Tips Europa Park

Europapark-Stra e, D-77977, Rust

4 tips van Europa Park

7-5-2013
Bonny

Helaas kun je als rolstoeler echt bijna nergens in. Rolstoelers zijn wel gratis. Wel gelezen vooraf dat veel attracties niet rolstoeltoegankelijk zijn. ( 18 topattracties), maar dat heb ik zelf gelezen ( niet goed dus...) als zijnde je er niet met je rolstoel in kunt en wel als je een transfer kunt maken. Maar je moet echt een stuk kunnen lopen ( ook soms trappen) om toch mee te kunnen. Ook bij de ritattracties moet je je rolstoel kunnen verlaten. Het personeel is echt hulpvaardig.

9-8-2012
Marc

ga niet voor 1 dag. zelf twee dagen kunnen te kort zijn. je kan een kampeerplek nemen voor maar € 15,- per dag. ook kun je een hotelkamer huren of een tipitent of huifkar. voor ieder wat wils.

10-7-2012
Fedde

De splash is voor "angsthasen" toch een hele mooie wildwaterbaan die je meegmeekt moet hebben. Echt doen........

26-4-2012
Mandy

Hotel boeken (vorige keer in Colloseum (10) geweest en dit keer in Alcazar (9)).
Wij zijn in Rust gaan eten bij Italiaan. Goed te vinden en betaalbaar en lekker.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!

Plaats ook een tip

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit