Beoordelingen Bayertor

Bayertor
1 beoordeling
Beoordelingen Bayertor
Alte Bergstraße, 86899, Landsberg am Lech
Wil je weten wat anderen vonden van Bayertor in Landsberg am Lech? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Bayertor.
Bayertor scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Bayertor in Landsberg am Lech? Op deze pagina lees je beoordelingen van Bayertor. Je kunt 20 vakantiefoto's van Bayertor bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Bayertor in Landsberg am Lech.

1 beoordeling van Bayertor

1 beoordeling
met partner, Apr. 2010
"Uit 1200"
folieske
30-4-2010 Gewoonweg prachtig! Wij kwamen de stad binnen via deze Bayertor, wat de stad al iets speciaals gaf. Wij zijn 4 keer onder deze toren gepasseerd (2x heen omdat we de verkeerde richting aangewezen kregen, en dus ook 2x terug). De stad staat vol met turmen en tors een turm is een toren en een tor is een toren waar men onderdoor kan). Normaal gezien kan men via trappen de toren beklimmen en heeft men een prachtig panorama over de stad, doch toen wij er waren was dit gesloten.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?