5-3-2012
Wij waren van 1 t/m 5 maart in dit hotel om een paar dagen te skien. Ideale ligging, binnen 5 minuten sta je op de piste. Vanuit het hotel kijk je uit op de piste.
Wij werden zeer gastvrij ontvangen en alles werd gedaan om het ons naar de zin te maken.
Het eten is echt super, 's morgens een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en het avondeten was meer dan voortreffelijk. Dikke pluim voor de kok.
Dit hotel is echt een aanrader.
10-3-2012
Een heerlijk verblijf gehad in dit mooie hotel. Fijne sfeer,aardige bediening, uitstekende keuken, fijne kamers met heerlijke bedden.
Kortom ten zeerste aan te bevelen om hier een vakantie door te brengen.
Het hotel ligt in een rustige omgeving waar niet veel te beleven valt. Het hotel compenseert dit met vele faciliteiten waaronder een zwembad, sauna, fitnessruimte, bioscoop, etc.
27-2-2012
Het hotel is indrukwekkend. De omgeving is zeer mooi en het uitzicht is prachtig. Het hotel ligt bovenop een berg in een bosrijke omgeving. In de omgeving is vanalles te doen voor groot en klein, zowel in de zomer als in de winter. Het personeel in het hotel is superaardig en zeer behulpzaam. In het hotel kan je lekker eten. De kamers zijn mooi en worden zeer goed schoongehouden. Onze 3 kinderen hebben zich geweldig geamuseerd in het hotel. De kinderen hebben heel veel gebruik gemaakt van het zwembad, bioscoop en de diverse speelkamers. Het hotel is ook zeer geschikt voor volwassenen zonder kinderen. Een echte aanrader!!!!!
Maurice, Nicole en het hele team, bedankt voor het fantastische verblijf.
9-3-2012
Wij zijn hier geweest van 18 tot 25 februari en we hebben met onze drie meiden genoten! Het hotel is super, het personeel zeer vriendelijk en servicegericht en de combinatie van eerst skieen, dan kaffee und kuchen en vervolgens zwemmen is fantastisch. Ook over de keuken niets dan goeds! Dit is een absolute aanrader.