Playmobil FunPark Zirndorf Duitsland. Informatie & Beoordelingen Playmobil FunPark ~ Zoover

Beoordelingen Playmobil FunPark

27 mei 2012

Playmobil FunPark

Beoordelingen Playmobil FunPark

BrandstatterStrasse 2-10, 90513, Zirndorf
Wil je weten wat anderen vonden van Playmobil FunPark in Zirndorf? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Playmobil FunPark.
Wil je weten wat anderen vonden van Playmobil FunPark in Zirndorf? Op deze pagina lees je beoordelingen van Playmobil FunPark. Je kunt 17 vakantiefoto's van Playmobil FunPark bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Playmobil FunPark in Zirndorf.

9 beoordelingen over Playmobil FunPark

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fantastisch park"
s_peeters
8-5-2012 mooi en verzorgt park . kinderen worden uitgenodigd om actief bezig te zijn met zand, water, touwen ect. en dat allemaal in herkenbare thema's van playmobil. Zeer de moeite waard om te bezoeken.

"Super fun!"
Renate
5-10-2011 Wat een ontzettend leuk park is dit. Een perfecte stop op doorreis naar Oostenrijk of Italie en naar verhouding met vele andere parken, helemaal niet duur! Entree is EUR 10,= en dan heb je een hele dag plezier. Ook het eten is goed en voordelig.
Let wel, het is GEEN pretpark, maar een hele groot thema speeltuin, met vele leuke diverse attracties, waaronder ook waterattracties. Er is ook een klim- en klautergedeelte binnen en een hal, opgebouwd met verschillende themahoekjes, waar de kids naar hartenlust kunnen spelen. Dus ook met slecht weer nog goed te doen.
Het park is geschikt voor kinderen tot 12 jaar, maar ook sommige oudere kinderen zullen het nog heel leuk vinden.
Kortom, zeker een aanrader om de vakantie leuk te beginnen.

"Super leuke park"
Marjan
24-8-2011 Wij zijn 4 augustus op doorreis naar Oostenrijk naar Playmobil Fun Park geweest, met onze twee jongens van 6 en 4. We hebben die gehele dag ons uitstekend vermaakt. Omdat het 's ochtends regende zijn we eerst naar het HOB-Center geweest. Dit is een overdekte binnen speelplaats met alleen maar nieuwe playmobil. Alles stond netjes op een rij en verdeeld per categorie. Ook staan er levensgrote playmobil huizen , kastelen en een Viking, hierin waren ook playmobil speelplaatsen gemaakt. Super leuk om te zien en om te spelen. Elke avond gaan de mensen van het park het playmobil weer repareren, schoonmaken en terugzetten. Het park bestaat uit allemaal playmobil groot nagemaakt. Piratenschip, met wateractiviteiten erom heen, dinoland met klim en klauteren, goud zoeken , waterschelpen met gratis playmobil speeltjes erin. Kindermenu kost maar 5 euro, met gratis beker en speeltje! Wij vonden het super leuk en gaan er volgend jaar weer heen! Tip: wel je zwemkleding meenemen!

"Erg leuk! Een aanrader"
j_w_vanwestbroek
24-7-2011 Wij zijn afgelopen juli geweest met kinderen van 3 en 5. Erg leuk park. Zeker een aanrader. Prima te doen op doorreis.

"Erg leuk park"
starel
6-8-2011 Dit is een heel leuk speel- en doepark. Wij waren hier in juli met onze 2 dochters van 6 en 3 (op doorreis). Ze vonden het allebei prachtig. Ze hebben geklommen, geklauterd, met zand gespeeld, met water (wij hadden droge kleren mee, maar er waren zelfs wasddrogers!), een speurtocht gedaan in een ridderkasteel, met een vlot gevaren naar het piratenschip, met skelters gereden, met boten in bakken water gespeeld en lang gespeeld in de binnenhal. Hier stonden alle grote playmobil stukken uit de folder vast op tafels (prinsessenkasteel, school, poppenhuis, ziekenhuis enz. )en daar konden ze alle losse dingen inzetten en mee spelen. Verder waren er veel playmobilvoertuigen. Er liepen mensen van Playmobil rond om alles weer bijelkaar te zoeken en netjes te houden. Ook de ouders kunnen leuk meebouwen. 's Ochtends was het nog lekker rustig in de hal. Alles zag er netjes uit, binnen en buiten. Na sluitingstijd van het park hebben we gegeten in de Biergarten. Echt een aanrader!!

met oudere kinderen
Sarah
10-1-2010 Dit park hebben wij in aug.09 bezocht met onze 3 dochters van 15,13 en 4 jaar.Wij waren toen met de camper op doorreis en kwamen er toevallig langs.En hoe wel de twee oudste het in eerste instantie het een beetje kinderachtig vonden om naar dit park te gaan,hebben ze echt genoten!!(stiekem)Op het hele park valt niets op aan te merken.De kids zijn echt zelf aan het spelen,dus geen lange wacht rijen.Bij slecht weer is het ook goed toeven.Alles is schoon en het eten is ook erg goed.Echt een TOP park!!!Dus als je in de buurt verblijft of je nebt op doorreis moet je het zeker niet laten om er naar toe te gaan.
Echt een TOP park!!!

met jonge kinderen
P.Pieper
1-9-2008 Prachtig onderhouden schoon en leuk speel en doe park. Onze oudste dochter is 12, die had het wel naar haar zin, maar die was eigenlijk een beetje te oud. De jongste is 6 en voor haar was het een waar paradijs. Die genoot. Je komt er geen achtbanen of zweefmolens tegen, maar de kinderen kunnen er echt spelen. Alles is in Playmobile stijl en het is echt leuk opgezet.

met jonge kinderen
fam. van Vondelen
26-8-2008 Leuk attractiepark gebaseerd op het speelgoed Playmobil. De grote Playmobil"dingen" staan er op onze grootte: dus het kasteel is nu toegankelijk voor ons, net als de boerderij, de western-saloon enz. De kinderen kunnen goud zoeken bij de cowboys (de ouders zoeken driftig mee!). Er zijn waterbakken waar gespeeld kan worden met boten e.d. Er zijn drogers aanwezig om natte kleding te drogen (gratis). Het park is netjes en schoon. Als het slecht weer is kunnen de kinderen binnen met allerlei Paymobil spelen. Er is genoeg, dus niemand hoeft zonder te zitten. Bij de uitgang van het park is de winkel, natuurlijk VOL met Playmobil!

met jonge kinderen, Juli 2007
"Leuk park voor het hele gezin"
A. Boere
20-10-2010 Leuk park voor het hele gezin (voor kinderen tot circa 12 jaar). In een overdekte ruimte kunnen de kinderen met alle bekende playmobil spelen. Buiten worden de kinderen continu uitgedaagd om zelf bezig te zijn.