Landhuis Kaiserwinkl in Reit im Winkl Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Kaiserwinkl

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Landhuis Kaiserwinkl

Unterbichlerstraße 6, 83242, Reit im Winkl
Landhuis Kaiserwinkl scoort een 8,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Kaiserwinkl? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Kaiserwinkl in Reit im Winkl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Landhuis Kaiserwinkl vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Vergelijk Landhuis Kaiserwinkl met andere accommodaties in Reit im Winkl.

8 beoordelingen over Kaiserwinkl

"Verwenvakantie !!!!!!!!!!!!!!!"
Betty Aust
18-9-2011 we zijn dit jaar voor de tweede week bij dirk en margaret geweest . en hebben weer een geweldige week gehad , zeer goed eten en zeer vriendelijke gezellige mensen die je lekker verwennen. Het is echt eeen aanrader . we zullen er zeker nog een keer heen gaan. Betty en Edwin

met een groep, Aug. 2011
"Wel/geen aannrader"
R. Derksen
18-8-2011 We zijn met 4 volwassen mannen van rond de 50, een weekje te gast geweest. De ontvangst was vriendelijk. De kamers zijn goed en schoon. Het ontbijt is goed. De eigenaar vertelde ons dat bijna iedereen inclusief hijzelf, in Reit im Winkle vroeg naar bed gaat. Het was prettig te horen dat we gerust s’avonds nog een biertje of wijntje konden pakken als hij op bed lag en dit de volgende dag af konden rekenen. We hebben hiervan s’avonds gebruik van gemaakt tijdens een kaartje leggen waarbij we ons rustig hebben gedragen. De één na laatste avond liet de eigenaar al merken dat hij hier eigenlijk toch niet erg van gediend was en ons eigenlijk al om 22.00 uur het liefst na bed had zien gaan. De laatste avond was helemaal het toppunt. Om 22.00 verbood hij ons nog om te kaarten en van nog iets te drinken was al helemaal geen sprake. we werden als een stel kleine kleuters verzocht om naar bed toe te gaan. Te gek voor woorden. Geen aanrader om eens gezellig met een stel vrienden er op uit te gaan.

met vrienden, Juli 2011
"Een aanrader"
Fam. Seelen
8-8-2011 Wij zijn met 4 personen een week te gast geweest en kunnen alleen maar zeggen dat alles zeer goed was. Het is er erg schoon, goede bedden ,s'morgens een uitgebreid ontbijt, s'avonds kun je er warm eten wat door de eigenaresse met liefde wordt gekookt en erg lekker is . De eigenaar weet veel over de omgeving en geeft vele tips, ze zijn beide erg hartelijk en niets is teveel en je voelt je ook erg welkom.
We komen er zeker nog eens terug!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"In één woord GEWELDIG!!"
Bert Hollander
1-3-2010 We zijn bij toeval op Landhaus Kaiserwinkl gestuit en we hebben hier gewoon zeer veel geluk mee gehad.
Dirk en Margret zijn twee heel leuke mensen die service zeer hoog in het vaandel hebben staan.
De klant staat hier echt nog centraal!!!!
Elke dag verse broodjes bij het ontbijt en 's avonds heerlijk eten met verse groente.
En dat ook nog eens tegen een prijs waar je normaal gesproken nog niet eens alléén voor eet.
Wij komen eigenlijk nooit terug op een plek,maar hier zijn we volgend jaar weer.

met partner, Sept. 2009
"Aanrader"
J. Ros
20-10-2009 Prima plek om te verblijven. Keurige schone kamers, prachtige omgeving en een zeer hartelijk echtpaar die bijzonder goed voor je zorgen. Zeker een aanrader.

"Een echte aanrader voor jong en oud."
A.M. Giltjes
28-10-2008 Ideaal voor bijvoorbeeld kleine groepen en/of vrienden uitjes.
gezellige kelder "ABSOLUUT TOPPER"
PRIMA ONTBIJT EN GOEDE BEDDEN.!!

"Zeer aan te bevelen."
H.Joustra
17-8-2008 Een werkelijk schitterend gelegen landhaus met prachtig uitzicht op de bergen,mooie kamers en brandschoon.
Ontzettend warm en hartelijk echtpaar met veel hart voor de zaak,die je echt laten merken dat je als klant koning bent

Familie, Jan. 2008
"Super huis, zeer gastvrij"
Prins
28-8-2008 Omdat er niets meer in Oostenrijk beschikbaar was hebben wij onze heil in Duitsland gezocht! En zeer goed bevallen. Zeer gastvrij en vriendelijk, je wordt echt in de watten gelegd. Het is ca. 20 minuten rijden naar het skigebied dat echt prima was. Een aanrader.