Vakantiehuis In der Waldperle in Habischried Duitsland beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis In der Waldperle

9,8
9,6

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis In der Waldperle

Habischried
Vakantiehuis In der Waldperle scoort een 9,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis In der Waldperle? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis In der Waldperle in Habischried, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Vergelijk Vakantiehuis In der Waldperle met andere accommodaties in Habischried.

3 beoordelingen over In der Waldperle

9,8
9,6
met partner, Juli 2010
"Een topper en een aanrader"
fam de jong
12-6-2011 dit is echt een topper voor de derde keer in der waldperle geweest mooi huis en omgeving wonderbaarlijk mooi hier kom ik vaker terug dit word mijn tweede thuis een aanrader echt een topper fam de jong st willebrord nederland

J. Nijboer
5-12-2006 We hebben zomervakantie gevierd In der Waldperle. Het is met de auto nog geen 5 minuten naar de skipiste. Schitterend uitzicht op de skipiste.
Mooie rodelbahn voor de kinderen en evt. afdalingen per mountainbike. Je gaat dan eerst met je mountainbike de "GeiSSkopf" op.
Het huisje wat we hadden(vrijst. 8 pers)zag er keurig verzorgd uit, van alle luxe voorzien. Openhaardhout kun je er kopen, want we hadden juist een koude week in de zomer te pakken afgelopen zomer. Schitterende omgeving.

J. Nijboer
20-8-2006 We hadden een vrijstaand 8 persoons huis. Goed onderhouden. Achter het huis is een grote tuin, waar een tafeltennis tafel staat en de kinderen kunnen voetballen. Achter het huisje van de receptie staat nog een klein speeltuintje. Omgeving is schitterend, uitzicht heb je op de Geisskopf (1046 m hoog). De afstand tot de skilift is ongeveer 500 m. Er is een rodelbahn en verschillende parcoursen voor mountainbikers. Al met al zeer goed bevallen. (Alleen zitten op zaterdagmiddag als je aankomt de winkels in Bischoffsmais dicht, dan moet je naar Regen om boodschappen te doen.)