Beoordelingen Berlijn

Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,2
Het weer

19  °C

1 september 2014

Berlijn
8,6
1363 beoordelingen
Beoordelingen Berlijn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Berlijn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Berlijn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Berlijn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Berlijn scoort een 8,6 uit 10, op basis van 1363 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 101 Appartementen, 7 Campings, 625 Hotels, 3 Vakantiehuizen, 26 Aparthotels, 7 , 3 Gasthof, 56 Hostels, 41 Pensions en 1 Villa in Berlijn. Op Zoover vind je bovendien 5644 vakantiefoto's van Berlijn. Je kunt 60 video's van Berlijn bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Berlijn. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brandenburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

1225 beoordelingen over Berlijn

8,6
1363 beoordelingen
Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
8,8
Omgeving
8,5
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Aug. 2014
"Erg leuke stad"vertalen
K. Bink
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-08-2014 Een stad met veel geschiedenis maar ook veel aanbod voor mensen die dat niet willen. Vriendelijke stad. Goed te doorkruisen met de U en S bahn. Met de Berlincard is het vervoer voordeliger en geeft korting bij veel musea enz.

met partner, Aug. 2014
"Geweldige, bruisende stad"vertalen
zoovervantessa
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
8,0

22-08-2014 Berlijn is een geweldige stad waar werkelijk alles te vinden is: cultuur, natuur (de prachtige parken en sloten) en het uitgaansleven is werkelijk fantastisch (je kunt er echt 24/7 uitgaan. Fijne restaurantjes (kijk ook eens in de Oranienstrasse in Kreuzberg) en een fantastisch openbaar vervoerssysteem. Een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Berlijn moet je gezien hebben"vertalen
Belet
Waardering
9,0
Sfeer in stad
9,0

18-08-2014 Heel veel highlights, bereid je goed voor en maak keuzes, er is zoveel te doen. Berlijn is ook een geweldige fietsstad.

met vrienden, Aug. 2014
"Geweldige stad!"vertalen
Corine van der Meij...
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
8,0

18-08-2014 De stad overtrof al mijn verwachtingen...vooral de sfeer in de stad is top, vriendelijke en behulpzame mensen, veel straatmuzikanten en iedere wijk weer anders. De prachtige gebouwen, de indrukwekkende verhalen die je leest bij de restanten van de muur, de mooie en rustige parken...dat alles bij elkaar maakt Berlijn echt tot een topstad!

Aug. 2014
"Een stad om terug te komen"vertalen
M. Kraaijeveld
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
8,0

27-08-2014 Om diverse bezienswaardigheden te bezichtigen is het verstandig om in vakantietijd vroeg bij de ingang te staan, wat betreft de glazen koepel, daar moet je je voor inschrijven en is gratis, om 8.00u gaan ze open, dan staat er al een rij van ca. 1,5 uur. Ook bij het joods museum is het verstandig om er vroeg te zijn. De Dom of Berlin is zeker een aanrader. East side galery (de beschilderde muur) is geweldig om te zien.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Geweldige stad!"vertalen
rjwl_koch
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
10,0

20-08-2014 Wereld stad met brede wegen. Prettige cultuur.

met vrienden, Aug. 2014
"Hip!"vertalen
Elvira
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
9,0

11-08-2014 Berlijn is een stad die totaal anders is dan steden zoals Rome en Barcelona. Je ziet er moderne gebouwen, zoals bij de Potsdamer Platz, maar ook oude gebouwen zoals de musea en de Berliner Dom, en daar tussen ook nog restanten uit de tijd van de Muur, bijv. stukken fabriek.

De prijzen voor eten, drinken en entree voor de meeste dingen vond ik meevallen. Ook het OV is betaalbaar en goed geregeld.

De mensen vond ik minder vriendelijk dan in de rest van Duitsland. Zowel het (hotel)personeel als mensen op straat. Ik deed mijn best om iedereen in het Duits beleefd aan te spreken, maar ze deden niet erg vriendelijk terug.

Wat ik leuk vond om gezien te hebben: Alexanderplatz, east side gallery, Charlottenburg Schloss, Berlin Zoo, winkelgebied bij Kurfustendamm, Reichstag, Holocaust memorial, brandenburger tor, gendarmenmarkt, bebelplatz, berliner dom, hackische hofe, potsdamer platz (incl. sony center en panoramapunkt)

met partner, Aug. 2014
"Heel veel groen in de stad."vertalen
Marianne van Gurp
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
10,0

24-08-2014 Heel veel cultuur. Bezienswaardigheden zijn goed te bereiken, zeker met bus 100.

met partner, Aug. 2014
"Mooie stad vol geschiedenis"vertalen
A. Wassink
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

13-08-2014 Er zijn zoveel mooie dingen te bezichtigen. Veel geschiedenis, cultuur en natuur. Mooi gecombineerd met nieuwbouw. Zeker in voormalig Oost Berlijn.

Aug. 2014
"Bijzondere veelzijdige stad!"vertalen
Angelique
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
10,0

12-08-2014 Berlijn is heel veelzijdig en totaal niet te vergelijken met andere grote steden. Het is een grote stad, maar totaal niet hectisch en ook enorm groen. Een bijzonder plekje dankzij de geschiedenis die overal nog zichtbaar is. Je kan er ook heel goedkoop eten en ik heb me er geen moment onveilig gevoeld.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Naar wat voor restaurant ga jij het liefst?