Vakantie Beoordelingen Böhmischbruck Beieren vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Böhmischbruck

3,5

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Böhmischbruck

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Böhmischbruck. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Böhmischbruck. Ben je zelf op vakantie geweest naar Böhmischbruck? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Böhmischbruck scoort een 2,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 1 Vakantiepark in Böhmischbruck. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Böhmischbruck. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren.

2 beoordelingen over Böhmischbruck

3,5
Familie, Aug. 2008
"Te saai!"
Lagerweij
Omgeving
9-8-2008 Er is echt niets te doen, of je moet eerst meer dan honderd kilometer rijden. We kregen wel een map met informatie over te maken tripjes, maar alles was toch wel heel ver weg. Het huisje was eenvoudig, met vreselijk krakende bedden. De mevrouw van de receptie was wel aardig. We moesten haar wel zelf bellen toen we arriveerden. Bij het weggaan had ze een brief bij ons achtergelaten waar we de sleutel en extra geld voor de huisdieren konden achterlaten. We konden haar dus ook niet zelf vertellen wat we ervan vonden. Er is geen zwembad, we zijn nog even in het hotel wezen kijken, daar was een verlaten piepklein zwembadje. We zijn wel wezen zwemmen bij een Freibad in de omgeving. Het dorpje Vohenstrauss ligt inderdaad zo'n 10 kilometer verder en daar zijn supersmarkten en nog wat lokale winkeltjes. Erg jammer en we waren blij dat we na een week weer naar huis konden. Heel erg jammer.

"Niets te beleven"
fam.degroof
Omgeving
25-7-2008 wij zaten 300 meter van het centrum zoals op onze vakantie papieren stond, maar het centrum stelt helemaal niet voor, niet meer dan een paar huizen en een kerkje, geen restaurant, geen cafe, geen winkels. niet wat je noemt een "centrum" alles ziet er erg gesloten uit, het enige 'restaurant'achtige wat ze hebben was ook gesloten. geen gezellig dorp, geen vakantie bestemming voor ons helaas.