Hotel Berliner Hof*** in Berlijn Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

Hotel Berliner Hof*** Berlijn

Beoordelingen Hotel Berliner Hof***

TAUENTZIENSTRASSE 8, 10789, Berlijn
Hotel Berliner Hof scoort een 8,9 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Berliner Hof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Berliner Hof*** in Berlijn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Berliner Hof*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Berliner Hof*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg. Vergelijk Hotel Berliner Hof*** met andere accommodaties in Berlijn.

19 beoordelingen over Berliner Hof***

met partner, Mrt. 2012
"Werkelijk klasse"
Cees Schipper
27-3-2012 Uitstekend hotel. Excellente kamer. Prima bereikbaarheid. Geen geluidsoverlast van het verkeer.Voortreffelijk personeel.
Zeer aan te bevelen

met partner, Nov. 2011
"Niet meer"
fam floors
5-11-2011 Omgeving is prima. Buurt is ok. Hotel vooral aan de voorkant erg lawaaiig bij open raam ivm verkeer. Tijdens ons bezoek nog veel meer lawaai ivm wegwerkzaamheden aan ondergrondse.
Personeel niet erg klantvriendelijk bij de receptie. Deed behoorlijk chagrijnig. Mag nog wel eens een curusus klantvriendelijkheid volgen. Ontbijt eenvoudig; voor jus d'orange moet EURO 2,= extra betaald worden!
Schoonmaak goed. Echter, slechte dunne kussens op het bed.
Prijs/kwaliteit verhouding: matig.
Marketing Assistentin Anja Honzal, 11-11-2011
Eigenaar zegt:  Dear Guest Thank you for your feedback. Please accept our apologies for not being able to meet your requirements this time. We have very high service standards and apologize for any inconvenience you experienced. We are constantly training our staff to guarantee best possible service. Our breakfast buffet includes drinks but we do charge extra for the freshly squeezed orange juice. We do have extra pillows available upon request at the reception, additional blankets you will find in closet. We are looking forward to welcome you again at the Berliner Hof. Kind Regards Anja Honzal General Manager

"Prima uitvalsbasis om Berlijn te verkennen"
MaschaG
1-8-2011 Ligging is top, vlakbij de Gedachtniskirche, Kurfurstendamm en de Zoo.
Tussen de Ubahn haltes Zoologischer Garten en Wittenbergplatz en vlakbij de bushaltes Tauentzienstrasse en Breitscheidplatz.
Ingang is ietwat raar, boven de winkels in een doorgang gelegen. Receptie op de 2e verdieping, aardige mensen en gratis internet (op de kamer betaald).
Ontbijt is aan de dure kant (maar wel goed) voor € 12. Maar in de buurt kun je overal wel wat halen, o.a. bij de Schibo winkel, ontbijtje voor € 3,90 (broodje/frischkase/croissant/jam/koffie/jus).
Pluspunten: ligging, prijs, ruime kamers, bad, koelkast.
Minpunten: geen klimaatvoorziening/airco op de kamer, straatgeluid (voorzijde), geen balkon (voorzijde), machinegeluid (achterzijde).
Momenteel wordt de straat verbouwd wat geluidsoverlast (boren) en stank (teer) geeft. Wel jammer.
Verder een prima verblijf gehad en voor een gunstige prijs deze mooie stad kunnen ontdekken.

met vrienden, Nov. 2010
"Goed xxx hotel inBerlijn midden"
Leon Gerrie Welten
22-11-2010 Het 3 sterren hotel is gewoon goed.Alleen de inkom is een beetje raar . Je moet eerst met de lift naar de tweede etage daar is de receptie.En er is geen bar aanwezig.Maar met de prijs kwaliteit verhouding is niets mis mee. Ruime kamers.We moesten al vroeg terug met het vliegtuig ,en het ontbijt begint om 7.30 uur maar wij konden al om 7.00 uur terecht met 8 personen.Mijn complimenten.

