Vakantie Beoordelingen Oberstdorf Beieren vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Oberstdorf

27 mei 2012

Oberstdorf

Beoordelingen Oberstdorf

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oberstdorf. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oberstdorf. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oberstdorf? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oberstdorf scoort een 8,2 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 8 Appartementen, 3 Aparthotels, 2 Campings, 2 Gasthof, 8 Vakantiehuizen, 39 Hotels, 2 Pensions en 1 Villa in Oberstdorf. Op Zoover vind je bovendien 138 vakantiefoto's van Oberstdorf. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oberstdorf. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren.

22 beoordelingen over Oberstdorf

met vrienden, Feb. 2012
"Gezellige wintersportplaats"
tineke
Sfeer
6-2-2012 Over het algemeen een ouder publiek.
Leuke winkels en restaurantjes en volop wintersport mogelijkheden

alleenreizend, Jan. 2012
"Ik heb het hier wel gezien"
pkbergen
Sfeer
8-1-2012 Geen ideale uitgangsplek om te skien.
Het ski gebied is verdeeld in vijf delen en je bent altijd afhankelijk van de skibus.
Centrum is mooi, maar geen gezellige sfeervolle apres ski

met partner, 2011
"Fantastische vakantie plaats"
C.v.Antwerpen
Sfeer
5-8-2011 Uitstekende vakantiebestemming met alle voorzieningen.
Prachtige omgeving.
Alles prima geregeld (openbaar vervoer+kabelbanen in verblijfkosten)
Wij gaan er al bijna 30 jaar op vakantie zijn intussen ook al gehuldigd met een oorkonde en gouden speld (30 keer)
Zijn er na deze huldiging al wederom enkele malen geweest.
Afgelopen Juni (jammer van het weer toen) en nu gaan we weer in September.
Wij kijken er steeds weer naar uit om naar Oberstdorf op vakantie te gaan.
Is een aanrader voor jong en oud om in de zomer te wandelen en in de winter voor de wintersporters.

met partner, Juli 2010
"Nog vele jaren naar oberstdorf."
G Looren de Jong
Sfeer
9-6-2011 Heerlijke omgeving en je kan er echt uren wandelen. vorig jaar geweest en gaan over 5 weken weer want het is echt een wandel paradijs waar je dagen over de toppen kunt rond dwalen.
ook het feit dat het openbaar vervoer goed en goedkoop is en er een bergkaart is waarmee je de 6 bergbanen opkunt en dit in het tarief van de camping verwerkt is maakt het voor ons duidelijk. Wij zijn hier nog lang niet uitgewandeld.
ook het fraaie stadje is gezellig en heeft vele uitgaansgelegenheden en in de zomer zijn er ook altijd diversen feesten. kortom heerlijk daar

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuk dorp"
geke stegeman
Omgeving
9-8-2010 Mooie omgeving om te wandelen.Rust en ruimte.
De Nebelhorn geweldig.
Veel winkels en restaurant,s.
In de winter lijkt het mij helemaal geweldig.

met partner, Okt. 2009
"Genieten in Oberstdorf"
Janette Markies-Abb...
Sfeer
26-6-2010 We kijken er altijd naar uit om naar Oberstdorf te gaan. Als 10 jarige kwam ik er voor het eerst. Afgelopen 16 jaar zijn we er in de herfst geweest. En nu gaan we samen 3 weken in de zomer. We hebben echt heimwee naar Oberstdorf. We zitten zelf altijd in Kornou bij Fam. Florian en daar genieten we van de rust en de schoonheid van de natuur.
De omgeving vinden wij prachtig en we ontmoeten tijdens onze wandeling mensen die deze ervaring delen. Elk jaar ontdekken wij weer een nieuwe wandeling en daar zijn wij echt naar op zoek.
De Kanzelwand en Felhorn zijn daarbij onze favoriet. In de zomer zal de natuur wel prachtig zijn met alle bloemen. Nog 3 weken en we zijn er!!!

"Geweldig dorp"
Rob
Omgeving
13-8-2008 Mooi dorp met een druk centrum vol met restaurants, winkels en terrasjes. Omgeving is heel mooi en een ideale uitvalsbasis om wandel- en/of fietstochten te maken. Uitzicht boven op de Nebel- en Felhorn is geweldig. Zeer goede vakantie gehad, ga zeker nog eens in de winter kijken.

met partner, Aug. 2008
"Gezellige en mooie stad"
bertrams
Omgeving
14-11-2008 fijne stad om je vakantie door te brengen en je kan van daar uit heel veel onder nemen.zoals shoppen, berg wandelingen/beklimmen,cultuur bekijken,fietsen, zwemmen.En s'winters heerlijk skieen.

met partner, Juni 2008
"Onze favoriete stek in Duitsland!"
Josée
Omgeving
15-8-2008 Wij waren afgelopen juni (na 5 jaar) weer eens in Oberstdorf (de 5e keer). Heerlijke plek. Gezellig dorp, mooie omgeving.
Je kunt er in het dal en in/rond het dorp makkelijke wandelingen maken.
Wil je meer "klimmen" pak je de cabinebaan naar boven (Nebelhorn). Er zijn in de buurt nog meer cabinebanen trouwens.
Centrum is erg gezellig (autovrij) met veel winkels, restaurants en terrasjes.
Er verblijven relatief wel veel ouderen maar dat maakt ons niet uit. Veel Nederlanders kom je er ook niet echt tegen en dat is ook niet erg.
Je kunt ook leuke tripjes maken met de auto (Kleinwalsertal, Sonthofen, Kempten, Breitachklamm en nog veel meer).
Voor de wandelliefhebbers zeer goed. Ze hebben ook Nordic-Walking en skateparcoursen.
Ook een goede wintersportbestemming!

Familie, Dec. 2007
Fam. Janssens
Omgeving
6-1-2008 Wij komen al jaren in oberstdorf zowel zomer als winter, met de hele familie. (Mijn ouders al meer als 40 keer)
In de zomer is er genoeg te wandelen en je kunt je niet voorstellen maar ieder jaar vinden we weer wat waar we nog nooit zijn geweest. Je kunt een bussenkaart kopen wat ook tevens voor de trein is, en zo kun je overal heen. Wat tevens ook weer erg fijn is voor wat oudere mensen die niet zo ver kunnen lopen in de bergen.
In de winter is het erg fijn dat je z'n banenkaart kan kopen dan hoef je niet op dezelfde plaats te blijven en de bussen zijn dan gratis. (Skibusen) en gaan alle 10 min. (ook in de zomer)
Wij hebben altijd een appartement. Is een heel huis verdeeld in 5 apparte appartementen. Zo heeft ieder zijn eigen ding.
Zwembad gaan we meestal in Sonthofen bij wonnemar. In Oberstdorf zelf is niet veel, ja zn natuurbad maar moet je van houden. En voor kinderen is Wonnemar kei leuk.
En zijn vele restaurants en bars.
De Iris Pub is bij ons beliefd.