Beoordelingen Camping Lech*****

20 mei 2013

Lech*****
Beoordelingen Camping Lech*****
seeweg 6, D-86444, Augsburg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Lech***** in Augsburg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Lech***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Lech scoort een 8,0 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Lech***** in Augsburg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Lech*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Lech***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Camping Lech***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Beieren. Vergelijk Camping Lech***** met andere accommodaties in Augsburg.

20 beoordelingen over Lech*****

met partner, Aug. 2012
"Mooie camping dicht bij Augsburg"
cruyshoeve
16-9-2012 De camping ziet er verzorgd uit. Voor kinderen staan er skelters, driewielers en nog veel meer om mee te spelen. Het sanitair is keurig. Alleen lastig dat je een sleutel nodig hebt om binnen te komen. Water tappen kan ook alleen maar met een sleutel. Het zwemmeer is erg diep en koud. Er liggen surfplanken en bootjes die je mag gebruiken. Het restaurant is goed, je kunt er prima eten. De camping ligt aan een drukke weg, maar daar hebben we geen last van gehad.
Men heeft het goed voor elkaar. Het terrein ziet er verzorgd uit. Overal leuke beeldjes en planten.
Om te overnachten is het een prima camping, maar ook voor langer verblijf is het een goede camping.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima camping"
annet
6-8-2012 onderweg naar Oostenrijk een nacht op deze camping gestaan , Zeer goed bevallen. Sanitair heel erg netjes en super schoon .Voor de kinderen een leuk meertje om in te zwemmen en je mag overal gratis gebruik van maken (fietsjes skelters kano,waterfietsen etc ) . Eten was prima en voor heel redelijke prijs. Al met al een prima overnachtingscamping of voor korte vakantie . Niks mis mee

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Ideaal op doorreis naar het zuiden"
Nico Schepers
26-8-2012 Camping Lech is ideaal gelegen, op slechts een vijftal Km van de snelweg, om 1 of 2 nachten te blijven op doorreis naar het zuiden (in ons geval Italië).
We werden zeer goed onthaald door de eigenaars..
Het weer was prachtig en daardoor kwam de zwemvijver (met bootjes en andere ontspanningsmogelijkheden) goed van pas om na een lange rit een beetje af te koelen.
Lekker en niet te duur eten in het campingrestaurant.
Het sanitair is heel netjes en wordt meerdere keren per dag gepoetst. De sleutel die men hiervoor moet gebruiken dient volgens mij om misbruik van buiten de camping te voorkomen.
De doorgaande weg waaraan de camping gelegen is zorgt voor wat lawaai, maar niet in die zin dat men er wakker van ligt. Tijdens het weekend is dit lawaai trouwens veel minder.
Aan de overkant van de straat is een supermarkt waar allerhande lekker eten en drinken te verkrijgen is.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke camping"
mike
31-7-2012 de camping is netjes verzorgd, sanitair gebouw is krapjes maar heel schoon. er zijn maar 3 heren en 3 dames douches en dat met een camping van ongeveer 40 staanplaatsen . als je het tijdstip een beetje uitkiest is het goed te doen. tegen over de camping ligt een penny supermarkt . verse broodjes te bestellen bij de receptie. en bij de receptie kun je goed terecht voor info over de omgeving.
De camping eigenaar en eigenaresse zijn heel vriendelijk en beleefd. onze zoon van 5 wilde niet naar huis. ze konden er skelters en verschillende fietsen/ steps lenen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Overnachtingscamping als je niets anders hebt"
Carel
6-8-2012 Totaal belachelijk hoe toeristen hutje musje op elkaar worden gestapeld om zoveel mogelijk geld te vangen. Daarnaast, nog erger, totaal belachelijk dat iedereen twee sleutels krijgt: eentje voor het toiletgebouw en eentje voor drinkwaterkranen, dit omdat ze bang zijn voor misbruik door kinderen ... Om alles nog slechter te maken zijn er welgeteld 3 herentoiletten, 3 damestoiletten en net zoveel douches voor honderden gasten ... Onvoorstelbaar dat mensen deze camping zo'n hoge beoordeling hebben gegeven.

met een groep, Sept. 2011
"Mooie camping"
Obama
23-9-2011 Mooie nette camping aan de Romantische Strasse
Augsburg via openbaar vervoer te bezoeken.
Wordt geleid door een jonge familie die ook caravans verkoopt en uw onderhoud doet terwijl je op uitsatp bent indien gewenst.

