Vakantie Beoordelingen Berchtesgaden Beieren vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Berchtesgaden

26 mei 2012

Berchtesgaden

Beoordelingen Berchtesgaden

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Berchtesgaden. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Berchtesgaden. Ben je zelf op vakantie geweest naar Berchtesgaden? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Berchtesgaden scoort een 8,0 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Camping, 2 Gasthof, 1 Vakantiehuis, 26 Hotels en 4 Pensions in Berchtesgaden. Op Zoover vind je bovendien 43 vakantiefoto's van Berchtesgaden. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Berchtesgaden. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren.

15 beoordelingen over Berchtesgaden

met een groep, Feb. 2012
"Zeker de moeite waard"
Maan
Après ski
17-4-2012 Leuke bestemming voor het hele gezin om lekker te skieen.

"Toeristische plaats"
Mary
Sfeer
20-10-2011 Na een bezoek aan het Kehlsteinhaus op de Obersalzberg, hebben wij de auto in de parkeergarage, midden in het centrum, geplaatst. Het oude centrum is autovrij. Het is erg toeristisch getint en veel traditionele winkels. Gezellige terrassen op Marktplatz. De oude gebouwen en panden met een rijke historie zijn met zorg gerestaureerd of onderhouden. Alles staat goed aangegeven d.m.v. wegwijzers

"Prachtige uitzichten"
Roos
Omgeving
8-7-2011 Uitstekende bestemming voor een doe vakantie.
Wij gingen met 3 kinderen in een caravan en genoten van het zomer rodelen, een bezoek aan de zout mijn, een bezoek aan Kehlstein haus ( voormalig huis van Hitler), raften en een tocht met de skilift. Daarnaast hebben we een prachtige wandeling gemaakt in het 'Almklambach'.
Al deze aktiviteiten zijn te bereizen binnen 15 minuten.
Met de touristen kaart die je op de camping krijgt, reis je gratis met de bus, en je parkeert gratis ( op sommige plaatsen) met de auto.
Zeker de moeite waard, als je van een active vakantie houdt.
Ook het dorpje Berchesgaden is zeer de moeite waard.
Op camping Allweglehen is het goed toeven met een verwarmd buiten bad en niet al te duur restaurant.

met vrienden, Mei 2011
"Leuk stadje"
Michel
Sfeer
14-10-2011 Berchtesgaden is een aardig stadje. Er is niet zo heel veel te doen in het dorp zelf, maar de omgevong biedt diverse mogelijkheiden voor uitstapjes. Het dorp is enorm toeristisch, maar er zijn aardig wat restaurants, dus als tussenstop is het wel aardig. De omgeving is er prachtig. Wij zijn er even gestopt, op weg naar het Kehlsteinhaus.

met vrienden, Aug. 2010
"Aardig"
marlies
Sfeer in het dorp
28-8-2010 Het driehoekig kasteelplein is het hart van de stad. Het kasteel kan bezichtig worden evenals de St.Petrus en St.Johanneskirche.
Berchtesgaden telt ongeveer 7600 inwoners en is eigenlijk maar een klein dorp.

met partner, Aug. 2010
"Fantastische stad en schitterende ligging"
Koen
Sfeer
4-9-2010 Vele mogelijkheden en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Een wadeling door de stad zelf. Een bezoek aan de zoutmijn, kelsteinhaus (adelaarsnest), koningssee, de Jenner behoren allemaal tot de mogelijkheden.

"Dit écht NOOIT meer!!!"
Harry
Sfeer in het dorp
7-7-2010 De natuur is schitterend.
Niet geschikt voor jong mensen, klok is daar rond 1940 stilgezet.
Berchtesgaden: een en al ouwbolligheid. We lazen leuzen op afrasteringen etc. van "ausländer raus" en we hoorden jongeren op straat (centrum) de Hitler groet schreeuwen. De lectuur in de souvenierwinkels gaat veel over het Kehlsteinhaus en Hitler.De bevolking is stug en onvriendelijk, tenzei je goed spendeert.Het grootste deel van de bezoekers is hoog bejaard en veel Duitsers.Culinair is het een groot tranendal.Ouwbolligheid ten top.

Touristen kunnen met de "kuhrkarte" gratis van de bus gebruik maken. Goed voor het milieu en bevordert het tourisme.
Wil deze streek naar mijn mening ook in de toekomst overleven, zal het roer drastisch om moeten. Grüss Got!

met partner, Juli 2009
"Rustig, sfeervol"
Kees Westerkamp
Sfeer in het dorp
26-7-2009 Om te beginnen: wij zijn grote fan van Berchtesgaden en omgeving. We zijn hier al vele malen geweest. De plaats is door zijn afgelegen ligging (in een 'uithoekje' van Duitsland) voor de meeste mensen een eindpunt. Daardoor weinig doorgangsreizigers dat gevolgen heeft voor de sfeer. Een werkelijk zeer mooie omgeving door de bergen, de ligging en de omvangrijke wandelgelegenheden. Een omvangrijk aanbod aan hotels en vakantiewoningen. Het gebied trekt de laatste jaren minder toeristen waardoor je hier makkelijk voor weinig geld een leuke accommodatie kunt krijgen. Een aantal hotels is echter aan renovatie toe, dus let op bij keuze.
Erg veel bezienswaardigheden! Veel wandelgebieden. Veel mooie natuur.
Salzburg (erg sfeervolle stad) op steenworpafstand.

"Echte uitstap waard!!"
BOSCART Patrick
25-4-2009 Prachtige omgeving. Wij waren op rondreis met de motorhome.

met jonge kinderen
"Weg van de massa"
De reviewers
Après ski
4-3-2009 Voor mensen die geen zin hebben in de mensenmassa's in de skigebieden in Oostenrijk, is Berchtesgaden een prima alternatief. Binnen een straal van 5-15 autominuten zijn er vijf leuke skigebieden te vinden. Natuurlijk is het allemaal wat kleinschaliger en komen pistekilometervreters waarschijnlijk niet echt aan hun trekken. Maar voor de beginnende tot redelijk gevorderde skier zijn hier meer dan genoeg faciliteiten. De omgeving is onbeschrijfelijk mooi en zowel verblijf, skien en eten zijn zeer vriendelijk geprijsd. Absoluut geen wachttijden bij de liften. Wat ons betreft een aanrader.