Vakantie Beoordelingen Landsberg am Lech Beieren vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Landsberg am Lech

Uitgaansleven
9,9
9,8
9,7

27 mei 2012

Landsberg am Lech

Beoordelingen Landsberg am Lech

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Landsberg am Lech. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Landsberg am Lech. Ben je zelf op vakantie geweest naar Landsberg am Lech? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Landsberg am Lech scoort een 9,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 4 Hotels in Landsberg am Lech. Op Zoover vind je bovendien 25 vakantiefoto's van Landsberg am Lech. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Landsberg am Lech. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren.

2 beoordelingen over Landsberg am Lech

9,8
9,7
met partner, Apr. 2010
"Heel mooi, maar kuiten inwrijven"
folieske
Omgeving
24-4-2010 Heel veel hoogte en laagte verschillen, kuiten invetten dus. Wij kwamen via de Bayertor, en om in de binnenstad te raken moesten wij een héél lange straat met 18% helling. Echter om terug te raken (met de scootmobiel!!!) moest het dus ook weer bergop. Aangezien men ons al es een verkeerde richting aangaf (naar de Schlossberg met het vroegere kasteel) en dus weeral een rit omhoog en omlaag was, waren de accus zo goed als leeg. Op het nippertje gehaald, maar te weinig batterij over om meer te zien. Heel jammer, want het is er prachtig!

met vrienden, Aug. 1985
"Mooi oud vestingstadje"
Madeleine
Sfeer
9-10-2009 Landsberg ligt aan de Romantische Strasse route, met al zijn middeleeuwse stadjes, die we dit jaar bezoeken. Deze oude vestingstad aan de Lech met zijn historische centrum is prachtig om te zien.