Beoordelingen Berlijn

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,0
Het weer
_
Berlijn
8,6
1322 beoordelingen
Beoordelingen Berlijn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Berlijn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Berlijn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Berlijn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Berlijn scoort een 8,6 uit 10, op basis van 1322 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 101 Appartementen, 7 Campings, 626 Hotels, 3 Vakantiehuizen, 26 Aparthotels, 7 , 3 Gasthof, 56 Hostels, 41 Pensions en 1 Villa in Berlijn. Op Zoover vind je bovendien 5625 vakantiefoto's van Berlijn. Je kunt 60 video's van Berlijn bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Berlijn. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

1188 beoordelingen over Berlijn

8,6
1322 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
8,8
Omgeving
8,4
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Juli 2014
"Leuke stad"vertalen
Ullrich
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Sfeer in stad
9,0

20-07-2014 Voor een stedentrip is Berlijn een echte aanrader

met vrienden, Juni 2014
"Prachtige stad, zeer aangenaam verrast!"vertalen
Gezinnetje
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
7,0

28-06-2014 We waren er veel te kort. Er is zoveel te zien. Prima te doen te voet of met openbaar vervoer. Naast de bekende bezienswaardigheden zijn er zo veel schatten te ontdekken buiten de gebaande paden. De prijzen (horeca) zijn in het algemeen behoorlijk lager dan in Amsterdam. Voor zo'n grote stad is de sfeer gemoedelijk en zijn de mensen vriendelijk.

Juni 2014
"We komen terug!"vertalen
sopthof
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-06-2014 Een stad waar je nooit uitgekeken bent.

zakelijk, Juni 2014
"Wil er wel wonen!!"vertalen
Ivo
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

15-07-2014 Fantastische stad met een rijk en bewogen verleden.

met partner, Juni 2014
"Fantastisch mooi en gezellige stad"vertalen
Simonis
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
8,0

20-06-2014 Bruisende stad. Vriendelijke mensen

met partner, Juni 2014
"Mooi indrukwekkende stad !"vertalen
mpcremers
Waardering
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
10,0

19-06-2014 Berlijn bezocht. Twee dagen is echt tekort.
Belangrijkste bezienswaardigheden bezocht.
Snel een keer terug om de stad verder te verkennen.
Kaartje voor bezoek Bundestag besteld via internet, is een aanrader.
Koop een OV kaart is maar 7euro per dag, hiermee kun je overal in.

met jonge kinderen, Juni 2014
"Heerlijke veelzijdige stad"vertalen
Hofland
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
7,0

15-06-2014 Zeer veel te doen en te beleven. We waren met onze zoon van 12
en gaan zeker nog eens terug met z'n tweeen.

met oudere kinderen, Juni 2014
"Echt een wereldstad"vertalen
Paul Damen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
9,0

09-06-2014 We hebben genoten, ondanks het Pinksterweekend, en dus niet alle dagen kunnen winkelen, hebben wij ons prima vermaakt.
Bioscoop, terrassen festiviteiten, toeristische plekken ......mooi

met een groep, Juni 2014
"Fantastisch"vertalen
Guus Scholte
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

09-06-2014 Er is zoveel te doen het is bijna niet te beschrijven. Voor elk wat wils

met partner, Mei 2014
"Prachtige stad met veel bezienswaardigheden !"vertalen
Gaarthuis
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

07-06-2014 Om alles te bekijken heb je minimaal een weekend nodig en de Berlijn welcom cart voor het openbaar vervoer is een must om je te verplaatsen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?