"Camping met bizarre ligging"
Fam. Siemons
15-8-2011 In de omgeving is de natuur heel mooi, maar om de één of andere reden ligt deze camping pal langs een doorgaande weg waarover veel (vracht)verkeer rijdt, wat dus behoorlijk veel lawaai veroorzaakt. Wij vonden deze camping behoorlijk aan de prijs, voornamelijk omdat we per vierkante meter moesten bijbetalen voor onze tent die groter dan 25 m2 is, nogal vreemd ... Wij stonden tegen het hek waarachter vermoedelijk een camping is met vaste standplaatsen. Hadden pas nadat we de tent hadden opgezet door dat we (voor ons onzichtbaar) naast het toiletgebouw van die camping stonden, waar dag en nacht roggelende mannen naartoe gingen ... Meertje en speeltoestellen voor de kinderen zijn leuk, maar deze camping is voornamelijk geschikt als doorreiscamping voor campers en caravans, niet voor tenten. Wij komen er niet meer terug in ieder geval.

"Heerlijke vakantie,"
Pascal
4-9-2011 Met gezin op camping Lech geweest. Erg leuke vakantie waarbij de omgeving zeker een grote bijdrage heeft. Camping is rustig en vrij klein. Voor kinderen is er voldoende te doen. Nadeel is wel dat wij er in de periode waren dat het vooral als doorgangscamping gebruikt wordt. Weinig aansluiting voor de kinderen. (3 en 7 jaar). In de omgeving zeer veel te doen. teveel om op te noemen. Tip, folder van Western city is zo ongeveer het mooiste hieraan. Is vooral veel vergane glorie. Augsburg ZOO is wel weer erg mooi en je kunt je hier prima een dag vermaken. Wij kamperen al heel wat jaren maar nog nooit zulk schoon sanitair gezien. Eigenaren van Camping zijn zeer vriendelijk. De man moet je even leren kennen maar ook deze is dan prettig in de omgang. Zijn hardwerkende mensen. restaurant op de camping heeft eenvoudige kaart maar van goede kwaliteit en erg goedkoop. Enige nadeel is de drukke doorgaande weg waar de camping aan ligt. Na verloop van tijd wen je echter ook hier aan. Kortom, PRIMA

"De perfecte camping"
h. Kosterman
21-8-2011 perfecte camping voor overnachting en of paar dagen, sanitair heel schoon en gezellig

"Aardige camping"
Frank
5-8-2011 Op doorreis terug naar huis 2 nachten op deze camping geweest.
Het is een platte camping. Er was nog maar 1 plaats vrij recht t/o het nette, schone sanitair gebouw.
We zijn met de bus naar Ausburg geweest. Je koopt dan een familieticket dat ook voor alle vervoer in Augsburg geldig is.
Voor de kinderen zijn gratis allerlei skelters, stepjes, wandelfietsje, kinderfietsjes e.d.
Er is een winkel op de camping bij de receptie waar je kan broodjes bestellen voor de volgende dag. Het restaurantje is eenvoudig maar goed en helemaal niet duur.
Meer boodschappen nodig? Aan de overkant links.
's Avonds en 's nachts is het rustig en stil op de camping. Gezellige sfeer, er werd ook geschminckt. Caravan huren kan ook.
Klein speeltuintje en doortrekkersplaatsen.
Na elf uur is het hek dicht en tussen 1 en 3 de slagboom.
Augsburg is het bezoeken waard.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit