Vakantie Beoordelingen Schuttertal Baden-Württemberg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Schuttertal

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Schuttertal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Schuttertal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Schuttertal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Schuttertal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Schuttertal scoort een 8,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Gasthof in Schuttertal. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Schuttertal. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg.

3 beoordelingen over Schuttertal

Sfeer
"Een topper heel rustige omgeving en ""
clarysse rita
Omgeving
14-11-2009 voor mij een topper schuttertal is een mooie wandel en fietsomgeving ook centraal gelegen om toerisische bekende plaatsent bezoeken.

Gasthof krone waar we al jaren verblijven heel goede keuken en heelvriendelijke ontvangst.

"Prachtige streek"
E.Nijs
Omgeving
8-8-2009 Wij verbleven samen met andere motorvrienden in "Haus Göppert", supervriendelijke mensen en zeer nette kamers met douche en toilet. Ontbijt was ruim voldoende. Onze motors mochten in hun garage geparkeerd worden.

met vrienden, Mei 2008
"Een plekje om de batterijen terug op te laden"
Brenda
Sfeer
28-12-2008 Schuttertal is een klein maar rustig dorp in de buurt van het toeristische Kinzigtal. Het is de ideale plek om na een druk en stresserende werkjaar helemaal tot rust te komen en de batterijen op te laden en er met frisse moed terug tegenaan te gaan.