met oudere kinderen, 2010
"Leuk hotel, aanrader"
Do en Jacolien
23-6-2010 Op centrale plek gesitueerd. Tegenover het KaDeWe, dicht bij een metro station. Ruime kamers, vriendelijk personeel. Als we weer naar Berlijn gaan boek ik dit hotel weer.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Prima Hotel, we hebben genoten."
Jaap
8-5-2010 Prima hotel, zeer centraal en gemakkelijk te bereiken vanaf de autobaan ca. 20 minuten. Wij hadden kamer 405 aan de achterzijde (is denk ik rustiger dan aan de voorzijde aan de drukken kurfurstendam). Heerlijk ontbijt, vriendelijk ontvangst, grote kamer met TV , bad en douche. Je bent op 5 minuten lopen van U-Bahsn station Wittenbergplatz, ca. max. 10 minuten tot elke grote attractie in Berlijn. Kortom gewoon boeken, prima hotel. Wij waren er 3 dagen in begin Mei 2010.

met partner, Mrt. 2010
"Fantastische ligging"
Myrthe
7-4-2010 Hotel Berliner Hof heeft een fantastische ligging midden in het centrum van Berlijn. Wij zijn hier van 31 maart tot en met 3 april geweest. Kamers zijn groot, netjes en redelijk schoon. Douche was slecht, werd warm & koud.

Prijs/kwaliteit was super. Boeken via internet. Parkeergelegenheid tegen betaling in goede parkeergarage van hotel. Ontbijt is simpel maar super!

Aanrader is om fietsen te huren, hierbij kunnen ze in het hotel helpen (bij receptie vragen).

met partner, Mei 2009
"Fantastische plek is zeker van toepassing voor zow"
Hans Wannet
18-7-2009 De kamer met 'keuken' was precies wat je in feite nodig hebt. Gewoon met een kleine koelkast en een vriesvak. Verder was de kamer met een schuifdeur af te sluiten van het voor gedeelte. Voor het geluid van de straat was dit zeker niet nodig, want de isolatie was al ruim voldoende. Goede bedden.
De kamer was buitengewoon schoon. Wij maken regelmatig gebruik van een hotel maar dit 'sprong' er echt ver boven uit. Temeer om dat je door andere beoordeling hier nog meer op gaat letten.
Voorts is de ligging echt top op deze locatie. S-bahn Zoo en U-bahn Wittenbergplatz op niet meer dan 5 minuten lopen. Kan echt niet beter. Ingang in het Europa-center, hier kan je al op het plein naast de Gedächtniskirche in. Met de achteruitgang sta je voor de diergaarde. Ook de bus 100 heeft hier een halte. Voorts is Kadewe praktisch aan de overkant en recht aan de overkant is een Mc Donald café. Om van de Kurfürstendamm maar niet te spreken.
Ga bij een volgend bezoek aan Berlijn hier zeker weer naar toe.

met partner, Dec. 2008
"Prima"
J.M.
5-6-2009 netjes, grote kamers. prima ligging....kortom uitstekend!

met partner, Dec. 2008
"Geweldig, een echte aanrader."
Marja Kriek uit Hui...
16-12-2008 Geweldig hotel, met een heerlijk grote kamer(comfort) en een mini keukentje met koelkast.
De ligging is heerlijk centraal.
We hadden een prachtig uitzicht op de mooi versierde Tauentzienstrasse.
Vriendelijk personeel en een compleet ontbijt.
De auto kon in de garage onder het hotel staan (wel tegen betaling), maar wel zo makkelijk.
De ingang van het hotel was een beetje moeilijk te vinden, omdat het hotel boven winkels ligt.
Van het vele verkeer dat door de straat gaat heb je absoluut geen last, omdat de ramen goed geïsoleerd zijn.
Kortom, Berlijn rond de kerstdagen verkennen en in dit hotel overnachten is een aanrader.