Beoordelingen Berlijn

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,1
Het weer

32  °C

3 augustus 2014

Berlijn
8,6
1331 beoordelingen
Beoordelingen Berlijn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Berlijn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Berlijn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Berlijn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Berlijn scoort een 8,6 uit 10, op basis van 1331 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 101 Appartementen, 7 Campings, 626 Hotels, 3 Vakantiehuizen, 26 Aparthotels, 7 , 3 Gasthof, 56 Hostels, 41 Pensions en 1 Villa in Berlijn. Op Zoover vind je bovendien 5636 vakantiefoto's van Berlijn. Je kunt 60 video's van Berlijn bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Berlijn. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

1197 beoordelingen over Berlijn

8,6
1331 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
8,8
Omgeving
8,4
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Juli 2014
"Blijft een bijzondere plek"vertalen
Marco
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

31-07-2014 Berlijn is en blijft een bijzondere stad, vooral door de twee verschillende stadsdelen die naar elkaar groeien, maar hun eigen karakter behouden. Reizen in deze stad kun je perfect met het openbaar vervoer doen en er blijft genoeg te zien om vele keren terug te komen

met oudere kinderen, Juli 2014
"Opwindende stad"vertalen
Michel
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

28-07-2014 Heel Duits, veel cultuur en geschiedenis, de verschillen tussen oost en west nog steeds zichtbaar (goed voor kinderen om het nog te zien), maar ook aandacht voor de natuur. Helaas nog steeds veel bouwwerven. BerlinWelcomeCard is een goede investering. Entreeprijzen vaak best wel hoog; eten hoeft niet duur te zijn (vgl. NL). Wel veel zwervers en bedelaars. Heerlijke stad.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Weinig vermaak"vertalen
bis33
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Sfeer in stad
4,0
Zorg voor natuur
7,0

28-07-2014 Rondom het hotel Pankow (Oost Berlijn) is weinig vermaak. De jarenlange afscheiding tussen Oost en West Berlijn heeft de mensen duidelijk getekend. Berlijners zijn nors en onvriendelijk. Een glimlach bij de bediening is er niet. Het lijkt wel of zij toeristen liever niet hebben.
De bezienswaardigheden zijn eigenlijk beperkt. genoeg musea maar de daadwerkelijke zaken ik voor kwam, De Führersbunker (= parkeerplaats met een bord waarop staat dat het hier stond) de 'Watchtower' (staat verdekt tussen de bomen zonder beschrijving of bord) Het monument voor de Joden, het is allemaal in een paar minuten te bekijken. Binnen vier uur hadden wij alles gezien. (teksten op borden en foto's hoe het was, kan je ook op het internet vinden. Daarvoor hoef je niet daarheen. Je wilt juist fysiek wat meemaken. Dat valt tegen. Mensen zijn onvriendelijk en nors. Heeft vast te maken met de geschiedenis van de stad maar komt niet prettig over. Geen aanrader. Parijs is dan veel gezelliger en vriendelijker!

met jonge kinderen, Juli 2014
"Leuke stad"vertalen
Ronald
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
8,0

28-07-2014 Berlijn is zeker de moeite waard. Prettige sfeer en je krijgt geen onveilig gevoel in de stad. Er staan nog steeds veel gebouwen in de steigers.
Uitstapjes naar Potsdam, Wannsee en Sachsenhausen zijn aanraders.

met partner, Juli 2014
"Berlijn heeft vele gezichten"vertalen
e_elst
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
9,0

27-07-2014 Mooie stad met veel geschiedenis en prachtige oude gebouwen, maar ook veel geweldige musea. Gezellige terrassen- cafe's en restaurants. (veel Italiaans en Turks) De clubs met o.a. Jazzmuziek waren in juli en aug. gesloten, maar er is overal wat te vinden. En shop till you drop in de vele mooie warenhuizen en shops zowel designers als ook voor de kleinere beurs.Wij vonden het bezoek aan Sanscoussie in Potsdam zeker de moeite waard, prachtige kastelen in een prachtig park/landgoed met prachtige tuinen en fonteinen etc. en op de terugweg even naar het Hollandische viertel en de toren van Potsdam.

met partner, Juli 2014
"Fantastische stad !!!!"vertalen
sander
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
10,0

23-07-2014 met Berlin on bike echt top toer gehad

met vrienden, Juli 2014
"Leuke stad"vertalen
Ullrich
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Sfeer in stad
9,0

20-07-2014 Voor een stedentrip is Berlijn een echte aanrader

Juli 2014
"Zou zo terug willen."vertalen
Megteld Damming
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
10,0

28-07-2014 Zoveel te zien en te beleven, erg mooie stad, veel vriendelijke mensen en superleuke wijken. Er is naast veel cultuur ook genoeg natuur te vinden. Het openbaar vervoer is er top.

met vrienden, Juni 2014
"Prachtige stad, zeer aangenaam verrast!"vertalen
Gezinnetje
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
7,0

28-06-2014 We waren er veel te kort. Er is zoveel te zien. Prima te doen te voet of met openbaar vervoer. Naast de bekende bezienswaardigheden zijn er zo veel schatten te ontdekken buiten de gebaande paden. De prijzen (horeca) zijn in het algemeen behoorlijk lager dan in Amsterdam. Voor zo'n grote stad is de sfeer gemoedelijk en zijn de mensen vriendelijk.

Juni 2014
"We komen terug!"vertalen
sopthof
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-06-2014 Een stad waar je nooit uitgekeken bent.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?