Legoland Deutschland Günzburg Duitsland. Informatie & Beoordelingen Legoland Deutschland ~ Zoover

Beoordelingen Legoland Deutschland

26 mei 2012

Legoland Deutschland

Beoordelingen Legoland Deutschland

Legoland Allee, 89312, Günzburg
Wil je weten wat anderen vonden van Legoland Deutschland in Günzburg? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Legoland Deutschland.
Wil je weten wat anderen vonden van Legoland Deutschland in Günzburg? Op deze pagina lees je beoordelingen van Legoland Deutschland. Je kunt 27 vakantiefoto's van Legoland Deutschland bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Legoland Deutschland in Günzburg.

19 beoordelingen over Legoland Deutschland

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk park voor de kids!"
endeavour
9-5-2012 op de campings liggen vouchers. Meenemen dus, scheelt 24 euro.

Peter K.
2-9-2011 Twee dagen Legoland bezocht met zoon van 7.
Mooi park met goede afwisseling qua atracties, groot en klein, iedereen kan zich er vermaken.
Wonderlijk Duits publiek, voordringen, roken (!!), men schaamt zich nergens voor....
"Nicht baden" betekend als het warm is: gooi gewoon je kind erin en laat hem/haar rondspartelen...!
Foto's maak je natuurlijk het beste als je gewoon over de hekjes stapt etc. etc.
Toen wij er waren heerste er een ware wespenplaag, waar niets aan gedaan werd overigens....!
Tip: ga na ca. 16.30 eten in het perfecte en voordelige buffet restaurant in het vakantiedorp, 10 min lopen achter de uitkijktoren, en laat de ( dure) fastfood in het park voor wat het is.

"Heel leuk en schoon park"
D
28-8-2011 Echt een superleuk park, schoon, overzichtelijk en erg leuke attracties. Zijn meerdere dagdelen geweest, hadden via de site van legoland een jaarkaart voor 4 personen gekocht. Deze kost 187 euro en loont al na het tweede bezoek. 1 dag voor 4 personen is 140 euro, dus reken maar uit. Op zaterdagavond was er prachtig vuurwerk om 22.00 uur. Echt super. Als je in de buurt op vakantie bent een echte aanrader.

"Mooi park"
malaka
28-7-2011 mooi overzichtelijk park
goed te doen in een dag
goed overzichtelijk park met kleine kinderen en niet te druk

"Leuk pretpark voor gezin met kinderen tot ca. 12"
Robert
14-7-2011 Leuk pretpark, vooral geschikt voor gezinnen met kinderen van ca. 4-12 jaar. Enige beperkingen in lengte zijn van kracht, vanaf 120 cm of 8 jaar mag een kind doorgaans alleen in een attractie.

Toegang: Volwassene EUR 37,-, kind EUR. 33,-
Er zijn wel vaak acties met coupons en online boeken loont de moeite qua kosten.
Parkeerkaart: EUR. 5,- voor een dag, meer dan voldoende plek.

Wij waren er zondag 10 Juli, warme dag met einde dag onweer. Het park was naar onze mening onverwacht rustig, max. wachttijd 15 minuten bij slechts een enkele attractie. Lego Pirates dan ook erk leuk (je wordt wel zeiknat).

Personeel attent en vriendelijk.
Prijzen consumpties zeer fors, zeker daar Duitsland normaal wat goedkoper is dan NL. Je kunt echter zelf van alles mee nemen indien gewenst.

Mede door de ontbrekende drukte aan 1 dag genoeg gehad voor hele park. Zie dan ook niet het nut van een duur verblijf in Legoland huisje, voldoende beter en veel goedkopere alternatieven nabij (en P-kaart maar 5 Euro)

met een groep, Apr. 2010
"Heel erg leuk"
kitty
25-5-2010 Wij zijn een dagje naar Legoland geweest met 4 volwassenen. We stonden met de camper in de buurt. Erg leuk! Heel leuk, de miniatuur dorpjes. Leuke attracties. Geen hele grote attracties maar wel veel leuke kleine attracties.
Wij hebben ons zeker een hele dag goed vermaakt hier in het park.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Mooi!!"
D. Westerhuis
7-9-2009 2 dagen geweest begin september. Niet fantastisch warm weer gehad maar toch practisch alle atracties gedaan. Verrassende attracties voor jong en oud. De legoschool en het testcentrum vonden onze kinderen van 5 en 6 erg leuk. De 4d show vonden wij tegen vallen. Maar voor onze kinderen wel erg leuk. De kleine legofabriek waar je uitleg krijgt over het proces hoe ze lego maken was ook erg leuk. De boeking was gedaan via legolandtours. We zijn goed geholpen. Zelfs toen we de tweede dag tot de ondekking kwamen dat de kaartjes nog in het hotel lagen. Ze hebben ons goed geholpen en konden toch, zonder dat we terug moesten, het park binnen. We gaan zeker nog een keer.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Leuk park met verrassende atractie"
Im
6-9-2009 Leuk park met verrassende en volwassen atracties. Echt leuk voor groot en klein!
Erg schoon en zoals in elk groot pretpark is het eten en drinken wel prijzig.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prima, maar neem wel wat eten,drinken mee!"
annet
12-8-2009 Attractiepark is met allerlei acties wel betaalbaar geworden.
Jaarkaart is gelijk aan dagkaart voor twee dagen, dus als je het jaar erop toch een tussenstop maakt, is dit wel handig. Via Ebay kan je vaak gratis aan nog meer korting komen.
Drinken, 3,50 voor flesje drinken is op een hete dag erg duur, net als een ijsje van 3,00 etc., patatje van Legostenen meer dan 3 euro..etc..
Het park is wel super voor jong en oud.
Met Lego spelen, paar achtbanen, als grijparm hangen, in Racer op parcours racen, maar ook bootjes, Madurodam, treintje, attracties Piraten en bootjes...zijn super bij het mooie weer wat wij hadden, bij slecht weer ook een 4Dstudio.
Je kunt evt. drogen in een kabine voor 2 euro per keer..meerdere mensen tegelijk.
Buiten Legoland kun je beter de lego kopen.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Te eenvoudig voor deze prijs"
Wilfred
14-5-2010 Het hotel Legoland steekt schril af tegen het mooie attractiepark.
Aan de buitenzijde valt het nog mee. De aparte ingang naar het park is enerzijds praktisch, anderzijds wel een stukje lopen. Parkeren is gratis. Aan de aankleding is te zien dat je in Legoland bent.
De "hotelkamers" zijn echter niet voldoende. Te weining lego-achtig, en geen tv. Ik kreeg een Formule 1 (goedkope hotelketen in Frankrijk) gevoel bij deze accomedatie. Het restaurant was ook kantine-achtig ( eten was overigens prima)
Al met al, geen juiste prijs-kwaliteit verhouding.