Beoordelingen Camping Via Claudia****

20 juni 2013

Via Claudia****
Beoordelingen Camping Via Claudia****
Via Claudia 6, D-86983, Lechbruck
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Via Claudia**** in Lechbruck, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Via Claudia**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Via Claudia scoort een 8,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Via Claudia**** in Lechbruck, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Via Claudia****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Via Claudia**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Via Claudia**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Vergelijk Camping Via Claudia**** met andere accommodaties in Lechbruck.

12 beoordelingen over Via Claudia****

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Geweldig mooie ligging"
marita Heuts
5-9-2012 Na vorig jaar de camping bezocht te hebben hebben wij ook dit jaar weer een paar dagen genoten van de prachtige ligging van deze camping. Het nieuwe sanitairgebouw is heel mooi en altijd schoon en de douches zijn heerlijk warm. Je kunt er hele mooie uitstapjes en mooie wandelingen maken. Vorig jaar hadden wij plaats nr 16, prachtige plek aan het water, echter bij vertrek hadden we moeite om de steile weg naar de uitgang van de camping op te komen. Dit jaar hadden wij daarom gekozen voor een plaats op het bovenveld met stroom en water en afvoer. In het restaurant op de camping kun je lekker eten voor, maar ook in het dorp zijn enkele lekkere restaurantjes. Wij komen hier zeker nog eens terug, want er is nog zoveel te moois te zien.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Een hele schone campng"
Wiljanne ten Harkel
10-8-2012 De camping is een schone camping, de medewerkers zijn allemaal even vriendeljjk en behulpzaam.. Het sanitair bij Bergblick is perfect, zo schoon en mooi kom je zelden tegen. De plaatsen bij Bergblick zijn groot en veel gras. Het uizzicht is heel mooi. Het moorbad is mooi aangelegd maar wel veel muggen. Wij hebben daarom een buitenbad opgezocht. Wat betreft het restaurant, het eten is goed, maar de bediening (oudere dame) mocht iets vriendelijke tegen buitenlandse gasten zijn.

met partner, Mrt. 2012
"Mooie camping"
Heidi
12-6-2012 Mooie camping, mooi aan het water gelegen. Ruime plaatsen. Veel wandelmogelijkheden rondom de camping. Sanitair is netjes. Stroom is 16A.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Via Claudia**** bij:

"De ligging van de camping is heel mooi"
harriet
4-8-2011 camping via claudia is een hele mooie locatie-je kijkt zo tegen de alpen aan-de rivier de lech is bij de camping een stuwmeer en is heel mooi om rond te lopen-8km-het sanitair is echt heel schoon-de campingplekken zijn wel dicht op elkaar-elke morgen verse broodjes maar in het winkeltje is verders niet veel te krijgen-in het dorpje lechbruck [15 min lopen]is een lidl-en waar je ook fietsen kunt huren-tussen 1 en 3 kom je niet op/af de camping met de auto-telegraaf te krijgen van de dag ervoor-we zijn er 2 weken geweest en hebben heel veel van de prachtige omgeving gezien

"Mooie schone camping met vriendelijk personeel."
Annemarie
14-8-2011 In juni 2011 hebben wij, twee senioren, ruim twee weken op deze camping gestaan. Boven, met bergzicht. Mooie grote plekken. Het was toen nog erg rustig. Veel regen gehad. Het water bleef erg lang staan op het veld (leem). Het sanitairgebouw boven is prachtig en schoon. Internet deed het niet (storing), was ook erg duur. Bij de receptie mocht je een computer gebruiken. Toch wel handig. Lekker gegeten in het restaurant. Het personeel was erg vriendelijk. Al met al hebben wij een fijne vakantie gehad. Veel gezien in de omgeving. Schloss Linderhof is een aanrader. (Wij zijn niet in het kasteel geweest, buiten was Het al de moeite waard.)

met partner, Sept. 2010
"Mooi gelegen camping"
Emelie
18-10-2010 Op deze camping zijn veel plaatsen, je mag zelf uitzoeken, wij stonden links de weg omhoog waar een groot veld is met niet heel royale plekken maar zonder tent wel een luifel is het prima te doen.Toiletgebouw ziet er echt mooi en schoon uit, en niet koud.Restaurant op de camping serveert smakelijke gerechten.Internetten was ook mogelijk maar is niet gratis je koopt b.v. 24 uur dat is dus 2 dagen je kunt het niet uitsmeren over verschillende dagen. dat is jammer.

met vrienden, Aug. 2010
"Mooie plek"
jeanne
10-9-2010 mooie plek, mooi uitzicht, nette camping, ligt aan rustige weg en vanalles te zien in de omgeving.daar ligt ie ook gunstig voor. alleen jammer dat er s`avonds weinig te doen is op de camping. dat is wel een klein min puntje.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtig gelegen, ruime plaatsen, gezellige sfeer"
Wendy
29-7-2010 Deze camping ligt erg mooi, met schitterend uitzicht op de Alpen en de blauwe Lechsee. Het sanitair is keurig, goed schoon ook. Er is een winkeltje, restaurantje waar je goedkoop en lekker kunt eten, je kunt zwemmen in de Lechsee en in een bosmeertje dat op tien minuten lopen van de camping ligt. Er is een leuke mooie speeltuin, je mag zelf je plaats uitzoeken. Inderdaad niet veel Nederlanders, maar voor ons is dat juist een pre.
In de omgeving kun je diverse leuke stadjes bezoeken, de koningskastelen Neuschwantstein en Hohenschwangau, je kunt wandelen, met kabelbanen de bergen in, fietsen, er is van alles te doen. In Halblech zit een leuk openluchtzwembad, op een kwartiertje autorijden afstand.

"Lekker rustig en erg schoon"
Miep
19-8-2009 Heerlijke vakantie gehad met uitzicht op het prachtig meertje wat voor verkoeling zorgde tijdens hete zomer.
Vriendelijke sfeer, prachtig schoon sanitair, ruime plaatsen en rustige ligging. Veel moois in de omgeving, vergeet ook niet de schlucht (kram) te bezoeken, een aanrader!
Wij komen beslist nog eens terug!

met oudere kinderen
"Grote, rustige camping aan mooi meer"
Jan
9-8-2009 Ondanks de grootte (19,5 ha) was de camping half juli 2009 nog erg rustig. Weinig Nederlanders. Veel vaste Duitse gasten. Leuk voor kinderen <12. Weinig te doen voor jeugd >12.
Dicht bij Füssen (koningskastelen)

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?