12-8-2012
Een accommodatie met een team die je werkelijk het vakantiegevoel geeft. Vanaf het moment van aankomst tot afscheid is men zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Een fantastische plek in een mooie omgeving om wandelingen te maken, lekker te zonnen of om sportief bezig te zijn zoals mountainbike. Het eten zowel het ontbijt als diner is fantastisch!! Prijs/kwaliteit goed.
Kamers schoon en netjes. Het personeel is zeer bereidwillig het na je zin te maken. Er is een bibliotheek en mooie rust/lounge ruimte waar het heerlijk relaxen is. Volop gratis parkeergelegenheid. WI-FI bereik in de lounge ruimte.
We komen er zeker terug!! We hebben genoten, zijn zeer tevreden en gingen met een goed gevoel terug naar Nederland.
27-8-2012
Prima hotel, wij hebben samen met onze 2 kinderen een week doorgebracht in dit hotel. Wij hadden een familiekamer, 2/ 2pers.kamers met tussendeur. De kamers zijn erg ruim en heerlijk schoon, ook voorzien van veel kastruimte, erg handig.De badkamer darintegen was erg klein en gedateerd, kan wel een update gebruiken, zeker geen 4 sterren waard, maar wel lekker schoon. Het ontbijt is super, zeer gevarieerd en voldoende eitjes ;-), het is maar wat je belangrijk vindt ??
Wij hadden HP, dus ook het diner hebben wij in het hotel genuttigd, ook dit scoorde een ruime voldoende, wij hebben 2X een dinerbuffet gehad.Erg mooi, schoon en lekker warm zwembad. Erg vriendelijk personeel en een prachtige omgeving. Hotel ligt ong. 1.5 km van een skigebied, en is vanaf het hotel goed te bewandelen.Jammer dat savonds in de bar weinig te doen was. Bij de receptie liggen enorm veel brochures voor uitstapjes.Super vakantie gehad!!!