Bed and Breakfast Haus Alpenblick in Todtmoos (Zwarte Woud) Duitsland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Haus Alpenblick

9,6

25 mei 2012

Bed and Breakfast Haus Alpenblick Todtmoos (Zwarte Woud)

Beoordelingen Bed and Breakfast Haus Alpenblick

Alpenblickstrasse 1, 79682, Todtmoos (Zwarte Woud)
Bed and Breakfast Haus Alpenblick scoort een 9,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Haus Alpenblick? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Haus Alpenblick in Todtmoos (Zwarte Woud), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Haus Alpenblick vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg. Vergelijk Bed and Breakfast Haus Alpenblick met andere accommodaties in Todtmoos (Zwarte Woud).

11 beoordelingen over Haus Alpenblick

9,6
"Romantische kamers!"
Roel storms
29-8-2011 Afgelopen augustus samen met mijn vriendin geweest, wij hebben hier 3 fijne dagen
Mogen beleven, het is er heerlijk rustig en netjes. Vanuit haus alpenblick kun je
Veel kanten op, of het nu duitsland, frankrijk of zwitserland is alles zeer goed te dorn
Vriendelijke uitbaters en lekker eten kun je zeker verwachten!

"Prachtige reis"
cornelis
22-9-2011 Toen we besloten hadden om naar het zwarte woud op vakantie te vertrekken zocht onze schoondochter via internet een geschikte b&b voor ons. ze kwam uit bij haus alpenblick. We boekten 3 dagen. Normaal hadden we omstreeks 17u moeten aankomen maar uiteindelijk werd het 20u voor we er waren. Voor de sympathieke eigenaars geen probleem, ze toverden toch nog een maaltijd voor ons uit hun hoed.
Uiteindelijk zijn we 7 dagen gebleven zo goed beviel het ons. De omgeving is prachtig en de b&b uitmuntend. Lekker eten en lekkere wijn tegen een zeer schappelijke prijs. Er was maar een nadeel aan ons verblijf:ik was 2 kilo bijgekomen toen we vertrokken. Het is echt een aanrader wij gaan alvast nog eens terug. Groetjes Alice en Kees

"Prima plek in een adembenemende omgeving"
Familie Visser (DK)
4-9-2011 Wij hebben deze zomer een aantal dagen doorgebracht in Haus Alpenblick en dat is ons enorm bevallen. De kamers zijn ruim en netjes en de badkamer (op de gang) schoon en goed uitgerust. De locatie leent zich bijzonder voor wandelingen in de natuur, die direkt vanuit huis ondernomen kunnen worden. De Nederlandse beheerders zijn erg vriendelijk en gastvrij en hulpvaardig, zonder opdringerig te zijn. Het ontbijt is goed en speciaal voor mij werd brood gebakken dat ik in verband met een alergie mocht en kon eten. Een aanrader dus en als wij in de buurt zijn komen wij graag terug.

"Een heerlijke begin en eind van onze vakantie!"
Sander en Sanne
31-7-2011 Jammer dat we “maar” 2 nachtjes in het gezellige Haus-Alpenblick hadden geboekt, op doorreis naar Italië.

Alles was prima!

Sfeervol, gezellig huis. De Nederlandse eigenaren zijn gastvrij en kunnen je heel veel leuke tips van de omgeving geven, waar veel te beleven en ondernemen valt.

Het zelfgebakken brood is een heerlijk onderdeel van het goede ontbijt.

Ook het 2-gangen dagmenu is een aanrader!

Gelukkig konden we ter plekke voor de terugreis boeken.

Als we volgend jaar weer naar Italië gaan, weten we waar we voor de tussenstop moeten boeken!

