Aparthotel Feldberger Hof**** in Feldberg (Zwarte Woud) Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Feldberger Hof****

26 mei 2012

Aparthotel Feldberger Hof**** Feldberg (Zwarte Woud)

Beoordelingen Aparthotel Feldberger Hof****

Dr.Pilet-Spur 1, 79868, Feldberg (Zwarte Woud)
Aparthotel Feldberger Hof scoort een 8,4 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Feldberger Hof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Feldberger Hof**** in Feldberg (Zwarte Woud), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Aparthotel Feldberger Hof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg. Vergelijk Aparthotel Feldberger Hof**** met andere accommodaties in Feldberg (Zwarte Woud).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Feldberger Hof****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima kinder hotel"
Peter-Paul
9-5-2012 Prima hotel met zeer veel animatie voor kinderen. Het eten was zeer goed.Evenals het personeel.Je hebt altijd wel een personeelslid dat chagrijnig is.De ligging is perfect. Recht tegenover de piste.Tevens krijg je als gast van een all inclusiev module de gastenkaart waarmee je naar veel attracties, musea, bus en treinritten inbegrepen kunt gaan.Enig napuntje was dat er flink werd gestookt waardoor het binnen flink warm was.Al met al een zeer fijn hotel met dat ene minpunt na

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Wij gaan er zeker nog eens terug!!!!"
fam persyn
29-8-2011 Een zeergoed hotel. Propere kamers en ook proper zwembad.Met de gastenkaart kan je naar veel plaatsen gratis naartoe.Het eten is er lekker en veel keuze.Het eten wordt telkens aangevuld.Wij hebben een supervakantie gehad!!

met partner, Mei 2011
"Kwaliteit van de verzorging"
Fam. Jansen
23-5-2011 Al jaren hier een goede verzorging genoten. Nu plotseling moet er worden betaald voor water uit de waterkraan. Daarbij komt nog dat de orientaalse personeelsleden geen woord duits spreken!!!!. De kwaliteit van bijv. de Hamburgers is zeer slecht (goed voor de puck bij een ijshockeywedstrijd). De sprecieboontjes waren niet gaar evenmin de spruitjes. Het personeel knikt ja en verder gebeurt er niets.
Het schoonmaken heeft als motto: hetgeen je ziet is schoon, maar kijk niet achter de TV kast of achter de gordijnen. Daar hangen de spinnenwebben bij bosjes aan vast.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Kindvriendelijk hotel, leuk ski-gebied"
Reijnen
28-12-2010 We zijn met drie kleine kindjes een week in Feldbergerhof geweest in een Family Appartement. En dat was super: drie apparte slaapkamers, lekker eten, niet massaal ondanks het grote aantal gasten, gezellige 'Stubes' om te eten, veel te doen voor de kinderen: onvergetelijk de fakkeltocht op Kerstavond, goede kinderopvang. het ski-gebied is op loopafstand en zelfs voor de verwende skiërs (normaal gaan we naar Oostenrijk) een leuk gebied. Goede ski-school voor kinderen.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Blijft aanrader voor tussenvakantie"
Wim (Perk)
13-11-2010 In de herfstvakantie voor de zesde maal geweest.
Het hotel blijft ons bekoren. De blijft goed. Eten blijft gevarieerd. Mooie excursies gedaan: Feldsee, Afstersteg-waterval, Rheinfall Schaffhausen, Todtmoos. Wij gaan volgend jaar terug!!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Veel te duur voor het aangeboden geheel."
Ruud
31-8-2010 Hadden rechtstreeks geboekt via het hotel. Hadden geen kamers meer vrij, maar konden in een appartement terecht. Alles was all inclusive, voor een vaste prijs, werd ons verteld. Eenmaal aangekomen bleek het appartement ouderwets, goor en zeker niet, zoals in de folder op de foto's stond. All inclusive was een farce, want appartement werd niet éénmaal schoongemaakt tijdens verlbijf. Voor nieuwe handdoeken bedlinnnen én toiletpapier moest extra betaald worden!! Het inclusieve betrof dan ook het eten. Hiervoor betaalden wij, 2 ouders en 2 kinderen € 120,- per dag, bovenop € 60 dagelijkse huur. Veel te duur, gezien de kwaliteit van met name het avondeten. Ontbijt ging wel, was redelijk uitgebreid in de keuze. Personeel niet klantvriendelijk en stonden de borden van de tafel te kijken om ze te kunnen opruimen. Voor kinderen inderdaad leuk, vanwege het entertainment. Als je geen kinderen hebt, niet naar toe gaan, want de herrie gaat irriteren. Een desillusie en niet voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie vakantie"
fam Schuiterd
16-8-2010 Voor de eerste keer geweest met 2 volwassen en kind van 6 jaar, zeer mooi en kindvriendelijk hotel,wij hadden het all inclusive, het eten was heel lekker en ruime keuze voor kinderen is er veel te doen verder nog uitstapjes gemaakt naar o.a Schaffhausen met de trein naar Freiburg en naar de Titisee.

