Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites**** in Berlijn Duitsland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites****

27 mei 2012

Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites**** Berlijn

Beoordelingen Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites****

Prager Strasse 12, 10779, Berlijn
Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites scoort een 8,8 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites**** in Berlijn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg. Vergelijk Hotel Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites**** met andere accommodaties in Berlijn.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super luxe hotel"
yvonne
16-8-2011 Zijn net terug van 4 dagen Berlijn metTO. Kwamen hier terecht omdat ander hotel overboekt was. Supermooie suites voorzien van alle comfort en heel erg schoon. Wij hadden er een ontbijtbuffet bij. Dankzij Zoover zijn we heerlijk op het pleintje uit eten geweest bij de Kroaat en de Italiaan. Goedkoop en lekker. Ligging niet echt bij het mooiste stuk Berlijn maar wel vlak bij KU'dam en het KDWE. De bomen voor het hotel zijn wel aan de hoge kant geworden. Het hotel was bijna niet te herkennen aan de foto's op Zoover

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Prima kamers, meer niet."
Johan
23-10-2010 De kamers zijn prima. Kwaliteit is goed, maar:
- het is mij nog nooit overkomen dat bij een boeking het ontbijt niet is inbegrepen. Als je dan vervolgens € 20,- p.p. per ochtend moet bijbetalen loopt het hard op.
- een zwembad waar je pas vanaf je 18e in mag heb ik ook nog niet eerder meegemaakt.
- restaurant heeft een beperkte kaart en kwaliteit is niet top.
Bereikbaarheid naar het centrum is goed via metro.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prima hotel"
Piet
24-8-2010 Keurig verzorgd hotel op zeer korte loopafstand van Metro station.
Uitgebreid ontbijtbuffet met zeer vriendeljik personeel, nee is niet te koop.
Een aanrader!

met partner, Juli 2010
"Prima hotel, maar wel een luxe suite gekozen"
Geert
20-7-2010 De metro ligt om de hoek, zodat je snel in het centrum bent.
Gelegen aan een gezellig plein met diverse eetgelegenheden die niet duur zijn.

"Wat een topper"
Piet en Marleen Gij...
2-1-2010 We zijn 6 dagen geweest,het was een mooi hotel grote kamers en een fijne douche.
tip:Restaurant Dalmacija
Internationale keuken rond de 10 euro.

met vrienden, Okt. 2009
"Een aanrader."
Astrid
25-10-2009 Hotel Ramada **** in Berlijn is een aanrader. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn groot en goed ingericht. De harde matrassen lagen niet prettig. Het ontbijt was geweldig, keuze in overvloed. Het aankomstdiner was geen succes.
Tip: op de hoek zit een italiaans restaurant. Daar kun je prima eten.

"Ruim voldoende"
Piet
11-9-2009 Ruim voldoende, qua prijs/kwaliteitverhouding. Ligging is niet helemaal centraal, maar goed genoeg voor het bereiken van de metro.

met partner, Aug. 2009
"Comfortabel hotel"
J. Tichelaar
10-3-2010 Ramada Plaza is een comfortabel hotel waar je je meteen thuis voelt. De kamers zijn super. Toen we er waren was het 31 graden maar in de kamer was het heerlijk koel. Onze auto stond veilig in de garage en de U-bahn was om de hoek en bracht ons overal waar we naar toe wilde. Het hotel ligt aan een gezellig plein met allemaal eettentjes. We hebben genoten.

met partner, Juni 2009
"Absoluut een aanrader!"
Linda
11-6-2009 Het hotel is met de auto prima bereikbaar en ligt zeer dicht bij het metrostation. De kamer die wij hadden was erg groot met prima bedden en badkamer (geen bad overigens) en zelfs een klein keukentje.
De Italiaan net om de hoek is een aanrader, heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en een lage rekening.
Kortom, wij komen hier waarschijnlijk nog wel een keer terug.

met partner, Mei 2009
"Super hotel; de rust midden in de stad."
Priscilla Wegman
18-5-2009 Net terug van 4 nachten. Helemaal super! Goede service, zeer ruime en schone kamers en waanzinnig ontbijt. Groot hotel, maar biedt alle rust met rustig pleintje met grasveld en fontein. Je merkt niet dat je in een grote, drukke stad zit.

Voor eten 's avonds hoef je echt niet met de metro (twee of drie haltes) naar het centrum: aan het plein zit Italiaan San Marino: echt een aanrader en goedkoop en even om de hoek aan de Bundesallee zit een Japanner (sushi bar achtig). Heel druk, maar altijd plek en een spotprijs voor heerlijk en veel eten.

Metro om de hoek en ook een supermarkt, pinautomaat, apotheek en Kruidvat-achtige winkel, bakker en koffiebar beneden het hotel: ook erg handig.

1 2 3 4 5 6 volgende