26-9-2011
Voor de tweede keer vertoefd in Haus Schwalennest bij Els en Kees, een Nederlands echtpaar dat het de gasten optimaal naar de zin maakt. Bij aankomst troffen we ook dit keer weer een prachtig mooi, compleet ingericht en brandschoon appartement, van alle gemakken voorzien. In de openbare ruimte is een laptop voor de gasten aanwezig. Desgewenst kun je voor je eigen laptop een gast- account krijgen (Wi-fi) zodat je vanuit je appartement anderen op de hoogte kan brengen van je geweldige vakantie en verblijf. Er zijn legio mogelijkheden op alle gebied om je te vermaken en Els en Kees hebben allerlei leuke tips. Je appartement ligt in het dorp Inzell waar tal van restaurants en winkels zijn. Leuke stadjes /plaatsjes in de omgeving. Ook Oostenrijk ligt op een steenworpafstand en met een prima routebeschrijving sta je zo midden in Salzburg. Wandelen, fietsen, schaatsen, skiën, langlaufen, rodelen, deelnemen aan Beierse feesten, alle mogelijkheden zijn aanwezig. Kortom, GENIETEN.
11-9-2011
Geweldige week in Inzell beleefd!
We zijn door Kees en Els gastvrij ontvangen en zij doen ook hun uiterste best om de gasten het naar het zin te laten hebben, zijn behulpzaam, geven tips over de omgeving en zijn niet opdringerig.
In het kort: Appartement (bovenste etage) is schoon, bedden zijn opgemaakt en liggen prima, voldoende handdoeken aanwezig, prima douche, broodjesservice, er is veel informatie (kaarten/folders) over de omgeving beschikbaar, super uitzicht, ook goede wandelkaart verkrijgbaar bij het Rathaus van Inzell, huis is niet gehorig, internet (wi-fi), wil je uit eten dan is het mogelijk dat Kees of Els even telefonisch reserveren voor je, prachtige omgeving, prima supermarkt in het centrum, enz. enz.
Wij zijn een weekje geweest, maar waren nog lang niet uitgekeken en hadden nog wel een weekje willen blijven. Wij houden van wandelen en dagjes uit en dat is fantastisch in de omgeving van Inzell.
Dennis en Irene de Keijzer