Appartement Haus Schwalbennest*** in Inzell Duitsland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Haus Schwalbennest***

26 mei 2012

Schwalbennest van de andere kant

Beoordelingen Appartement Haus Schwalbennest***

Rauschbergstrasse 50, 83334, Inzell
Appartement Haus Schwalbennest scoort een 9,2 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Haus Schwalbennest***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Haus Schwalbennest*** in Inzell, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Appartement Haus Schwalbennest*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Vergelijk Appartement Haus Schwalbennest*** met andere accommodaties in Inzell.

26 beoordelingen over Haus Schwalbennest***

alleenreizend, Okt. 2011
"900 km van huis en toch "thuis"......"
Erik (Breda)
31-10-2011 Heerlijk appartement van alle gemakken voorzien. Op pad zijnde met een schaatsvereniging kom je na een training of wandeling graag weer "thuis" in Schwalbennest in een ruim en comfortabel appartement met vrij uitzicht op de bergen ten zuiden van het dorp. Els en Kees bezorgen je een echt vakantiegevoel en als gevestigde Nederlanders in Inzell is dat meteen ook wel vertrouwd...
Een plek om terug te komen.....

met een groep, Okt. 2011
"Fantastisch"
Fred Dauwerse
31-10-2011 Een heerlijke verblijf op een prachtige lokatie. Els en Kees zorgen er voor dat het aan niets ontbreekt. Met plezier bezorgen ze het extra vakantiegevoel.

Volgend jaar weer.

"Relaxen in de Beierse Alpen"
Ad en Carla
25-9-2011 Wil je klantvriendelijk relaxen in de prachtige Beierse Alpen, dan is Schwalbennest een absolute aanrader. Je wordt hartelijk ontvangen door gastheer Kees en gastvrouw Els en krijgt maar een opdracht: heerlijk genieten en als je iets nodig hebt, dan kun je bij hen aan de bel trekken. Kees en Els zorgen 's-morgens voor heerlijke verse broodjes. Alleen van te voren even bestellen en zij regelen de rest. De appartementen zijn leuk ingericht en voorzien van alle comfort (zelfs een afwasmachine). Het uitzicht vanuit het huis is geweldig. In de omgeving van Inzell zijn vele leuke uitstapjes te doen. Aanraders zijn de Chiemsee met haar eilanden, Berchteschaden, de Hochfelln en uiteraard SALZBURG. Ga eens naar Schloss Hellbrun. Voor ons geldt, dat we absoluut op herhaling gaan.

"Echt genieten!!!"
Ineke / Bert
26-9-2011 Voor de tweede keer vertoefd in Haus Schwalennest bij Els en Kees, een Nederlands echtpaar dat het de gasten optimaal naar de zin maakt. Bij aankomst troffen we ook dit keer weer een prachtig mooi, compleet ingericht en brandschoon appartement, van alle gemakken voorzien. In de openbare ruimte is een laptop voor de gasten aanwezig. Desgewenst kun je voor je eigen laptop een gast- account krijgen (Wi-fi) zodat je vanuit je appartement anderen op de hoogte kan brengen van je geweldige vakantie en verblijf. Er zijn legio mogelijkheden op alle gebied om je te vermaken en Els en Kees hebben allerlei leuke tips. Je appartement ligt in het dorp Inzell waar tal van restaurants en winkels zijn. Leuke stadjes /plaatsjes in de omgeving. Ook Oostenrijk ligt op een steenworpafstand en met een prima routebeschrijving sta je zo midden in Salzburg. Wandelen, fietsen, schaatsen, skiën, langlaufen, rodelen, deelnemen aan Beierse feesten, alle mogelijkheden zijn aanwezig. Kortom, GENIETEN.

"Heerlijke plek"
kuijpertje75
11-9-2011 Geweldige week in Inzell beleefd!

We zijn door Kees en Els gastvrij ontvangen en zij doen ook hun uiterste best om de gasten het naar het zin te laten hebben, zijn behulpzaam, geven tips over de omgeving en zijn niet opdringerig.

In het kort: Appartement (bovenste etage) is schoon, bedden zijn opgemaakt en liggen prima, voldoende handdoeken aanwezig, prima douche, broodjesservice, er is veel informatie (kaarten/folders) over de omgeving beschikbaar, super uitzicht, ook goede wandelkaart verkrijgbaar bij het Rathaus van Inzell, huis is niet gehorig, internet (wi-fi), wil je uit eten dan is het mogelijk dat Kees of Els even telefonisch reserveren voor je, prachtige omgeving, prima supermarkt in het centrum, enz. enz.

Wij zijn een weekje geweest, maar waren nog lang niet uitgekeken en hadden nog wel een weekje willen blijven. Wij houden van wandelen en dagjes uit en dat is fantastisch in de omgeving van Inzell.

Dennis en Irene de Keijzer

"Uitstekende locatie in een mooie omgeving"
Peter en Corry
1-7-2011 Zijn via een collega aan het adres gekomen. De appartementen zijn keurig en functioneel ingericht. Mooie omgeving met vele mogelijkheden om uitstapjes, ook naar Oostenrijk, te maken en om actief bezig te zijn. We hebben nog een heleboel dingen niet gedaan. Is samen met de goede verzorging door Els en Kees, staan altijd voor je klaar, een goede reden om in de toekomst weer richting Schwalbennest, Inzell af te reizen. Is zeker aan te bevelen.

"Echt een aanrader"
D.G.J. Peters en M....
30-6-2011 Mijn vrouw en ik zijn nu voor de tweede keer gedurende 3 weken in Het Schwalmennest te gast geweest. We zijn erg tevreden over de appartementen, waarin we verbleven. Goed en buitengewoon volledig ingericht en uitstekende bedden. Het uitzicht vanuit de woningen is schitterend. En wat zeker niet onvermeld mag blijven is de hartelijkheid en de serviceverlening van de gastvrouw en de gastheer Els en Kees. Schwalbennest in Inzell: echt een aanrader.
Gré en Dick Peters

"We gaan zeker terug!"
Esther
2-7-2011 Vriendelijke ontvangst, goeie tips voor de omgeving.
Prima bedden. Kortom een prima korte vakantie!

met vrienden, Mrt. 2011
"Prachtig uitzicht!"
INGE
22-3-2011 Van alle gemakken voorzien, goede bedden en ook gezellig bij minder goed weer. Uit eten is veel goedkoper dan in Nederland, dicht bij Salzburg (leuk winkelen) leuke dorpjes in de omgeving en aan de Königsee is 't ook mooi.

met partner, Jan. 2011
"Heerlijke week gehad"
Meyer
31-1-2011 Als je even terug in Nederland bent besef je pas hoe goed het allemaal voor elkaar is in het Schwalbennest. Service staat hoog in het vaandel, alles wat je denkt nodig te hebben is aanwezig, van koffiefilters tot wasmiddel voor de afwasmachine was geregeld. Bij aankomst waren de prima bedden al opgemaakt, handdoeken en badhanddoeken lagen al gereed. We zaten in het appartement Edelweiss, de grootste, met links en rechts een fantastisch uitzicht op de omliggende bergen. Inzell zelf is ook leuk met de Inzell-card kun je gebruikmaken van diverse extra's oa sauna, zwembad, openbaarvervoer, liften naar de omliggende bergen oa Rausberg. Ook het huren van langlauf cq ski-uitrusting is heel betaalbaar. Voor ons was het de eerste keer wintersport, maar dat is heel goed bevallen mede door het prima appartement.