Camping Langenwald***** in Freudenstadt Duitsland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Langenwald*****

9,5

26 mei 2012

er loopt een beekje over de camping

Beoordelingen Camping Langenwald*****

Straßburgerstraße 167 , D-72250, Freudenstadt
Camping Langenwald scoort een 9,1 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Langenwald*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Langenwald***** in Freudenstadt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Camping Langenwald***** vinden. Je kunt 1 video van Camping Langenwald***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg. Vergelijk Camping Langenwald***** met andere accommodaties in Freudenstadt.

32 beoordelingen over Langenwald*****

9,5
met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooie locatie midden in het swarchwald"
Jeroen
5-5-2012 De camping is ons goed bevallen, wij stonden vlak bij de speeltuin voor de kinderen en die hebben zich hier meer dan prima vermaakt. Zowel voor de jongste van twee als de oudste van zes was de speeltuin uitdagend. De sfeer op de camping is goed, het personeel zeer behulpzaam en ook het sanitair is zeer goed. Er is zelfs een speciale kinderbadkamer met kinderdouche, toilet en wasbak. Ook kaart voor gratis openbaar vervoer is perfect. Een aanrader dus voor mensen die niet van grootschalige campings houden

met partner, Apr. 2012
"Superformitastische camping, ij komen terug"
kristel
15-5-2012 het verlengede WE van 1 mei waren wij voor drie dagen in het zwarte woud, de camping is super gezellig, ruime plaatsen, super service, vriendelijk onthaal, verzorgd sanitair, de eerste camping waar ik mijn tandenbostel op de wastafel durfde te leggen, het voelde net als thuis, zo proper!! alleen maar lof over deze camping. Op 20 jaar camperen is dit de eerste maal dat ik dit meemaak, vooral omdat wij met de motor reizen verwachten wij een ietsje meer, vooral HEET water na een dag op de motor, zaaalig. Mijn complimenten. Voor zo een camping is de trip naar het zwarte woud de moeite waard.

"Prachtige camping"
visser
31-8-2011 mooie camping in het zwarte woud, hier met veel plezier 4 dagen gestaan op doorreis naar italie.

schone camping maar voor ons iets te rusig toch kan ik hem iedereen aanraden. de natuur is prachtig en ook freudenstadt is een leuk plaatsje
zeker de moeite waard als we weer een camping zoeken onderweg naar het zuiden.

"Super"
M
23-8-2011 Op het einde van onze vakantie tijdens de terugreis 3 nachten hier gestaan. Helaas konden we niet langer blijven, maar we komen hier zeker terug. Dit is een camping die precies biedt wat wij leuk vinden. Vrijheid, gevarieerd publiek, leuke speeltuin, zwembadje, lekker wandelen vanaf de camping. Een leuk beekje direct langs de standplaatsen. Mooi en goed verzorgd sanitair met ruime familiedouches. Lekkere broodjes en eenvoudig maar lekker eten. En de prijs van de overnachtingen was vergeleken met andere campings die we deze vakantie bezocht hebben zeer netjes. Een leuke plek om de vakantie te beginnen en/of eindigen (en bij heel mooi weer misschien zelfs wel gewoon de hele vakantie te blijven staan).

met jonge kinderen, 2011
"Ongeloofelijk fantastich"
xxxx
20-8-2011 de camping is zeer goed onderhouden en het zijn zeer loyale mensen die het beheren ons tweede thuis vinden wij

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een verrassing!"
Angelien
13-8-2011 Gisteren thuisgekomen. We hebben er 1 week gestaan met caravan. Ervaring is positief.
De familie die de camping beheert is zeer behulpzaam en vriendelijk. Een zeer ontspannen/ongedwongen sfeer heerst erop deze camping. Zeker een adres om te onthouden. Bovendien is er genoeg te doen in deze omgeving. Jammer van het weer maar dat lag niet aan de camping. Onze kids, 9 en 11 jaar, hebben zich uitstekend vermaakt. Wij boeken nooit vooraf. Maar deze camping zal zeker nog eens worden bezocht. Angelien

"Super !!!"
Melissa
31-7-2011 Super camping, elk positief woord wat hier gezegd word klopt als een bus !!
Het was er op het moment dat wij er waren een beetje koud , een extra vest mee is ook wel aan te raden maar voor de rest echt super !!!

"Een fantasticshe camping"
Jan van Belle
23-8-2011 Camping Langenwald is een schitterend gelegen camping ,direct vanuit de camping kom je in het bos .Er is een meer waarop naar florel kan woerden gevist .Ze is uitermate kind vriendelijk ,er is een kleine speeltuin ,een beek waarin de kinderen kunnen spelen .Voor de ouderen jeugd is er s'avonds kampvuur waar zij hun verhalen kwijt kunnen .En om niet te vergeten de leiding is heel klant vriendelijk .

"Fijne Camping!"
Fam. Nieman
19-8-2011 Voor de tweede maal te gast op deze camping. Zonder meer een aanrader. Mooie ligging en een startpunt voor diverse bergwandelingen. Het gebied is in 1999 getroffen door de storm Lothar. Er is een mooi wandelpad te bewandelen door het getroffen gebied. Het bereik van GSM signalen is op de camping marginaal. De gratis WIFI is dan ook een uitkomst.

"Super camping"
Geert-Jan Derksen
5-8-2011 Camping Langenwald, ligt niet ver van Freudenstadt. Dus genoeg te zien in de omgeving.
De camping zelf is super. Mooi familiebedrijf waar een ieder zich 100% inzet om het de gasten naar de zin te maken...uw wens is ons bevel is het motto hier. Alles perfect voor kinderen die zich zelf kunnen vermaken. Een beperkt annimatieprogramma maar prima want er is genoeg te doen op de camping. Prachtig natuurpad, mooi meertje, de beste faciliteiten. Alleen maar lof dus...of toch 1 klein puntje .... de auto moet bij de caravan...voor sommige een pluspunt voor ons niet. Verder is dit een aanrader voor een ieder die van natuur houdt en niet van massale voorgeprogrammeerde campingdagen. We willen de fam. Eiermann dan ook hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke vakantie.

Fam Derksen
Millingen aan de Rijn