Vakantie Beoordelingen Schillingsfürst Beieren vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Schillingsfürst

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Schillingsfürst

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Schillingsfürst. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Schillingsfürst. Ben je zelf op vakantie geweest naar Schillingsfürst? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Schillingsfürst scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hotel in Schillingsfürst. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Schillingsfürst. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren.

1 beoordeling van Schillingsfürst

1 beoordeling
met partner, Mei 2010
"Prima doortrekcamping maar ook voor meer dagen"
Lia van Bruggen-Vre...
Sfeer
23-5-2010 We verbleven op doorreis 1 nacht op deze camping, want hij ligt maar 6 km van de snelweg af. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een plaats voor onze camper toegewezen met prachtig uitzicht op de omgeving en het kasteel van Schillingsfürst.
Het sanitair is nieuw en ziet er perfect uit. Er is een speeltuintje en tafeltennistafel voor kinderen. Je kunt broodjes bestellen voor de volgende ochtend. Er is een klein restaurant met snacks. In het nabijgelegen dorp is verder alles verkrijgbaar. Schillingsfúrst ligt aan de Romantische Strasse: een prachtige route met veel mooie stadjes.