Hotel Romantik Hotel Kronprinz**** in Berlijn Duitsland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Romantik Hotel Kronprinz****

27 mei 2012

Hotel Romantik Hotel Kronprinz**** Berlijn

Beoordelingen Hotel Romantik Hotel Kronprinz****

KRONPRINZENDAMM 1, D-10711, Berlijn
Hotel Romantik Hotel Kronprinz scoort een 7,9 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Romantik Hotel Kronprinz****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Romantik Hotel Kronprinz**** in Berlijn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Hotel Romantik Hotel Kronprinz**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Romantik Hotel Kronprinz**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg. Vergelijk Hotel Romantik Hotel Kronprinz**** met andere accommodaties in Berlijn.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Romantik Hotel Kronprinz****

met partner, Apr. 2012
"Gedateerd"
Thea Lankreijer
11-4-2012 Wij kregen eerst kamer 169. Kleine ongezellige kamer met een bed van 1.40. Zeker geen plek om te relaxen na alle omzwervingen in Berlijn. Voor Euro 15 p/n extra, kamer 253 gekregen, groter maar niet gezellig. Zeker geen 4 sterren maar 3. Ontbijt was prima en het personeel vriendelijk.

met vrienden, Sept. 2011
"Prima hotel; uitstekende uitvalsbasis"
Paul
4-10-2011 Hotel met klassieke uitstraling (anderen vinden het wellicht 'gedateerd').
Het is niet high-tech; predikaat 'romantisch' (sinds 01-10-2011) is best op z'n plaats. Kamers zijn niet allemaal gelijk. Onze kamer was behoorlijk groot, maar had een (te) kleine badkamer. Maar ach, was best te doen. Ligging is prima: aan einde van de Kurfuerstendam en op 3 loop-minuten van U-bahn station Halensee.

met een groep, Juli 2011
"Geen vier sterren, hotel op goede, rustige plek"
ed
11-7-2011 Hotel Kronprinz wordt geleid door een Frans echtpaar met zoon en hoewel vriendelijk blijft het kontakt plichtmatig. Het hotel heeft heel veel verschillende kamers die wel allemaal hetzelfde kosten. Ik had een kamertje waar net en bed in kon en een douchebak die echt te klein was. Mijn collega's waren wat dat betreft gelukkiger. Het hotel heeft een hoog " Tante Betje" gehalte. Onpersoonlijke kamers, beddensprei, lelijke gordijnen, ouderwets sanitair. Het hotel is in een oud gebouw gevestigd en dat levert hier een waar doolhof aan kamers op.Het ontbijt was prima en het terras voor de deur klein maar gezellig. Op goede plek bij de Kurfurstendam en bij station Hallensee. Geen gratis internet alleen bij de receptie staat een kleine Imac waar je gratis gebruik van mag maken. Ik heb voor dit hotel 85 euro per nacht betaald en dat is voor dit hotel een prima prijs. De prijsopgave die op de kamer hing gaf aan dat mijn kamer 175 zou kosten. Dat zou veel te veel zijn. Maximaal drie sterren

met partner, Mei 2011
"Mooi, schoon, net hotel"
John
14-6-2011 Leuke hotel, aardig personeel in een mooi deel van Berlijn.
Ook erg goed bereikbaar met openbaar vervoer, zo in het centrum.

met partner, Mei 2011
"Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding."
André
19-5-2011 Een uitstekend hotel met een zeer goed en uitgebreid ontbijtbuffet. De kamer was ruim en van alle gemakken voorzien o.a. mini-bar doch de douche-en toiletruimte was (te) klein. Onze kamer (nr. 163) was aan de binnenzijde gelegen en was zeer rustig, hetgeen je niet zou verwachten in deze metropool. Zeer positief is ook de nabijheid van zowel bus als S-Bahn waardoor men in no-time in het oude dan wel nieuwe centrum is. Het personeel was zeer hulpvaardig.

met partner, Mrt. 2011
"Aanrader voor een citytrip"
Ronald
4-4-2011 Uitstekend hotel aan de rand van Berlijn. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, ideale ligging voor het openbaar vervoer, gratis parkeren, geen milieuvignet nodig. Comfortabele kamer van alle gemakken voorzien. Prima bedden. Een absolute aanrader voor een verblijf in Berlijn!

met partner, 2010
"Voor stedenreis naar Berlijn zeker een aanrader"
lolabunny1_
27-12-2010 Ligt aan zijstraatje van de Kurfürstendamm. De auto kun je veilig gratis parkeren in rustig straatje voor het hotel. Kamers zijn niet groot maar wel alles netjes en comfortabel. Ontbijtruimte is een tuin echt sjiek. Direkt op de hoek zijn bushalte en trein en metrohalte. Ligt echt super je kan alle kanten op van hieruit. Dicht bij Schloss Charlottenburg, en de beurs.

met partner, Sept. 2010
"Accomodatie is niet wat het lijkt!!"
Willem Wolda
20-9-2010 Kamer veel kleiner dan op de foto's op internet wordt gesuggereerd!! De door ons bewoonde kamer (nr. 253) rook erg muf en erg lawaaiig vanwege ligging aan spoor.
Gedurende de gehele dag denderen er treinen (U-bahn, S-Bahn en DB) voorbij!
Gelijk bij aankomst geklaagd bij receptioniste! Vrij nors vrouwspersoon begreep onze klachten niet en probeerde ons de Suite (à € 50,- extra per nacht) aan te smeren! Na de mededeling dat we dat een nogal kostbare aangelegenheid vonden, snauwde de vrouw of we dachten dat de Suite gratis verhuurd zou worden. Samenvattend bepaald geen aanrader en al helemaal geen 4 sterren waard!!

met vrienden, Aug. 2010
"Ideale ligging"
leny bulkens
24-8-2010 vanuit het hotel kun je prima met het openbaar vervoer.
kleine kamers, bedden ook klein(1.40m breed)
Prima ontbijt maar er waren gasten die tafeltjes reserveerden om te ontbijten. dus wij konden nooit buiten eten en niet met z'n vieren aan een tafeltje.
eerder een 3 sterren hotel.

met partner, Aug. 2010
"Fijn hotel!"
Luc
18-8-2010 voor een paar dagen Berlijn, is dit een prima hotel. We hadden een vrij kleine kamer maar wel een grote badkamer met een heerlijke douche! Het ontbijt was goed. Hotel ligt aan het begin van de Kurfurstendam.
Kortom een fijn hotel voor een lekker weekend Berlijn!

1 2 3 4 5 6 volgende