9-8-2011
Wij hebben de afgelopen 2 weken doorgebracht op de caming, heerlijk. Veel schaduwrijke plaatsen en alle wegen netjes onderhouden. de plaatsen zijn netjes en van goede grootte. Je kunt hier ook terecht zonder reservering, wij hadden wel gereserveerd en hoefden geen aanbetaling te doen. Bij de receptie werden we netsjes geholpen. Ook de campingwinkels zijn goed uitgebreid. je hoeft de camping eigenlijk niet af voor boodschappen etc.
Mooie omgeving en een heerlijk meer met een duikplank, glijbaan en drijvend vlot. Het sanitair is schoon en netjes en voldoende aanwezig. Wij hebben nooit hoeven wachten om te douchen. en deze douches waren heerlijk warm!
Kortom een mooie rustige camping, onddanks zijn grootte, geen last van rumoer laat en goede faciliteiten.
22-8-2011
een leuke camping.
Een hele grote camping met grote plaatsen.
Veel duitsers. Nederlanders op 1 hand te tellen.
Sanitair was perfect. wordt 2-3 x daags schoongemaakt.
26-7-2010
Vanwege de goede weersvoorspellingen deze camping geboekt in plaats van een plek aan een Noord-Italiaans meer. Het is ons (gezin met 2 jongens, 10 en 14) erg goed bevallen. We stonden op een hoekplekje, dicht bij het meer en daardoor op zijn tijd een verkoelend briesje. Er zijn voldoende bomen en struiken om de schaduw op te zoeken als het warm is. De camping is redelijk groot maar je hebt geen last van lawaai en drukte. 's Avonds en 's nachts rust. Tijdens ons verblijf waren er nog best wat plekken beschikbaar voor kampeerders die niet gereserveerd hadden. Voor iedereen is er wel wat te doen. Sanitair is netjes en wordt goed schoongehouden. De mensen van de receptie, winkel (ruim assortiment!) en restaurant zijn vriendelijk. Vanaf onze plek was het sanitairgebouw echter best een stukkie lopen. De camping wordt voornamelijk bezocht door Duitse vakantiegangers. Wij zochten een nette, rustige camping met voldoende faciliteiten en hebben deze gevonden.