Camping Herbolzheim**** in Herbolzheim Duitsland beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Herbolzheim

Beoordelingen Camping Herbolzheim****

im Laue, D-79336, Herbolzheim
Camping Herbolzheim scoort een 7,8 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Herbolzheim****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Herbolzheim**** in Herbolzheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Camping Herbolzheim**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg. Vergelijk Camping Herbolzheim**** met andere accommodaties in Herbolzheim.

16 beoordelingen over Herbolzheim****

6,6
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Camping TOP; 3 stacaravans TO zeer kleine plek"
verbaan
8-5-2012 De camping zelf was een prachtige plek. Rustig, perfect sanitair en zeer vriendelijke beheerder. Ook erg groen; zonnecollectoren en warmwater zonneboiler.

3 van de 4 touroperator stacaravans staan op 3 m van elkaar, zonder groen ertussen. Nr 1 kijkt zo door nr 2 heen naar nr 3! De caravan met veranda heeft wel vrije uitkijk. De auto paste nog net-niet op de plek erbij; daar keek je dus ook nog tegenaan. Jammer!

Het zwembad zag er prachtig uit. Is alleen pas open vanaf medio Mei. Maar zag er wel zo aantrekkelijk uit, dat we er nog een keer naar toe willen.

Voor kinderen is er een mini-toilet, babybadje en 2 speeltuinen. Helaas geen schommel. Bij touroperator kun je gratis speelgoed (bv badminton, tafeltennisbats) en spelletjes lenen.

"Goede doorreiscamping"
eo
31-8-2011 Camping ligt vlakbij de snelweg en is zeer betaalbaar voor de kwaliteit. Nette, ruime plekken, schoon sanitair maar wel wat oubollig. Aardig restaurantje voor een leuke prijs en zeer vriendelijke medewerkers. Zeer geschikt als camping op doorreis wat ook veelvuldig gebeurt. Naast de camping ligt een groot zwembad waar wij geen gebruik van hebben gemaakt.

"Fantastische plek en mooie omgeving"
Koos van der Sluijs
27-9-2011 De plaats voor de caravan is schoon, netjes en woordt gemaaid, als een caravan vertrekt.
Omgeving is schitterend om te fietsen. Gengersbach, Ettenheim ,Freiburg en Straszburg zijn zeer mooie plaatsen om te bezichtigen.
Zeer vriendelijke beheerder en personeel. Eten was ook zeer goed en prettig geprijst. In onze periode was ons laantje redelijk vol ca 70% bezetting.
Ook Europa park bezoeken is aan te bevelen. Je heb er wel minstens 2 dagen voor nodig. Kaarten zijn event ook via VVV te verkrijgen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Herbolzheim**** bij:

"Goed verzorgd en schoon"
Jansen
30-8-2011 Hoewel de plaatsen wat aan de kleine kant zijn, zijn de plekken zeer goed onderhouden. In het restaurant kun je een heerlijke maaltijd halen.
Sanitair uitmuntend!!!
Nadeel: zwembad is niet bij de prijs in begrepen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nette camping met een gemoedelijke sfeer"
Familie van der Meu...
28-8-2011 Een nette camping met een vriendelijke eigenaar, de sfeer is erg gemoedelijk.
Voor grotere kinderen is het minder geschikt maar de kleintjes hebben zich prima vermaakt. Omdat het meer een overnachtingscamping is, is het lastig om vrienden te maken. Voor ons oudste zoon van 10 jaar was dit jammer, had hij net een vriendje om te voetballen maar die bleef maar 1 of 2 nachten. Het zwembad naast de camping is super! En omdat het erg warm was zijn we daar regelmatig geweest.
In de omgeving zijn genoeg leuke dingen te doen. De watervallen in Triberg, de Titiesee, rodelen, leuke stadjes, het Europapark enz. Veel mensen komen hier voor hun rust, dus als je tot laat in de avond wil feesten en lawaai maken is dit niet een geschikte camping.
Wij hebben het erg naar de zin gehad mede door het prachtige weer.

"Mooie terrassencamping"
levensgenieters
9-7-2011 in plaatsje niet veel te doen maar de camping is mooi gelegen naast een mooi buitenbad.

met partner, Mei 2011
"Mooie, goed onderhouden en rustige camping"
Marien
5-6-2011 Nog niet eerder een camping meegemaakt waar de plaatsen zo goed waren onderhouden. Vlakke plaatsen met zeer kort gras. Wordt door velen gebruikt als passanten camping.

Plaatsen voor campers, motorrijders en uiteraard caravans.

met partner, Mei 2011
"Tweede keer net zo fijn."
Heidi
16-6-2011 Net als vorig jaar, zijn we voor onze bezoeken aan het Europapark weer op camping Herbolzheim gaan staan. Het bevalt ons nog steeds prima hier. Prachtige ruime plaatsen. Mooi onderhouden camping. Je moet hier echt voor je rust willen staan, geen gedoe met animatie of allerlei extra's, voor ons een pré. 16A stroom, goeie internetverbinding (tegen meerprijs) en prima onderhouden sanitair. Als we volgend jaar weer naar het Europapark gaan, zullen we zeker weer hier gaan staan.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Mooi gelegen in Zuidelijke Zwarte Woud"
familie Koudstaal
20-5-2011 De camping in Herbolzheim ligt vlak bij Europark en Freiburg en midden in het Zwarte Woud. De camping heeft weinig voorzieningen, maar is perfect onderhouden. En naast de camping ligt een fraai en groot gemeentezwembad. Het restaurant op de camping heeft een nieuwe eigenaar en is alhoewel klein een prima plek om 's-avonds hapje te ten.

met partner, Mei 2010
"Aanrader."
H. Holster
26-6-2010 We gingen naar deze camping voor zijn gunstige ligging ten opzichte van het Europapark, maar het is ons hier in alle opzichten goed bevallen. Mooie ruime plaats voor de camper, goeie voorzieningen en keurig sanitair. De camping ligt zeer gunstig voor vele uitstapjes, en de beheerder is zeer vriendelijk. Leuke extra zijn de overdekte wasdroogplaatsen.