Vakantie Beoordelingen Oberwolfach Baden-Württemberg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Oberwolfach

5,8

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Oberwolfach

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oberwolfach. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oberwolfach. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oberwolfach? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oberwolfach scoort een 8,7 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 1 Vakantiepark en 6 Hotels in Oberwolfach. Op Zoover vind je bovendien 4 vakantiefoto's van Oberwolfach. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oberwolfach. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg.

8 beoordelingen over Oberwolfach

5,8
"Vriendelijk en rustig"
Fam. Niessen
Sfeer
9-8-2011 Het dorpje Oberwolfach ligt ongeveer 3 km van het grotere plaatsje Wolfbach. Beide dorpen stralen rust en authenciteit uit zoals de Schwarzwald betaamt. De dorpen liggen verscholen tussen de dennenheuvels. In Oberwolfach ben je vooral voor de rust, om te wandelen en te vissen. De beek, de Wolf, is een snel stromend water met hier en daar wat rustige plekken voor de gewone visser met een drijvend balletje en een vlieg. Want alleen de kunstvlieg mag. Voor de vliegenhengelspecialist zijn er evenwel meer plekken te vinden. De dagvergunning kan bij de toeristen Info in het dorp geregeld worden.

met vrienden, Dec. 2010
"Mooie streek"
raymond en danny
16-12-2011 uitstekend mooie omgeving en gezellig dorpje

"Een topplaats voor wie van rust houdt."
Frits en Annemarie ...
Omgeving
16-7-2009 Oberwolfach is een klein plaatsje vlak bij Wolfach.
Het ligt in een prachtig wandel- en fietsgebied. In het dorp is alles aanwezig. Diverse goede restaurantjes, een paar hotels, pensions en "zimmer frei" kamers en huisjes. Een goede bakker en slager en een grote EDEKA supermarkt met drankenhandel.
Voor kinderen is het leuk om op een boerderij te verblijven zoals wij al jaren doen. Er is keus genoeg.
Wij gaan er elk jaar met veel plezier heen, ook nu de kinderen niet meer met ons meegaan.
Het ligt erg centraal t.o.v. de vele hoogtepunten van het Zwarte Woud.

alleenreizend, Aug. 2008
"Rustige plaats in het fraaie Schwarzwald"
Ralf Timmermans
Omgeving
23-8-2008 Wie in Oberwolfach (Kirche) komt, die komt voor de rust en het schone klimaat. Hier wonen zeer gastvriendelijke mensen. Je kunt mooie wandelingen maken. Je zit op 2 kilometer van Wolfach wat ook een mooie plaats is.
Ik heb genoten en ben lekker tot rust gekomen in dit leuke plaatsje.

met partner, Juli 2008
Paul
Omgeving
17-7-2008 Fantastisch mooie streek ! Eén van de beste plaatsen in het Zwarte Woud. Prachtige panorama's, vriendelijke mensen, rustig tot en met !
We hebben genoten !!!!

met partner, Apr. 2008
D. van Baalen
Omgeving
29-4-2008 Oberwolfach is een klein dorp vrijwel direct aan de doorgaande weg gelegen. De omgeving is uitstekend geschikt voor wandelaars. fietsers, mountainbickers en motorrijders. Maar voor de echte visser is hier meer dan voldoende keus. Hotels pension`s en zimmerfrei vollop. Maar wel op voorhand informeren omdat het een geliefd oord is

met partner, Juli 2006
H>hoenderboom
Omgeving
23-1-2007 Wij gaan naar Oberwolfach voor de rust,de natuur en het verzamelen vab mineralen.Deze drie punten zijn nergens beter.Als je van actie houdt ga je niet naar Oberwolfach.Verder is de bevolking open en wordt je snel opgenomen,mits je je zelf ook open opsteld.Wij komen er nu 19 jaar en hopen op nog vele leuke jaren bij Paulien en Gerhard door te brengen.

met partner, Juli 2006
ann
6-8-2006 hotel hirschen
rustig holel een beetje terustig naar mijn gedacht
kamers met balkon uitzicht op de hof , zoder balkon uitzicht op de straat, aan de receptie zijn ze vriendelijk en spreken twee talen,eten is lekker en fijn,smorgens buffetvorm en savonds met taffelbediening,de kamers zijn zeer groot en proper
savonds is er niets tedoen
voor het hotel ligt er een wandel en fietspad;op zes km ben je in wolfach en op acht km in schapbach volgens mij niet voor herhalingvatbaar