met jonge kinderen
"Fantastische kindervakantie"
Katrijn
17-6-2010 Wij zijn hier met een baby en een 2,5-jarige geweest. Het hotel was helemaal afgestemd op de noden van onze 2 kleintjes. alles was gratis beschikbaar, babybedje, luieremmer, verzorgingskussen, flessenverwarmer (wel niet geschikt voor avent-flessen),babyfoon en buggy. Supervriendlijke bediening, restaurant met schommelpaardjes en spellhuisje, zodat de ouders rustig kunnen eten wanneer de kleintjes gedaan hebben. Daarnaast is er een binnenspeeltuin, grote speelkamer met aparte kruipruimte voor de kleintjes, speeltuin buiten voor de kleintjes en een voor de grote kinderen; Kortom kinderen amuseren zich hier super. Het eten was ook lekker en verzorgd.

met partner, Apr. 2010
"Prima vertrekpunt voor diverse dagtrips"
Fam. Jansen
4-5-2010 Wij komenn hier nu voor 4e maal. Wij boeken steeds een Grafenmatt appartement. Ruime accomodatie, wel wat gedateerd, maar de eigenaren doen er soms wel wat aan. Bijv. een nieuw keukeninrichting. Het restaurant wordt helaas slechter, tafels worden neit goed schoongemaakt, hetzelfde gedl voor de vloer, het bestek (waaronder boter- en jamkuipjhes zijn gewoon smerig. Wij hebben al 3 keer een hele stapel teruggegeven omdat oude boter- en/of jamresten aanwezig waren. Het eten is zoals sommige gasten al vermelden van matige kwaliteit. Vlees niet gaar, vaak wat aan de koude kant. Of wij hier ook weer een 5e keer teruggaan is nog een vraag.

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Wintersport met klein kind"
Esther Meijer
4-12-2011 Een wat gedateerd appartement, maar niet minder leuk om te verblijven. Prima bedden, en genoeg ruimte voor 3 volwassenen en een 1 jarige + alle spullen die je voor wintersport nodig hebt. De keukenuitrusting was niet geheel compleet, maar voldoende om een eenvoudige maaltijd in te kunnen bereiden. Aparte ruimte om de ski's op te bergen, en na een dag skien, heerlijk bijkomen in het zwembad en de sauna. Ook de kinderopvang was ideaal, al zouden de tijden iets veranderd kunnen worden, zodat je niet de halve middag 'thuis' moet blijven bij de kleine (in ons geval moest het toch, omdat hij nog een middagdutje doet).
Skipistes worden goed geprepareerd en skihuur is ook goed geregeld. In de omgeving genoeg winkeltjes te vinden voor de dagelijkse boodschappen.
Kortom voor herhaling vatbaar en zeer geschikt voor families met zowel jonge als wat oudere kinderen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende