Hotel Maritim Titisee Wald**** in Titisee-Neustadt (Zwarte Woud) Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Maritim Titisee Wald****

26 mei 2012

Hotel Maritim Titisee Wald**** Titisee-Neustadt (Zwarte Woud)

Beoordelingen Hotel Maritim Titisee Wald****

Seestrasse 16, 79822 , Titisee-Neustadt (Zwarte Woud)
Hotel Maritim Titisee Wald scoort een 8,4 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Maritim Titisee Wald****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Maritim Titisee Wald**** in Titisee-Neustadt (Zwarte Woud), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Maritim Titisee Wald**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg. Vergelijk Hotel Maritim Titisee Wald**** met andere accommodaties in Titisee-Neustadt (Zwarte Woud).

31 beoordelingen over Maritim Titisee Wald****

"Heerlijke vakantie"
Marc
18-8-2011 Mooi hotel op een fantastische ligging. Kamers schoon en netjes. Personeel vriendelijk. Eten: heerlijk en zeer uitgebreid. We zijn met twee kinderen (10 en 12) geweest. Hadden het prima naar hun zin. In Titisee is vanalles te doen: zwembad, klimmen, fietsverhuur etc. etc. Ook zijn uitstapjes van hieruit prima te doen.

"Super"
jos
8-8-2011 reeds 8 jaar zijn wij klant in dit hotel
het eten is voortreffelijk van ontbijt tot avondmaal
het zwembad is meer dan groot genoeg en bij goed weer is de ligweide aan het meer een prima plek om tot rust te komen
volgende week zijn we er weer voor 2 weken, we kijken er naar uit

"Prijs kwaliteit geen 4 sterren waard"
Peggy.
11-8-2011 Zijn juist een week in Maritim hotel Titisee geweest. De ligging is zeer mooi en een goede uitvalsbasis voor bv. Zwitserland (Schaffhausen watervallen) of Frankrijk (Colmar, Straatsburg). Het hotel is echter geen 4 sterren waard. De kamers, eetruimte zijn verouderd. Nergens in het hotel staat een plant of bloemetje. De dranken zijn zeer prijzig (cola 3,60 €). Het eten is zeker niet culinair. En het personeel doet gewoon zijn job zonder meer. Besluit, we komen hier niet meer terug.

"Een super vakantie"
termohlen
17-7-2011 wij hadden een hotel kamer met meerzicht
het was heerlijk om s'morgens als je net wakker was daar te gaan zitten
je liep zo van je hotel het centrum in geweldig

met partner, Sept. 2010
"Hotel voor wat ouder publiek."
linda en frank
18-9-2010 mooi hotel waarvan sommige kamers opgeleefd zijn. als je boekt kun je toch beter een vernieuwde kamer nemen. goede parkeermogelijkheden, wel bij aankomst de blauwe hotelroute volgen dwars door de voetgangerszone wel zeer verwarrend. onbijtbuffet zeer goed, avondeten met keus tss vlees,vis of vegetarisch. enkel vonden wij de dranken in het hotel wel prijzig. het personeelzeer vriendelijk. gratis gebruik van badjassen.

met oudere kinderen
"Zeker terug komen"
van der linden
14-7-2010 leuke midweek vakantie gehad..het eten is gewoon perfect..kamers idd wat verouderd..bediening perfect...parking aan het hotel wel 7.5€ per dag ..zwembad is een gesloten inrichting ,jammer dat je niet van op de ligweide rechtstreeks er in kan. wij zijn in de 2e week van juli 2010 gegaan.

"Voor herhaling vatbaar !"
Ronny
9-7-2010 Zeer goed hotel. Rustig gelegen aan het meer. Geweldig eten. Sommige kamers ietwat verouderd. Goede service.

met partner, Juni 2010
"Fantastische ligging"
dertigers
3-7-2010 Goed hotel, lekker ontbijt!
Wij hadden kamer met woud zicht. Meubels waren wat gedateerd, en de gordijnen houden niet veel licht tegen. Bedden en de verdere accomodatie's zijn prima, zoals zwembad en sauna... Ontbijt is goed. We hadden een week overnacht met alleen ontbijt, want er waren genoeg restaurantjes in de omgeving.
Als je een week blijft, zorg dan wel dat je wat uitstapjes maakt, zoals Triberg waterval, Zwitserland, Rhein waterval, of lekker wandelen (berg Hochfirst achter hotel). Winkelstraatje Titisee heb je snel gezien.

met partner, Mei 2010
"Absoluut geen aanrader !!!"
Ronny
6-6-2010 Slechte herinneringen aan Maritime hotel. Ontbijt was goed. Onze kamer was goed, maar we hadden zicht op het meer besteld ( en hiervoor veel bijbetaald ) en hadden een terras helemaal op de hoek van het dak waar je amper kon zitten en eigenlijk geen meerzicht had. Het avondeten was afwisselend buffet en aan tafel bediend. De kwaliteit van deze maaltijden was erbarmelijk. Soms hebben we gewoon ons eten terug gegeven ( en wij niet alleen ). Wij gingen speciaal voor de maaltijd aan de overkant van het hotel een stuk taart eten om niet te veel honger te hebben aan tafel. Erg toch hé! Ons zien ze hier nooit meer terug !

met partner, Juni 2009
"Prachtige ligging, service goed, juni te vroeg"
Erik & Manon
20-6-2009 Het hotel is een beetje oudbollig maar is bij menig hotel in de buurt word dezelfde stijl toegepast. De ligging direct aan het meer titisee is prachtig. De route ernaar toe is goed aangegeven even een klein stukje over de boulevard. Parkeer gelegheid is op terrein hotel. Het ontbijt is zeer lekker en genoeg keus. De service is zeer goed. Mijn duits is niet al te best maar heb me heel makkelijk met engels kunnen redden. De kamers zijn groot en de bedden heerlijk, zelden zo'n goed bed.
Wij hadden een kamer niet aan de meer zijde maar alsnog een mooi uitzicht op de berg 'hoghfist' en ja de meer zijde zou mooi geweest zijn alleen het prijskaartje is een beetje.... Als je aan de straatkant zit vraag of je zo hoog mogelijk kan. Dan is de overlast betreft leveranciers en keuken minder. Het zwembad lekker verwarmd.
Had spijt geen halfpension genomen want avondeten was lekker. Nadelen parkeren 7,50 per dag ander hotels gratis. Plaats titisee duur, weinig vermaak, matig eten.