Vakantie Beoordelingen Füssen Beieren vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Füssen

27 mei 2012

Füssen

Beoordelingen Füssen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Füssen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Füssen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Füssen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Füssen scoort een 8,2 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Aparthotel, 2 Campings, 3 Gasthof, 1 Vakantiepark, 1 Hostel, 26 Hotels en 1 Pension in Füssen. Op Zoover vind je bovendien 90 vakantiefoto's van Füssen. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Füssen. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren.

21 beoordelingen over Füssen

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Mooie plek om te overnachten"
Maikel
Sfeer
5-4-2012 Mooi dorp met veel winkeltjes, restaurants en sfeer.
In iedergeval in ons geval goed vermaakt voor 1 dag

met vrienden, Dec. 2011
"Vlak bij kastelen en Füssen"
omedirk2009
2-2-2012 In de buurt van slot Neu Schwanstein en Hohenschwangau

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijk ontspannen...."
Esther
Sfeer
13-8-2011 Wij verbleven op onze doorreis naar Italy in Dreimadelhaus aan de Weissensee. Mooi accomodatie, sfeervol en direct aan het meer. Alles was keurig verzorgd en de eigenaren zeer vriendelijk. Aanrader voor als je op doorreis bent en bijv. een dagje in de frisse berglucht wilt wandelen. Rondje om het meer is een klein uurtje, erg leuk ivm vele watervallen.

"Mooi stadje"
Herman
Sfeer
9-8-2011 Leuk stadje met leuke winkelstraatjes.
Niet supergroot, maar leuke winkeltjes.
Veel terrasjes, alleen was het niet echt mooi weer om daarvan te genieten.

met partner, Sept. 2010
"Internationaal sfeertje in Füssen"
mary
Sfeer
19-9-2010 mooi plaatsje, bij de twee kastelen Neu Schwanstein en Hohen Schwangau is het gezellig druk, toegang tot kastelen prima georganiseerd. Bergen en landschap rondom Füssen geweldig, een heerlijk vakantiegebied.

met een groep, Aug. 2010
"Gezellig dorp met veel cultuur"
len
Sfeer
25-8-2010 We zijn deze zomer een dagje naar fussen geweest, het centrum is leuk met diverse winkels en terrasjes, het was er dan ook gezellig druk. Verder is het zeker aan te raden om de kerk van binnen te zien het barokke interieur is zeker een bezoekje waard. Ook zijn we naar de lech waterval gewandeld vanuit het centrum is wel leuk om te doen maar niet spectaculair. Verder is Fussen ideaal te combineren met de kastelen van koning Ludwig (Neuschwanstein).

met partner, Aug. 2010
"Sfeervol stadje!"
A
Sfeer
19-10-2010 Prachtig sfeervol stadje. Het oude centrum is echt de moeite waard. Bijna ieder gebouw is wel versierd. Heerlijke terrasjes, prachtige kerk (even naar binnen lopen) en een heerlijk sfeertje.
Om echt te gaan shoppen is het oude centrum niet echt geschikt, maar het beschikt wel over diverse kleine gezellige winkeltjes.
De omgeving van fussen is ook zeker de moeite waard.
Voor degene die zijn grote boodschap wil doen is de V-Markt aan de rand van de stad een uitkomst. Daar hebben ze echt alles. Mega grote supermarkt!

met partner, Aug. 2010
"Kastelen en meren"
Leon
Sfeer
18-8-2010 Wij zijn in de zomer geweest. De FroggenSee kan wat druk zijn, een rustiger alternatief is de WeisSee hier is het water overigens veel helderder. Ook Hopfen am See is prima geschikt voor een dagje aan het meer. Het AlpenBad is een mooi groot zwembad in de buurt.

In Fussen vonden wij Hotel KurCafe het beste restaurant van het dorp.

met jonge kinderen
"Prachtige omgeving gastvrije sfeer"
henriette tischler
Omgeving
27-7-2010 wij zijn er 1 dagje geweest vorig zomer 2009. wij waren zo onder de indruk van fussen en de omgeving dat wij de zomer van 2010 weer gaan maar dan 10 dagen in seespitz

alleenreizend
"Super!!!!!!"
T..
Omgeving
23-5-2010 Ben er al vaak geweest, maar het is en blijft er erg leuk. Gezellige stad, goede restaurants en zeer vriendelijke mensen. Mooie natuur en omgeving.