Hotel California Am Kurfürstendamm**** in Berlijn Duitsland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel California Am Kurfürstendamm****

27 mei 2012

Hotel California Am Kurfürstendamm**** Berlijn

Beoordelingen Hotel California Am Kurfürstendamm****

Kurfuerstendamm 35, 10719, Berlijn
Hotel California Am Kurfürstendamm scoort een 7,0 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel California Am Kurfürstendamm****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel California Am Kurfürstendamm**** in Berlijn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel California Am Kurfürstendamm**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg. Vergelijk Hotel California Am Kurfürstendamm**** met andere accommodaties in Berlijn.

14 beoordelingen over California Am Kurfürstendamm****

met vrienden, Apr. 2012
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Patricia Jansen-Bak...
23-4-2012 Dit hotel was een ware verrassing voor ons. Prima prijs voor de luxe die je krijgt. Alles is tip top in orde!!!

met een groep, Apr. 2012
"Fantastisch hotel op mooie plek Kurfurstendamm"
Nieuwmans
16-4-2012 Dit hotel wordt door veel mensen als slecht beschreven: Wij zijn met vier personen geweest van 11 tot en met 15 april 2012 en hadden kamers op de 5e etage. nrs 558 en 559. Door alle beoordelingen waren we een beetje huiverig wat we aan zouden treffen... en wat blijkt. HET WAS TOP... Absoluut geen klachten. Kamers groot, nr 558 groter dan 559. Schoon, goede bedden, goed sanitair, hele goede service. Geweldig ontbijtbuffet. Behulpzaam personeel aan balie. Dus absoluut een aanrader....

met partner, Dec. 2011
"Perfecte centrale ligging"
Claudia
19-12-2011 Voor stedentrip vanaf vliegveld Tegel perfect. Centrale ligging nabij winkels en goede verbinding met lijn 109, halte Uhlandstrasse. Met auto minder handing ivm moeilijk parkeren. Nadeel: internetkaart van 3 uur moet in één keer opgemaakt worden. Uitloggen kan niet, tijd loopt gewoon door.

met vrienden, Okt. 2011
"Prima hotel!"
John
17-11-2011 Mooi hotel. Fijne, ietwat kleine kamers. Goed ontbijt en perfecte ligging. Absoluut een aanrader!

met vrienden, Sept. 2011
"Waardeloos"
p.otten
29-9-2011 net terug van Berlijn en wil toch meteen even kwijt dat dit 'n waardeloos hotel is al ziet 't op de foto's oh zo mooi uit.rokerskamer geboekt ,3 personen.1ste nacht geen rokerskamer gekregen, kleine kamer met 'n stretcher als 3de bed.na veel heisa andere kamer gekregen,vies oud met kringloopmeubels,kapotte tegels op 'n oude badkamer waar de wasbak niet goed afliep.ons beklag gedaan maar duurde lang voordat iemand kwam om dit te verhelpen.ook de oplader van de telefoon was verdwenen na onze verhuizing.kamermeisje was vergeten toiletpapier bij te vullen.gebeld met de receptie en 't duurde maar 3 kwartier voordat iemand 'n rol kwam brengen.....enz enz....
duur hotel met onvriendelijk en arrogant personeel.Berlijn ja dit hotel nee nooit meer

met vrienden, Sept. 2011
"Geen 4* sterren waard"
pia
2-10-2011 behalve dat de ligging goed is en het ontbijt uitgebreid is ,heb ik geen goed woord over voor dit hotel.ontzettend arrogant en onvriendelijk personeel.rokerskamer geboekt voor 3 personen.bij aankomst niet mogelijk en kregen 'n 2 persoonskamer met 'n stretcher erbij,waardoor de kamer veel te klein was.na 'n hoop heisa andere kamer gekregen,help wat erg.kringloopmeubels erin,geen airco en ook nog voor aan de straat.na de "verhuizing"was ook 'n oplader van de mobiel spoorloos verdwenen.natuurlijk is die niet gevonden.ook andere mensen waren zeer ontevreden over dit hotel. berlijn jaaaa,dit hotel neee nooit meer.

"Geen 4 sterren waard !!!"
monique en Frank
22-7-2011 We hadden een duurdere kamer geboekt met marmeren badkamer stond op de beschrijving. Het was een kleine kamer die nodig eens vernieuwd mag worden.De badkamer was zeer oud, geen marmer maar tegels die uitzagen als marmer, veel stukken uit de tegels, de douche lekte en na 3 dagen pas werd hij gemaakt terwijl we de eerste dag ons beklag al hadden gedaan. Het ontbijt is prima.
Het hotel is oud en dat zie je door het hele hotel, de ramen moeten nodig vervangen worden, de muren zijn slecht enz. Ook hadden we rokerskamer geboekt maar niet gekregen. Het parkeren bij het hotel is duur 15 euro per dag.

met partner, Mei 2011
"Goede locatie"
jan
19-5-2011 ligt op een goede locatie en ook vlak bij de metro. Kamers zelfs de luxe zijn wat aan de kleine kant. Ontbijt ook wat aan de magere kant. Service van personeel was goed.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooi gelegen. Erg arrogante bediening."
Een gezin uit het n...
19-8-2010 Dit hotel is erg mooi gelegen, ideaal met het openbaar vervoer te bereiken.
Het hotel ziet er van buiten luxe uit.
De bediening was in onze optiek echter ronduit arrogant en uit de hoogte. Behalve de jongedame die de kamers schoonmaakte was spontaan vriendelijk!
Bij de bedden werd alleen het dekbed en het kussen netjes neergelegd, de onderlakens werden niet rechtgetrokken.
Het ontbijt was in een grote saaie eetzaal en was niet echt goed; de gekookte eieren waren diepblauw uitgeslagen door te lange kooktijd, het roerei leek wel uit eierstruif te bestaan, met blauwgroene klonten.
Persoonlijk vind ik dit hotel zeer zeker geen vier sterren waard!

"Perfect"
Edelenbos