Gasthof Mayerhofer in Hinterschmiding Duitsland beoordelingen 7.6 | Zoover

Voorzijde pension

Beoordelingen Gasthof Mayerhofer

Dorfplatz 24, 94146, Hinterschmiding
Gasthof Mayerhofer scoort een 7,6 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Mayerhofer? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Mayerhofer in Hinterschmiding, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Gasthof Mayerhofer vinden. Je kunt 1 video van Gasthof Mayerhofer bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Vergelijk Gasthof Mayerhofer met andere accommodaties in Hinterschmiding.

20 beoordelingen over Mayerhofer

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Mooi skilokatie"
Cora Nijhof uit Hel...
28-2-2012 Ons weekje kan niet meer stuk Wij hebben een reuze goed weekje wintersport gehad!!! Gasthof Mayerhofen was uitstekend van eten en drinken.
Ook personeel was heel gastvrij.
Wij gaan er zeker terug. Onze groep bestond deze keer uit 16 personen familie en 6 vrienden en volgend jaar worden er meer.
Dat het ruikt naar rookvlees is waar, maar dit was niet op de slaapkamer
niet merkbaar.Danke familie Mayerhofen (Wolfgang) bis nachtste jahr dan wird fur uns 5te maal!!!!!!! Alles gute bis dann

"Prachtige omgeving"
vakantie 2011
22-8-2011 wij zijn deze vakantie 4 dagen in het apartement geweest, op doorreis maar oostenrijk
het apartement lag idd niet bij het hotel, onze lag aan de rand van het dorp, heerlijk rustig in de natuur, wel een beste klim naar het hotel, om bv te zwemmen of naar het dorp, wij hebben het niet als vervelend ervaren, maar als je slecht ter been bent bv, dan is het lastig, de mensen waren zeer vriendelijk, en alles zag er top uit,
voor de kinderen in er niet zo heel veel te doen, ondanks dat hebben onze kids zich prima vermaakt, met wandelen en gewoon spelen, verstoppertje, voetballen, ect
wij hebben het reuze naar ons zin gehad

met vrienden, Aug. 2010
"Fantastisch, gezellig, vriendelijk."
Karin Verhaaf-Geven
12-9-2010 Wij zijn er voor de 5e keer geweest. Het appartement waar wij zaten was PRIMA verzorgd. Schoon, hele goede bediening, goed eten, en zéér vriendelijk personeel.
Mevr. Mayerhofer is zeer behulpzaam bij het regelen van busdagtochten naar bv Praag of Wenen. Schoonzoon Wolfgang is zeer vriendelijk en een zeer goede kok.
De lucht uit de rokerij/slagerij, hebben wij geen last gehad. Deze is volgens ons verplaatst. Als iets niet naar je zin is moet je dat aangeven, dan wordt dat direct geregeld, schonen handdoeken kan je krijgen zoveel je wilt. Wij hebben het altijd naar ons zin gehad, en kijken met veel plezier uit naar ons volgend verblijf tussen Kerst en Oudjaar!!!! Vr. gr. Karin Verhaaf-Geven en vrienden (mrs.Bean)

met een groep
"Lekker eten"
M. v.d. Biezen
15-8-2009 Het is goed schoon hotel, vriendelijk personeel en lekker eten. Alleen jammer van de geur die bij tijd en wijle uit de slagerij kwam.

met partner, Juli 2009
"Dit is een fantastische plek."
van schaik(natterer...
14-8-2009 Wat een fijn hotel is dit.Erg prettige mensen.Niks is te dol of te veel.Prachtig zwembad/met ligbalkon uitzicht op de hertenweide tegen de berg op.Wandelmogelijkheden volop.En veel dagtripjes maken.Er is zoveel.Passau/Regensburg/Praag in techien)Fantastish.Het ontbijt...te gek.Alles wordt vers op de het ontbijtbuffet uitgestald.Alles uit eigen worstmakerij.Wolfgang kent de kneepjes van het vak.En een meer dan goede kok.(eigen slagerij in het hotel).Fantastish in een woord.Kamer altijd schoon en netjes.Handdoeken altijd schoon neergelegd.Voor ons volgend jaar zomer weer naar mayernhofer.In Hintersmieding.

met partner, Juni 2009
"Geweldige akkomodatie"
Els van der Putten
5-7-2009 het eten was er voortreffelijk,en de sfeer was er heel goed.
je kon er s,avonds ook heel gezellig gaan zitten of je er nu zat te kaarten of er kwam voor een gezellige babbel dat maakte niet uit.
het bedienend personeel was erg vriendelijk.
Wij hebben er een gezellige tijd gehad.
Het is zeer aan te bevelen zowel voor de ligging in de mooie natuur en als je voor een dagje naar tsjechie wil gaan.
wij hadden het geluk dat we een reisgezelschap troffen van de jong intra tours en Harry, de chauffeur en toeverlaat, heeft ons uitstekend geholpen met tips en adviezen voor een dagje Praag.
Groetjes, Els en Fred van der Putten uit Helmond.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Ik ga er niet meer heen ."
natasja
21-2-2009 Het is een leuk hotel maar de bediening is heel slecht . En wij kregen uitslag van het zwembad .

"Uitgerookt"
bertine
14-9-2008 bij binnenkomst wordt je gelijk bevangen van de rooklucht (rokerij van de slagerij). Dit blijft helaas overal hangen, dus ook in de handdoeken. Wij hadden een erge kleine en donkere kamer, maar ze schijnen ook grotere en betere kamers te hebben. Het eten was heel erg goed.

met partner, Sept. 2008
"Geweldig"
Thea Visser
30-9-2008 Heerlijke week gehad. Lekker eten, vriendelijke mensen. Prachtig zwembad, sauna.
Echt een aanrader.
Dick en Thea

met een groep, Sept. 2008
"Zeer de moeite waard!"
H.Delissen
21-9-2008 periode in september 2008; 24 gasten allemaal zeer enthousiast over het geheel. Prima verzorgd en vooral goed verzorgde en zeer smakelijke maaltijden! Een aanrader voor eenieder.Touroperator heeft hiermee iets geweldigs in huis, mede gezien het aantrekkelijke programma. Chapeau!!!!