Beoordelingen Steinwasenpark Oberried

21 mei 2013

Steinwasenpark Oberried
Beoordelingen Steinwasenpark Oberried
Steinwasen, DE-79254, Oberried-Todtnauberg (Zwarte Woud)
Wil je weten wat anderen vonden van Steinwasenpark Oberried in Oberried-Todtnauberg (Zwarte Woud)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Steinwasenpark Oberried.
Steinwasenpark Oberried scoort een 8,6 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Steinwasenpark Oberried in Oberried-Todtnauberg (Zwarte Woud)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Steinwasenpark Oberried. Je kunt 80 vakantiefoto's van Steinwasenpark Oberried bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Steinwasenpark Oberried zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Steinwasenpark Oberried in Oberried-Todtnauberg (Zwarte Woud).

18 beoordelingen over Steinwasenpark Oberried

met jonge kinderen, Mei 2013
"Leuk park met jonge kinderen"
Claudia de Boer
18-5-2013 We hebben ons goed vermaakt de hele dag. De afwisseling tussen het dierenpark en de attracties is erg leuk.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Erg leuk park"
arnoud
10-5-2013 Leuk park met verrassend leuke attracties. De indoor-rodelbaan is erg leuk. Als je kinderen jonger zijn dan 8 jaar mogen ze zelf niet in de rodelbanen, als ouder 'moet' je dan mee. Erg leuk!

met jonge kinderen, Apr. 2013
"LEUK"
marga_gunther
4-5-2013 Is inbegrepen in de Hochschwarzwaldcard. Was regenachtig toen we gingen en daardoor weinig volk. Vandaar fantastisch voor de kids !

met partner, Sept. 2012
"Een aanrader"
danny.switsers
21-9-2012 zowel de bobslee, waterbaan, en rodel waren we verzot op het park veel dieren hebben we niet gezien maar het park is de moeite

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Best ok"
Familie K
20-10-2012 Park is best ok. Dieren niet heel bijzonder, veel verschillende soorten herten. Veel hoogteverschil, lastig met buggy. Attracties te spannend voor kleine kinderen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Aanrader"
Marcel
28-1-2013 Leuk kleinschalig park, betaalbaar en wij hebben ons er een volle dag vermaakt.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuk"
Eric_Cartman2000
7-8-2012 We zijn hier (bijna) de hele dag geweest... het was leuk. Vooral de attracties en de hangbrug.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Superleuk je kan dieren voeren"
Globetrotter
8-8-2012 Een dierenpark en pretpark ineen. Je kunt kiezen tussen alleen entree voor het dierenpark dat is 9,50 voor volwassenen maar dan zul je voor de atractie aparte kaartjes moeten kopen 2,50 per atractie. Je kunt ook 19 euro betalen dan mag je alles onbeperkt. O.a kabelbaan roddelbaan. Ook erg leuk crepes eten boven bij de herten. Dieren kunnen gevoerd worden met eten welke ze daar verkopen. Pizza op het terras ook betaalbaar en erg gezellig

met oudere kinderen, Juli 2012
"Knus pretpark"
M. Staal
31-7-2012 Mooi kleinschalig pretpark. Sluit zelfs in de zomer wel al om 18:00 uur

met jonge kinderen, Juli 2012
"Veel waar voor je geld"
Bea
9-8-2012 kinderen die jarig zijn mogen gratis naar binnen. met de kabelbaan naar boven en met de rodel naar beneden

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit