Hotel Ku' damm 101*** in Berlijn Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

December 2005: Ku

Beoordelingen Hotel Ku' damm 101***

Kurfuerstendamm 101, 10711, Berlijn
Hotel Ku' damm 101 scoort een 8,9 uit 10, op basis van 246 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ku' damm 101***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ku' damm 101*** in Berlijn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Ku' damm 101*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Ku' damm 101*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg. Vergelijk Hotel Ku' damm 101*** met andere accommodaties in Berlijn.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Ku' damm 101***

met partner, Mei 2012
"Basis zijn niet goed"
Chris
21-5-2012 Wij hadden een upperclass kamer (604). Daarvan waren de bedden compleet doorgezakt (erg oude matrassen) en was er 's morgens geen warm water voor een douche (dit was bij ons op alle dagen zo). Bij het personeel aangegeven, bekend probleem, omdat het hotel bijna compleet vol was. Dat kan best, maar als je 's morgens een douche wilt nemen lijkt me dat redelijk basis aan een hotel. Verder moet er werkelijk voor alles worden betaald. Een flesje warm water op de kamer 2.80 euro (een minibar ontbrak) en ontbijt per dag 15 euro. De TV ingebouwd in een meubel doet wat armoedig aan. Ziet er leuk uit, maar functioneel is het niet. De kamers kunnen verder wel wat meer sfeer hebben (ziet er uit als een ziekenhuiszaal). Het oogt als een modern hotel, dat is het ook, maar sommige zaken zijn echt niet goed wat je voor een hotel in dit segment mag verwachten. Personeel is vriendelijk in de omgang. We kregen voor de niet werkende douche korting op de parkeerkosten.

met partner, Jan. 2012
"Prima"
Floor
30-1-2012 Modern hotel aan het begin van de Kurfursterdamm. Zeer makkelijk bereikbaar met de auto, de Ku'damm wordt vanaf de snelweg goed aangegeven. Kamers zijn moderne maar grauwe cellen, functionaliteit prima en grootte uitstekend. Rustige kamer als je daarom vraagt. Aankomst en vertrek bij receptie rommelig en niet efficiënt. Het lijkt wel alsof je elke keer door een stagiaire geholpen wordt die nergens iets van af weet. Badkamer schoon, handdoeken elke dag schoon als je ze op de grond laat liggen. Ontbijt is verrassend, veel keuze en lekkere extra hapjes, fruitstukjes in een leuk glaasje, toostjes met zalm, etc. Verse lekkere broodjes. Keuze uit 8 vruchtensappen maar niet vers geperst. Ontbijt op 7e verdieping zodat je een goed uitzicht over de stad hebt. Bedden prima. Geen koelkast op de kamer. Geen waterkoker. Wifi aanwezig op de kamer (gratis). Berlijn is prima met de auto te doen.

met vrienden, Jan. 2012
"Superhotel voor een stedentrip Berlijn"
L. Koolwijk
22-3-2012 Ku'damm 101 is een perfect hotel voor een paar dagen Berlijn. Het hotel ziet er van de buitenkant leuk uit.
Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen en werd ons aangeboden de koffers naar een afgesloten ruimte te brengen (met persoonlijk nummertje), totdat onze kamer klaar was.
Kamer zelf was prima. Goed schoongemaakt, modern ingericht. Badkamer was ook prima. Wij zaten niet direct aan de Kurfurstendamm en hebben eigenlijk geen last van lawaai gehad.
Het ontbijt was in één woord ge-wel-dig! Heerlijk in het zonnetje ontbeten (wel binnen, het was -8 buiten) op de bovenste verdieping met mooi uitzicht over Berlijn. Alles wat je maar kon wensen was aanwezig, kon iedere dag iets nieuws proberen.
Onder het hotel is een supermarkt en voor de supermarkt is een bushalte. Deze brengt je in een halve minuut naar de metrohalte (anders is het +/- 10 minuten lopen). Het is wel ver lopen tot de winkels op de Ku'damm (+/- 1 uur).
Eindconclusie: superhotel, zeker doen!

met vrienden, Jan. 2012
"Strak, modern hotel. Prima ingericht en verzorgd."
annemie24
18-1-2012 Mooi hotel, moderne strakke inrichting. Het zag er allemaal prima, schoon en netjes verzorgd uit. Het personeel is erg aardig en behulpzaam.
De ligging is inderdaad niet in het centrum, maar met de metro, de S-Bahn en de bus is dit allemaal prima te bereizen. Met Welcome-card kun je met het openbaar vervoer door Berlijn te reizen.
Het ontbijt is heerlijk en goed verzorgd. Een aanrader dus.
Enigste minpuntje voor ons waren de harde matrassen.

