4-8-2009
wij hebben 1 nacht op deze camping verbleven ivm doorreis. nette camping ligging is mooi.
sanitair in redelijke staat oogt wel wat rommelig misschien omdat veel mensen op de camping voor één of enkele nachten staan.
in de directe omgeving genoeg mogelijkheden om te eten.
22-8-2009
Wij hebben deze camping nu 4 x bezocht. Vorig jaar en dit jaar 2x.
De 1e keer zijn we een dagje in Rothenburg geweest echt een superleuk stadje ook voor de kinderen!
De andere keren hebben we de camping voor overnachting gebruikt van en naar het Gardameer. Wij hebben besloten volgend jaar weer te gaan en dan wat langer.
De omgeving is super, de camping is niet groot, maar met mooie redelijk vlakke plaatsen en een heel leuk speeltuintje voor de kinderen met een superlange glijbaan.
Het sanitair is kraakhelder en je hebt altijd een warme douche met lekkere harde straal. Je kunt zelf de douche even droogtrekken met een trekker en persoonlijk vind ik dat altijd wel een fijn idee.
's Morgens kun je verse broodjes krijgen die je de dag ervoor kunt bestellen. Wij eten altijd in Schwarzes Lamm, heerlijk eten voor niet al te veel geld (4 personen, 2 volw. en 2 kinderen met wijn en koffie toe) voor 50 euro, probeer dat hier maar 's!
Kortom, een aanrader!.
26-9-2008
Prachtige camping, prima sanitair zeer schoon en altijd warme douches! Het is aan te bevelen om voor 4 uur op de camping te arriveren omdat deze anders vol is. Vele mensen gebruiken deze camping als doortrekcamping.
Supermarkten in het dorp.
Er is een voetpad naar het dorp, per fiets gaat het zeer moeizaam gezien het best steil is! Maar eenmaal boven is het adembenemend. We komen beslist nog eens terug, in een woord het is er prachtig!