Camping Strandcamping GmbH in Waging am See Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Strandcamping GmbH

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Strandcamping GmbH

am see 1, D-83329, Waging am See
Camping Strandcamping GmbH scoort een 8,0 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Strandcamping GmbH? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Strandcamping GmbH in Waging am See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Strandcamping GmbH vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Vergelijk Camping Strandcamping GmbH met andere accommodaties in Waging am See.

7 beoordelingen over Strandcamping GmbH

"Supercamping voor jonge gezinnen"
Mark en Anita
9-8-2011 Wij hebben de afgelopen 2 weken doorgebracht op de caming, heerlijk. Veel schaduwrijke plaatsen en alle wegen netjes onderhouden. de plaatsen zijn netjes en van goede grootte. Je kunt hier ook terecht zonder reservering, wij hadden wel gereserveerd en hoefden geen aanbetaling te doen. Bij de receptie werden we netsjes geholpen. Ook de campingwinkels zijn goed uitgebreid. je hoeft de camping eigenlijk niet af voor boodschappen etc.
Mooie omgeving en een heerlijk meer met een duikplank, glijbaan en drijvend vlot. Het sanitair is schoon en netjes en voldoende aanwezig. Wij hebben nooit hoeven wachten om te douchen. en deze douches waren heerlijk warm!
Kortom een mooie rustige camping, onddanks zijn grootte, geen last van rumoer laat en goede faciliteiten.

"Leuke camping"
D. Altena
22-8-2011 een leuke camping.
Een hele grote camping met grote plaatsen.
Veel duitsers. Nederlanders op 1 hand te tellen.
Sanitair was perfect. wordt 2-3 x daags schoongemaakt.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie grote camping"
Edwin van Vliet
26-7-2010 Vanwege de goede weersvoorspellingen deze camping geboekt in plaats van een plek aan een Noord-Italiaans meer. Het is ons (gezin met 2 jongens, 10 en 14) erg goed bevallen. We stonden op een hoekplekje, dicht bij het meer en daardoor op zijn tijd een verkoelend briesje. Er zijn voldoende bomen en struiken om de schaduw op te zoeken als het warm is. De camping is redelijk groot maar je hebt geen last van lawaai en drukte. 's Avonds en 's nachts rust. Tijdens ons verblijf waren er nog best wat plekken beschikbaar voor kampeerders die niet gereserveerd hadden. Voor iedereen is er wel wat te doen. Sanitair is netjes en wordt goed schoongehouden. De mensen van de receptie, winkel (ruim assortiment!) en restaurant zijn vriendelijk. Vanaf onze plek was het sanitairgebouw echter best een stukkie lopen. De camping wordt voornamelijk bezocht door Duitse vakantiegangers. Wij zochten een nette, rustige camping met voldoende faciliteiten en hebben deze gevonden.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Strandcamping GmbH bij:

met jonge kinderen, Juli 2009
"Grote uitgestrekte camping"
Marinus
25-7-2009 Dit jaar hier voor de 3e keer geweest, telkens voor een paar nachten. Plaatsten zijn ruim en ik had geen moeite om ons slagschip op z'n plek te krijgen. Omdat de camping nogal groot is, zit je al gauw redelijk ver vanaf de winkels en het strand.
Meer is erg schoon, je zag de vissen zo zwemmen, helaas is het de kinderen niet gelukt om ze er met een schepnetje uit te krijgen ;-)
Toiletten en douches is niets op aan te merken.
Voor ons is de camping eigenlijk te groot, maar voor een paar nachten doen we niet moeilijk.

met partner, Aug. 2008
"Goed, maar weinig flexibel"
Dick Mars
26-9-2008 Erg veel vaste gasten ( 600 van de 1200 plekken ), die echter geenszins afbreuk doen aan het zeer verzorgde terrein. Slagboom 's middags 2 uur hermetisch gesloten voor autoverkeer, en de wel geopende receptie gaat daar wel erg formeel mee om. ( we haaden o.i. een erg goede reden om er toch uit te willen, maar dan heeft men ineens geen sleutel meer. Dit is ook het enige minpuntje. En ja, wanneer Duitsers het hebben over "grotendeels vlakke fietsroute's", dan hebben wij daar tovch een iets ander idee over.

Familie, Juli 2008
"Leuke complete camping"
Mark Vonk
19-8-2008 Camping met alles er op en eraan. Water van het meer is lekker warm (juli/ augustus 23/24 graden). Sanitair is schoon en ruim voldoende groot. Campinggasten zijn vooral duitsers (aantal buitenlanders op 2 handen te tellen). Echte familiecamping voor kinderen tot +/- 12 jaar. Activiteiten op de camping hebben we niet aan deelgenomen. Uitstapjes richting Duitse Alpen (o.a. köningssee) en Salzburg en omgeving. (Sound of Music nog een keer kijken voordat je gaat).

met oudere kinderen, Aug. 2007
"Leuke camping, weinig Nederlanders!"
kvanhouten
8-12-2010 Erg leuke camping. Sanitair vonden wij erg luxe en schoon. Wij hadden en plek direct aan het meer onder een boom. Geweldig uitzicht. Wel een grote camping en best wel ver lopen voor sanitair. Er heerst nog een middagstilte, dus geen auto's tussen bepaalde tijden. Rekening mee houden als je een dagje weg wilt. Maar wat is er ongelooflijk veel te zien in die omgeving. Salzburg is beter per trein dan per auto te doen. Omdat we geen parkeerplaats konden vinden, zijn we weer naar de camping teruggegaan en hebben we de volgende dag de trein gepakt. Bezoek ook de zoutmijnen van Hallein en de Klammen. Super voor de kids!