met partner, Dec. 2011
"Goed hotel met moderne, ietwat koude uitstraling"
rubro
6-1-2012 Uitstekend hotel met schone, modern ingerichte kamers.
Hotel straalt rust en degelijkheid uit. Merendeel van de bezoekers
waren zakenmensen.
Prima ontbijt (incl. amuse-buffet) op de 7e verdieping met uitzicht
over de (daken van de) stad.
Kamers ook niet lawaaiierig. TV: vooral Duitse zenders (verrassend:-) ),
geen BVN TV.
Hotel Ku'damm 101 ligt aan de Kurfürstendamm, ongeveer 10 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde Metro-station. Iets verder weg van het centrum, dan het adres doet vermoeden, omdat de Kurfürstendamm
kilometers lang is en de accommodatie aan het eind van deze weg ligt.
Bushalte is wel vlakbij.

Internet-toegang (wifi) tegen betaling. In de lobby hangen er echter
een aantal PC's die gratis gebruikt mogen worden.

Al met al geen spijt gehad van onze keuze voor dit hotel.

"Mindervalide met evenwichtsstoringen"
Fred L.
21-8-2011 De mindervalide kamer is ongeschikt voor mensen met evenwichtsstoornissen. Zo ontbreekt handsteunen aan beide kanten van toilet en douchestoel. Is een ramp bij het douchen. Gelukkig waren we er maar 2 dagen.
Marketing Assistentin Dana Puckelwaldt, 6-9-2011
Eigenaar zegt:  Dear fred_lonterman, We thank you for your comment. Please accept our apologies for not being able to meet your requirements this time. We do recognise the need for an additional handrail and also a second chair. We will consider alterations in some of the rooms in the future. Best regards Dana Puckelwaldt Acting Front Office Manager

met partner, Apr. 2011
"Een absolute aanrader!"
mostcare
10-5-2011 Super! In een woord goed. Wel bij boeking vragen naar kamer in niet-rookgedeelte als je niet van rook houdt. Onze kamer lag in rookgedeelte van het hotel, maar dag later kregen we een upgrade naar een superiorkamer in een nietrokersdeel van het hotel.Parkeergarage prima.Tuin heerlijk rustig voor als je even buiten wilt zijn. Personeel uiterst vriendelijk. Een absolute aanrader!

met partner, Dec. 2010
"Strak en netjes design hotel"
Hilbrand
29-12-2010 Met kerst 4 dagen in dit hotel geweest. Kamers zijn ruim en netjes en sanitair is uitstekend. Het eten op de 7e etage is meer dan goed en gelukkig kan je in het weekend tot laat ontbijten (erg positief voor uitslapers). Je kan onder het hotel parkeren voor 14 euro per 24 uur.
De barman verteld je graag waar in de stad je lekker kan eten en zodoende kom je in restaurants waar je als toerist normaal niet komt. In de stad is het plezierig om alles met het openbaar vervoer te doen met de Berlin Welcome Card (25 euro per persoon voor 72 uur). De bus stopt iedere 10 minuten voor de deur en brengt je binnen 1 minuut bij de metro. Hotel is qua prijs en kwaliteit een aanrader.

met partner, Juli 2010
"Mooi hotel"
Jolanda
22-7-2010 Mooi, strak ingericht hotel. Bij de receptie zijn ze heel aardig en doen ze er alles aan om het je naar je zin te maken. Ontbijt is erg goed, zeer uitgebreid en alles wordt steeds keurig aangevuld. Kamers aan de voorkant van het hotel zijn iets rumoeriger en vrij warm. De airco deed het helaas ook niet goed. Centrum/oost-Berlijn is wel een stukje weg maar de bus stopt praktisch voor de deur en de metro is tien minuten lopen. Wellness-deel stelt niets voor dus daar hoef je dit hotel niet voor te boeken. Als je echter lekkere bedden, strak design, vriendelijk personeel en goed ontbijt zoekt, dan ben je hier aan het goede adres.

met partner, Mei 2010
"Mooi design hotel"
geesing2
25-1-2011 een mooi design hotel, aan het begin van de Ku'damm.
rustig gelegen, maar wel centraal, wij liepen telkens de Ku'damm af , langs alle exclusieve winkels, erg mooi om te zien.
ontbijt boven op de 7e verdieping, is echt top, variatie alom, hip en klassiek, en ook nog een leuk uitzicht.
verassende kunstitems, door het gehele hotel, en een heerlijke rode wijn aan de bar, prijzen wel wat aan de hoge kant, maar dan heb je ook wat.
Eten buiten de deur, tip: Het turkse restaurant iets verderop, aan dezelfde kant als het hotel, is echt een TOPPER, de naam is me ontschoten, maar het zit op een hoekje aan de KU'damm

1 2 3 4 5 volgende