Beoordelingen Berlijn

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,0
Het weer

24  °C

25 april 2014

Berlijn
8,6
1273 beoordelingen
Beoordelingen Berlijn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Berlijn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Berlijn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Berlijn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Berlijn scoort een 8,6 uit 10, op basis van 1273 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 100 Appartementen, 7 Campings, 623 Hotels, 3 Vakantiehuizen, 26 Aparthotels, 7 , 3 Gasthof, 56 Hostels, 41 Pensions en 1 Villa in Berlijn. Op Zoover vind je bovendien 5545 vakantiefoto's van Berlijn. Je kunt 59 video's van Berlijn bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Berlijn. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

1146 beoordelingen over Berlijn

8,6
1273 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
8,8
Omgeving
8,4
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
7,9
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Apr. 2014
"Niet bijzonder"vertalen
ine
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Sfeer in stad
6,0
Zorg voor natuur
7,0

10-4-2014 Berlijn is een niet een stad waar ik nog voor een tweede keer naar toe zal gaan,het is groot en ongezellig,zo als veel duitse steden zijn,geef mij maar Parijs veel gezelliger.

met jonge kinderen, 2014
"Leuke stad"vertalen
Fergany Hafez
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
9,0

4-4-2014 Berlijn is een leuke stad voor jong en oud.

met partner, Mrt. 2014
"Berlijn, een fantastische stad"vertalen
Stefan
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
8,0

6-4-2014 Houd je van cultuur? Dan is Berlijn je stad.
Ook voor diegene die wil weten hoe het was met "Die Muur" is er nog voldoende te vinden.

met partner, Mrt. 2014
"Druk, veelzijdig, indrukwekkend"vertalen
Ria
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0

6-4-2014 Drukke stad (wij durfden er toch niet goed te fietsen) met geweldige tegenstellingen. Mooie oude gebouwen maar ook prachtige moderne architectuur. Wel heel veel bouw- en restauratiewerkzaamheden. Veel bouwputten en bouwkranen.
Indrukwekkende stadsgeschiedenis.

met oudere kinderen, Mrt. 2014
"Gezelllige stad, er is veel te zien en te beleven."vertalen
Albert Vasse
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
7,0

17-3-2014 Berlijn is een stad in opbouw. Dus veel bouwkranen. Maar ze hebben de laatste 20 jaren ook al veel afgemaakt. De oude stad weer in de oude grandeur opgebouwd. En de Potsdammerplatz volgebouwd met nieuwe architectuur, met een link naar het verleden. Alle stadsculturen zijn nog vertegenwoordigt, van hippie's, punks tot hiphoppers. Qua uitgaansleven en winkelen is het wel een stad van uitersten. Van duur en chickiemikkie op de Kurfurstendam, Postzdammerplatz en Unter den Linden tot goedkoop en gezellig rondom de Alexanderplatz en Kreuzberg

met een groep, Mrt. 2014
"Een grote bouwput"vertalen
J. v.d. Akker
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
4,0
Sfeer in stad
8,0

9-3-2014 Het is mooi voor een keer. De stad is momenteel een grote bouwput. Overal herrie, stof, ingepakte gebouwen.

met partner, Mrt. 2014
"Prachtige stad"vertalen
Davids
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

7-3-2014 Met de hop on hop off bustoer kom je langs alle belangrijke plekken in berlijn, je kunt maar in en uitstappen waar je wilt

met partner, Mrt. 2014
"Heel groot en veel te zien."vertalen
Fam. van Sinderen
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
8,0

12-3-2014 Beste is om je eerste te verdiepen voordat je aankomt in de stad. Berlijn is zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wel werkt de U en de S bahn zeer goed.

met oudere kinderen, Mrt. 2014
"Berlijn is een stad met veel nationaliteiten"vertalen
Fam. van Knippenber...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
8,0

10-3-2014 Uitstekende bestemming voor te winkelen, cultuur, zeer mooie musea en uitstekend openbaar vervoer!

met partner, Mrt. 2014
"Schitterende stad"vertalen
kwthuizinga@tele2.n...
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

8-3-2014 Prachtige stad om een paar dagen naar toe te gaan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?