28-12-2012
Het hotel heeft ruime kamers. De keuken (2 kookpitten) is niet erg groot. Tenminste in het 4-persoonsappartement. In eerste instantie vonden we alleen kleine pannen. De laatste dag kwamen we er achter dat er grote pannen in de woonkamer stonden. We kregen elke dag schone handdoeken en keukendoeken. Het personeel is erg vriendelijk.
De pizza's in het restaurant zijn erg lekker. Neem je de grote pizza heb je meer dan genoeg. Wij kregen hem allevier niet op.
Bij het hotel zit de Oberstaufencard. Deze kan je als skipas gebruiken in de winter (40 km. piste) Ook kan je er gratis mee naar het zwembad Aquaria een mooi zwembad waar je anders 18 euro voor betaald.
3-3-2011
Het voldeed geheel aan onze verwachting: klant- en kindvriendelijk in een gemoedelijke, actieve omgeving. Onze kinderen van 8 & 10 jaar hebben zich prima vermaakt, zowel in het complex als op de pistes. Wij sluiten ons aan bij de woorden van fam. Hogenelst! Met het pasje kun je ook van de schaatsbaan gebruik maken en in het dorp op verscheidene plekken gratis parkeren. Op het complex is een prima Italiaans restaurant en in de directe omgeving zijn verschillende restaurants, zoals tapas, chinees, pizzeria's en de traditionele hotelrestaurants. Houdt rekening met volle borden. Deze accommodatie is zeker voor herhaling vatbaar!
29-12-2010
Wij zijn in de week voor Kerst een week geweest. Het complex is als een klein dorpje op loopafstand van Oberstaufen. Het biedt hotelservice met de vrijheid van een appartement. uitgebreid ontbijtbuffet, mooi zwembad en sauna. Zeer gastvrij. Met de auto ben je snel bij de pistes. Onze kinderen zijn beginners, daarvoor is het gebied prima. Bij het hotel krijg je een gastenpasje, waarmee je gratis toegang hebt tot de skiliften en het subtropisch zwembad in het dorp. Perfect voor een afwisselende wintersportvakantie. Ook een heel mooi gebied om te wandelen, dus wie weet nog een keer terug in de zomer.