Hotel NH Aquarena Heidenheim**** in Heidenheim an der Brenz Duitsland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel NH Aquarena Heidenheim****

27 mei 2012

Hotel NH Aquarena Heidenheim**** Heidenheim an der Brenz

Beoordelingen Hotel NH Aquarena Heidenheim****

Friedrich-Pfenning-Str.30, D-89518, Heidenheim an der Brenz
Hotel NH Aquarena Heidenheim scoort een 8,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel NH Aquarena Heidenheim****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel NH Aquarena Heidenheim**** in Heidenheim an der Brenz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel NH Aquarena Heidenheim**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg. Vergelijk Hotel NH Aquarena Heidenheim**** met andere accommodaties in Heidenheim an der Brenz.

4 beoordelingen over NH Aquarena Heidenheim****

6,6
6,4
met jonge kinderen, Sept. 2009
"Net hotel...."
Im
6-9-2009 We hebben dit hotel geboekt in een arrangement van Legoland, 2 overnachtingen en 1 dagje naar het pretpark. We hadden hier een nette ruime kamer voor 4 personen. Lekker uitgebreid ontbijtbuffet. De keuze voor het dinner was niet erg groot maar wel lekker.
Bij het hotel een mooi groot zwembad met glijbanen, duikplanken en whirlpools.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Net Hotel, jammer dat zwembad gesloten was."
A. Boere
3-8-2009 Het NH hotel Aquarena Heidenheim is een net hotel, zoals je mag verwachten van een NH hotel. We zijn hier twee nachten geweest met onze kinderen, in combinatie met 1 dag Legoland. Dit is goed te doen, ook qua afstand.
De kamers zijn netjes en schoon. Het ontbijtbuffet is van goede kwaliteit met voldoende keus. De kwaliteit van het diner in buffet vorm is bedenkelijk. De keuze voor een korte wandeling naar de Burger King was snel gemaakt na de ontdekking van de vele fruitvliegjes op de peertjes.
Een grote domper was dat het naastgelegen zwembad, welke gratis gebruikt kan worden, gesloten was, terwijl we hierom dit hotel gekozen hadden. Volgens een medewerkster van legoland is het bad elk jaar twee weken gesloten in de vakantie periode, dus let hier op als je dit hotel boekt.

met vrienden, Aug. 2006
Dick@Helma
28-8-2006 Was hier 2x in Augustus als tussenstop voor naar Oostenrijk en terug met 4 motoren, kamers is niets op aan te merken zijn gewoon goed, beetje gehorrig nadat de buren pay-tv hadden ontdekt, eten was in bufet form, op de terugweg zijn we in het naastgelegen zwembad gaan eten daar was het eten veel beter met een zeer vriendelijke bediening, waar wij ook nog wat konden drinken want in het hotel was de bar gesloten.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel NH Aquarena Heidenheim**** ...

met vrienden, Aug. 2006
wahd
27-8-2006 Zeer mooie kamers .
Minpunt , de bar was gesloten in augustus ??
Tip , in het naastgelegen zwembad is een restaurant met zeer vriendelijke bediening .