Beoordelingen Berlijn

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,2
Het weer

21  °C

20 augustus 2014

Berlijn
8,6
1356 beoordelingen
Beoordelingen Berlijn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Berlijn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Berlijn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Berlijn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Berlijn scoort een 8,6 uit 10, op basis van 1356 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 101 Appartementen, 7 Campings, 625 Hotels, 3 Vakantiehuizen, 26 Aparthotels, 7 , 3 Gasthof, 56 Hostels, 41 Pensions en 1 Villa in Berlijn. Op Zoover vind je bovendien 5644 vakantiefoto's van Berlijn. Je kunt 60 video's van Berlijn bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Berlijn. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

1219 beoordelingen over Berlijn

8,6
1356 beoordelingen
Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,2
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Aug. 2014
"Berlijn moet je gezien hebben"vertalen
Belet
Waardering
9,0
Sfeer in stad
9,0

18-08-2014 Heel veel highlights, bereid je goed voor en maak keuzes, er is zoveel te doen. Berlijn is ook een geweldige fietsstad.

met vrienden, Aug. 2014
"Geweldige stad!"vertalen
Corine van der Meij...
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
8,0

18-08-2014 De stad overtrof al mijn verwachtingen...vooral de sfeer in de stad is top, vriendelijke en behulpzame mensen, veel straatmuzikanten en iedere wijk weer anders. De prachtige gebouwen, de indrukwekkende verhalen die je leest bij de restanten van de muur, de mooie en rustige parken...dat alles bij elkaar maakt Berlijn echt tot een topstad!

met vrienden, Aug. 2014
"Hip!"vertalen
Elvira
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
9,0

11-08-2014 Berlijn is een stad die totaal anders is dan steden zoals Rome en Barcelona. Je ziet er moderne gebouwen, zoals bij de Potsdamer Platz, maar ook oude gebouwen zoals de musea en de Berliner Dom, en daar tussen ook nog restanten uit de tijd van de Muur, bijv. stukken fabriek.

De prijzen voor eten, drinken en entree voor de meeste dingen vond ik meevallen. Ook het OV is betaalbaar en goed geregeld.

De mensen vond ik minder vriendelijk dan in de rest van Duitsland. Zowel het (hotel)personeel als mensen op straat. Ik deed mijn best om iedereen in het Duits beleefd aan te spreken, maar ze deden niet erg vriendelijk terug.

Wat ik leuk vond om gezien te hebben: Alexanderplatz, east side gallery, Charlottenburg Schloss, Berlin Zoo, winkelgebied bij Kurfustendamm, Reichstag, Holocaust memorial, brandenburger tor, gendarmenmarkt, bebelplatz, berliner dom, hackische hofe, potsdamer platz (incl. sony center en panoramapunkt)

met partner, Aug. 2014
"Mooie stad vol geschiedenis"vertalen
A. Wassink
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

13-08-2014 Er zijn zoveel mooie dingen te bezichtigen. Veel geschiedenis, cultuur en natuur. Mooi gecombineerd met nieuwbouw. Zeker in voormalig Oost Berlijn.

Aug. 2014
"Bijzondere veelzijdige stad!"vertalen
Angelique
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
10,0

12-08-2014 Berlijn is heel veelzijdig en totaal niet te vergelijken met andere grote steden. Het is een grote stad, maar totaal niet hectisch en ook enorm groen. Een bijzonder plekje dankzij de geschiedenis die overal nog zichtbaar is. Je kan er ook heel goedkoop eten en ik heb me er geen moment onveilig gevoeld.

met partner, Aug. 2014
"STAD MET EMOTIES"vertalen
trees
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
10,0

15-08-2014 Geweldig mooie,schone maar vooral indrukwekkende stad, zeker als je alles rond ""de Muur" hebt beleefd.
Service is bus 100, komt bij alle belangrijke plekken en voor een dagkaart van €6.70 mag je de hele dag op alle lijnen in en uitstappen.
Een geweldige citytrip beleefd (5dagen) 4is genoeg.
Reichstag bezoek via internet aanvragen anders in lange rij.
Absoluut de moeite waard (koepel)bus 200 naar Potzdammerplatz, moet je doen.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Berlijn is super"vertalen
arie willemse
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

12-08-2014 een zeer mooie stad
en voor ieders is er wel wat te doen
lekker uit eten,veel vermaak
veel oud heden
lekker winkelen
pakeren redelijk betaalbaar

met vrienden, 2014
"Tijdens het WK 1 groot spektakel!"vertalen
Nikki
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
7,0
Zorg voor natuur
7,0

03-08-2014 Bij de Brandenburger Tor was het plein omgetoverd tot een Hyandai Fan Plein! heerlijke alle wedstrijden op grote schermen kunnen kijken!

met vrienden, Juli 2014
"Blijft een bijzondere plek"vertalen
Marco
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

31-07-2014 Berlijn is en blijft een bijzondere stad, vooral door de twee verschillende stadsdelen die naar elkaar groeien, maar hun eigen karakter behouden. Reizen in deze stad kun je perfect met het openbaar vervoer doen en er blijft genoeg te zien om vele keren terug te komen

met oudere kinderen, Juli 2014
"Opwindende stad"vertalen
Michel
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

28-07-2014 Heel Duits, veel cultuur en geschiedenis, de verschillen tussen oost en west nog steeds zichtbaar (goed voor kinderen om het nog te zien), maar ook aandacht voor de natuur. Helaas nog steeds veel bouwwerven. BerlinWelcomeCard is een goede investering. Entreeprijzen vaak best wel hoog; eten hoeft niet duur te zijn (vgl. NL). Wel veel zwervers en bedelaars. Heerlijke stad.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoeveel foto’s maak jij gemiddeld tijdens je vakantie?