Vakantie Beoordelingen Kirchdorf im Wald-Abtschlag Beieren vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Kirchdorf im Wald-Abtschlag

26 mei 2012

Kirchdorf im Wald-Abtschlag

Beoordelingen Kirchdorf im Wald-Abtschlag

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Kirchdorf im Wald-Abtschlag. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Kirchdorf im Wald-Abtschlag. Ben je zelf op vakantie geweest naar Kirchdorf im Wald-Abtschlag? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Kirchdorf im Wald-Abtschlag scoort een 8,4 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 1 Vakantiehuis in Kirchdorf im Wald-Abtschlag. Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Kirchdorf im Wald-Abtschlag. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Kirchdorf im Wald-Abtschlag. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren.

2 beoordelingen over Kirchdorf im Wald-Abtschlag

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Prachtig gebied"
jolanda
Sfeer
15-2-2009 Wij komen al 10 jaar in kirchdorf im wald en het is een klein mooi dorpje midden in het bayerische wald.
Je zit er toch dicht bij de skipistes maar veel rustiger en ook veel goedkoper. De mensen zijn erg vriendelijk en kennen ons na 10 jaar wel.
Wij reizen altijd met 3 gezinnen die kant uit en hebben de wintersport van ons leven.

Willy Hoogers
Omgeving
20-9-2006 Bij toeval op doorreis neergestreken op camping/gasthof/pension "Hirtenwiese" in Kirchdorf im Wald. Een idyllische plek en een oase als je van rust en natuurschoon houdt. Op Hirtenwiese wordt je zeer gastvrij ontvangen door Herr Feuchtmeier en zijn vrouw, die ook nog eens heerlijk kookt.
Een aanrader