"Je welkom en thuis voelen in de Alpen"
Jolanda en Wout
29-8-2011 B&B Haus Alpenblick is een aanrader als adres op doorweg naar zuidelijker oorden, maar ook voor een -korte- vakantie. Prachtige wandelpaden vanaf het B&B! In Todtmoos proef je de Zuid Duitse sfeer volop. De gastheer en gastvrouw doen er alles aan om je verblijf tot een happening te maken die je graag nog een keer mee wilt maken. Hun kookkunsten zijn perfect! Het persoonlijke contact is aanstekelijk en je wordt voorzien van allerhande tips om de omgeving te verkennen. Wij voelden ons bijzonder welkom en thuis!

"Heel goed en schoon pension"
Jeffrey en Karolina
13-9-2011 Het is een mooie omgeving en netjes een zeer leuke nette pension, leuke kamers eten was ook lekker. Ideaal voor doorreis.

met vrienden, Aug. 2009
"Hier voel je je thuis in een rustige omgeving."
Henk van den Hoogen
7-8-2009 Het ondernemerspaar Tineke & Arnoud slooft zich enorm uit om het de gasten naar hun zin te maken. En dat lukt ze op een geweldige manier zonder opdringerig te zijn.
Een goed adres voor rustzoekers, maar vooral ook voor sportieve mensen (wandelen, racefiets, ATB, motor etc.).
De mooie website geeft een omschrijving van de realiteit. Van een bezoek aan Alpenblick krijg je geen spijt.
Henk van den Hoogen (+ 2 motorvrienden)

met partner, Juli 2009
"Bed & Breakfast...EN HEERLIJK AVONDETEN"
Marlies
3-7-2010 Helaas ligt Todtmoos gigantisch ver van onze vakantieroute deze zomer, want we waren graag opnieuw langsgegaan!
Vorige zomer hebben we een paar nachten gelogeerd in dit gezellige hotel op de heen- en terugweg naar Toscane.
Na ons verblijf in Todtmoos viel het ontbijt in Italie extra tegen, want in Haus Alpenblick is alles geweldig lekker! Op onze terugreis vanuit Italie verheugden we ons al op de heerlijk frisse lucht, zowel buiten als binnen en op het lekkere ontbijtje aan het raam met fraai uitzicht.
Eerlijk is eerlijk, als je zomers uitgewandeld bent is er niet veel meer te doen in de omgeving. Maar een paar dagen 'lekker chillen', de waanzinnige waterval in Todtnau bezoeken en wandelen in de bergen is ook voor alle andere mensen een aanrader.

Wellicht tot volgende zomer!

Marlies (27) en Youri (29)

alleenreizend, Juli 2009
"Snel weer terug"
Michel
6-8-2009 Mooi huis met vriendelijke gastvrij Nederlandse eigenaren. Werd enthousiast ontvangen met een welkomstdrankje. Eten is goed, elke dag een ander dagmenu voor een goede prijs. Verder is de recreatiezaal gezellig ingericht en de drankjes zijn heel goed betaalbaar.
Leuke uitvalsgelegenheid om mooie wandelingen te maken ook het dorp zelf is goed te voet te bereiken, let wel op dat je bij terugweg een klimmetje hebt.

Ook is het prima om met de auto uitstapjes te maken, door de bergen kost tijd maar het uitzicht maakt die tij meer dan goed.

Een echte aanrader dus!

"Fantastische plek!"
Jan de Waard
8-5-2009 Heel mooi uitzicht, vanuit Haus Alpenblick kan je alle kanten op. Ben hier met mijn zoon samen geweest. We hebben in de buurt heerlijk kunnen skieen. We zijn geen profs, maar de pistes (er zijn 3 pistes in de nabije omgeving) waren voor ons prima te doen. En zijn niet al te duur. We hebben ons ook uitstekend vermaakt met sleetje rijden!! In het dorp kan je je skiuitrusting huren.

De gastvrouw en gastheer maken je het uitstekend naar het zin. De bedden zijn van prima kwaliteit, het ontbijt en avondeten waren uitstekend. Kortom wij hebben een heerlijke vakantie daar gehad: voor herhaling vatbaar!