Hotel Mercure Checkpoint Charlie**** in Berlijn Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mercure Checkpoint Charlie****

27 mei 2012

Hotel Mercure Checkpoint Charlie**** Berlijn

Beoordelingen Hotel Mercure Checkpoint Charlie****

Schuetzenstrasse 11, 10117, Berlijn
Hotel Mercure Checkpoint Charlie scoort een 8,9 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mercure Checkpoint Charlie****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mercure Checkpoint Charlie**** in Berlijn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Mercure Checkpoint Charlie**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Mercure Checkpoint Charlie**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg. Vergelijk Hotel Mercure Checkpoint Charlie**** met andere accommodaties in Berlijn.

33 beoordelingen over Mercure Checkpoint Charlie****

met partner, Nov. 2011
"Aanrader!"
Tanja
7-11-2011 superhotel! wij kregen een gratis upgrade naar residence! verder was het ontbijt prima en heel vriendelijk personeel! we hebben de hop on hop of bus gepakt en die rijdt langs de meest populiere bezienswaardigheden en verder hebben we ook lopend heel wat kilometers afgelegd!

"Goed hotel op een goede plek"
Jilles
20-10-2011 Dit hotel is om de hoek bij Checkpoint Charlie waar ook het metrostation is

zakelijk, Sept. 2011
"Tevreden"
Robert
9-9-2011 Over Dit Hotel ben ik redelijk tevreden.
De ligging is erg goed en de kamers zijn erg ruim.
Nadelen zijn de prijs we hadden 1200 betaald voor 2 kamers voor 3 dagen.
Het eten was voldoende niet meer dan dat.
De schoonmaakploeg was ook erg matig.

met vrienden, Aug. 2011
"Goed hotel en mooie apartementen"
Wil
7-11-2011 Een prima hotel, vriendelijk personeel in een nette buurt.
Het ontbijt was goed en uitgebreid en zat bij de prijs inbegrepen. De kamer voor 2 pers. met ontbijt was € 95 p.n.
Wij kregen een gratis upgrade naar een apartement met 2 etages. Keurig schoon en modern! Een aanrader dit hotel.

met vrienden, Juli 2011
"Uitstekend Hotel!!"
M & C
19-7-2011 Neem een kamer inclusief ontbijt want een apart ontbijt kost 18,- euro p.p.p.d
Wij hadden een Superior kamer en was enorm groot met een aparte toilet & douche en een balkon en alles was super schoon en nieuw een echte aanrader zeker qua geld!
Metro stopt vlak bij het Hotel (Stadmitte) vanaf de luchthaven Tegel € 2,10p.p

"Ruim, plezierig, strategisch gelegen, niet duur"
Bert
12-8-2011 Het hotel is gebouwd in de zone van de vroegere Berlijnse muur. Tijdens de DDR periode is dit een soort niemandsland geweest. Het hotel heeft bijzonder grote studio's waarvan wij er een gehuurd hadden. De ingang van de studio ligt naast het eigenlijke hotel. Het hotel ligt op een steenworp afstand van Checkpoint Charly. Het is eenvoudig met de U-bahn te bereiken en ook kan je eventueel lopend naar de meeste attracties in Oost en West.
Er zijn voldoende restaurants (Italiaans, Thais, Duits etc) op een paar honderd meter afstand te vinden.
Het hotel heeft betaald Wifi, maar er is een gratis Internet werkplek in de lobby (met printer).
We hebben er niet gegeten of ontbeten, dat is relatief duur en er zijn meer dan voldoende goede alternatieven in Berlijn.
Aan het einde van de straat was een City Beach, waar je lekker kon loungen, witte wijn of bier drinken en tapas eten tegen erg aantrekkelijke tarieven.
Al met al een uitstekende uitvalsbasis.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Perfect!"
W.
23-8-2010 We hadden een familie kamer: 2 hotelkamers (in de ene kamer een lits-jumeaux en in de andere een 2-persoonsbed) met een gezamenlijke hal, badkamer en toilet (apart van badkamer). Mooie, ruime, schone kamers. Het hotel ligt in het centrum (een paar 100 meter vanaf Checkpoint Charlie), maar het is er erg rustig. Ook geen geluidsoverlast van andere kamers. Het hotel heeft een aantal eigen parkeerplekken in de parkeergarage in de straat achter het hotel (Zimmerstr.): 13 euro per dag (niet vergeten een milieusticker voor de auto áán te vragen voor u naar Berlijn vertrekt!). Vanuit de parkeergarage kunt u met uw pasje in het hotel komen. Ontbijt is goed, maar duur: 18 euro pp, voor kinderen 9 euro of gratis, afhankelijk van de leeftijd. Op loopafstand veel restaurants/bakkerijen die ontbijt aanbieden voor totaal ca. 20 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
De metro is op loopafstand: alle bezienswaardigheden zijn dus heel goed zonder auto te bereiken.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Fantastische plek"
Marco
27-5-2010 Perfect Hotel, vriendelijke mensen en prima ligging midden in het centrum. Hotel is echt een aanrader.

met partner, Nov. 2009
"Goede uitvalsbasis"
Wannes
31-1-2010 Mercure Checkpoint Charlie is een prima hotel. Goed gelegen bij Checkpoint Charlie en bij de U-bahn, dus het uitgebreide centrum van Berlijn is goed bereikbaar.
De kamers waren helemaal top; erg ruim, goed bed, aparte wc is ook erg fijn, prima badkamer. Ontbijt was ook erg uitgebreid met alles wat je maar wil!

met partner, Nov. 2009
"Mooi hotel bij checkpoint charly"
Chantal
16-1-2010 Mooi kamer. Wij hadden een langgerekte kamer, grote inloopdouche en wat wij erg prettig vonden was dat de wc niet in de badkamer was, maar in apart kamertje in de kamer. Was geen gratis Wifi aanwezig in de kamer, wel in de hal van het hotel (bij de balie kan je een wachtwoord gratis aanvragen voor de hal). Ontbijt was goed en uitgebreid. Kom alleen niet om 9 uur a half tien, want dan is het megadruk! Het ligt naast checkpoint charly. Het centrum van berlijn is heel groot dus qua ligging tov centrum moeilijk te beoordelen. Ligt wel dicht bij Ubahn dus met openbaar vervoer kun je makkelijk overal komen. Al met al een goed hotel voor een citytrip