manier is het handig om elke dag naar berlijn te gaan? Heb je b.v. een metro of busverbinding naar Berlin/ Ik las dat er een speciale Berlin kortingskaart te koop is, waar kun je die kopen?Alvast bedankt voor het beandwoorden. vriendelijke groet Dieneke Vermeer.

bonnie1970
10-1-2013
Bij elke U of S bahn staan automaten. kun je selecteren of je een dag/ weekend/ weekkaart wil kopen. Succes

ABC kaarjes openbaarvervoer. (1 reacties)
Hotel Andels Berlin****
Hans van Loon
5-11-2012
Is er in het hotel de mogelijkheid om daar de kaarten voor het openbaar te kopen.???.

erikterkulve
5-1-2013
Ja, kost 6,7€ per persoon per dag voor de Metro (M-line) De sight-seeing bus kost 22€ per 2 dagen per persoon en is handiger. Der plattegrond voor de metro is moeilijker te volgen om ergens te komen.

vervoer van en naar luchthaven (0 reacties)
Hotel Ellington****
rowena
21-10-2012
Ik zou graag een stedentrip naar Berlijn willen maken en vraag mij af hoe het zit met het vervoer van en naar de luchthaven.En dan met name als ik zou willen overnachten in Hotel Ellington.Bijv.hoe duur is een taxi van en naar dit hotel,en verder is de Zoo op loopafstand van dit hotel.En hoe zit het met het openbaar vervoer,.....bij voorbaat dank voor info.

Adriana Pastoors
7-10-2012
Ik las in de beoordeling dat er naar een creditkaart gevraagd word bij inchecken. Dit staat nergens vermeld, en wij hebben er ook geen. Zijn er dan problemen of moet je dan iets cash betalen?? Beetje vreemd dat dat bij reserveren niet aangegeven word. mvg Adriana

Hoe van vliegveld Schoenefeld naar dit Hotel? (0 reacties)
Hotel Tryp Berlin Mitte****
Tanja
6-9-2012
Over een maand gaan wij een stedentrip naar Berlijn maken. Graag zou ik willen weten hoe het vervoer is naar dit hotel? Met trein/bus en wat zijn de eventuele kosten? We willen goed voorbereid zijn! Alvast bedankt!

parkeren (1 reacties)
Hotel Andels Berlin****
Marloes
31-8-2012
Is het parkeren gratis? Hoe is het ontbijt en is dit bij de prijs inbegrepen?

Ineke
12-9-2012
Bij ons arrangement (BBI-reizen)was het parkeren in de hotelgarage inbegrepen. Dit gold ook voor het zeer uitgebreide ontbijtbuffet.

Parkeren (0 reacties)
Hotel A&O Berlin Friedrichshain*
Karin
28-8-2012
Zijn er ook mensen hier met de auto heen gegaan? Wij willen graag met de auto maar bij de hotel informatie staat aangegeven parkeren bij S-Bahn. Is dit betaald parkeren?

pieter lakerveld
26-8-2012
Hoe is het gesteld met het openbaar vervoer om en nabij Het hotel in Hoppegarten.Wij zijn daarvan afhankelijk.

marten1
1-4-2013
Er gaat een bus naar een station van de S-baan (Hoppegarten) Hebben wij niet gebruikt, maar andere gasten wel en geen klachten over gehoord

martin
19-8-2012
Is er een minimum leeftijd voor de glijbanen.En zijn er ook dag kaarten voor de glijbanen?

Sha
8-8-2012
Wie weet hoe je kan boeken ? Ik probeer via de officiele site van Tropical Islands te boeken. Ik moet hiervoor een mastercard, visa card of american express hebben. Dit heb ik niet! ik kan alleen via interbankieren betalen of contant! kan ik hier dan niet boeken ?

avatar
24-7-2012
worden er van hieruit excursies verzorgd naar berlijn.

Wie weet de route? (1 reacties)
Jane
17-7-2012
Wie kan mij vertellen hoe ik vanaf het vliegveld Tegel zoveel mogelijk rechtstreeks naar Hotel Andel's op de Landsberger Allee in Berlijn. Ik zie het niet zitten om met mijn koffer en tassen teveel in en uit te moeten stappen en a.u.b geen Metro i.v.m fobie van mijn vriendin. Wie o Wie helpt mij op weg? Zijn er misschien nog mensen die in dit Hotel zijn geweest en mij advies kunnen geven over het een en ander? Dank.

Iris
6-8-2012
De JetExpressBus TXL – Naar Mitte/Unter den Linden duurt 30 minuten en kost € 4,10 Bus X9 of 109 – Naar Charlottenburg/Zoologischer Garten duurt 30 minuten en kost € 2 Taxi – rond de € 20.

fietsen (3 reacties)
rudolf
26-4-2012
wij willen graag een fietstocht met een gids door berlijn maken. wat is een goede keuze.

Harma Bakker-Ritzema
28-6-2012
dat weet ik niet , heb er niet veel mensen zien fietsen , erg druk auto-verkeer !

Iris
13-7-2012
Berlijn is een leuke stad om op de fiets te verkennen. Kijk eens op deze website: http://www.nederlands.visitberlin.de > ga dan naar Berlijn verkennen > Berlijn met de fiets!

bonnie1970
10-1-2013
Zie het Berlijn blog van Marjolein. Staat ongeveer alles wat je wil weten. Geniet er van..

lift ? (1 reacties)
Reichstag
Mopie
12-4-2012
Wie weet of je ook de koepel kan bezichtigen zonder gebruik te moeten maken van de lift? Echt verschrikkelijk als je claustrofobie hebt

1 2 3 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit