28-12-2010
We zijn met drie kleine kindjes een week in Feldbergerhof geweest in een Family Appartement. En dat was super: drie apparte slaapkamers, lekker eten, niet massaal ondanks het grote aantal gasten, gezellige 'Stubes' om te eten, veel te doen voor de kinderen: onvergetelijk de fakkeltocht op Kerstavond, goede kinderopvang. het ski-gebied is op loopafstand en zelfs voor de verwende skiërs (normaal gaan we naar Oostenrijk) een leuk gebied. Goede ski-school voor kinderen.
13-11-2010
In de herfstvakantie voor de zesde maal geweest.
Het hotel blijft ons bekoren. De blijft goed. Eten blijft gevarieerd. Mooie excursies gedaan: Feldsee, Afstersteg-waterval, Rheinfall Schaffhausen, Todtmoos. Wij gaan volgend jaar terug!!
31-8-2010
Hadden rechtstreeks geboekt via het hotel. Hadden geen kamers meer vrij, maar konden in een appartement terecht. Alles was all inclusive, voor een vaste prijs, werd ons verteld. Eenmaal aangekomen bleek het appartement ouderwets, goor en zeker niet, zoals in de folder op de foto's stond. All inclusive was een farce, want appartement werd niet éénmaal schoongemaakt tijdens verlbijf. Voor nieuwe handdoeken bedlinnnen én toiletpapier moest extra betaald worden!! Het inclusieve betrof dan ook het eten. Hiervoor betaalden wij, 2 ouders en 2 kinderen € 120,- per dag, bovenop € 60 dagelijkse huur. Veel te duur, gezien de kwaliteit van met name het avondeten. Ontbijt ging wel, was redelijk uitgebreid in de keuze. Personeel niet klantvriendelijk en stonden de borden van de tafel te kijken om ze te kunnen opruimen. Voor kinderen inderdaad leuk, vanwege het entertainment. Als je geen kinderen hebt, niet naar toe gaan, want de herrie gaat irriteren. Een desillusie en niet voor herhaling vatbaar
16-8-2010
Voor de eerste keer geweest met 2 volwassen en kind van 6 jaar, zeer mooi en kindvriendelijk hotel,wij hadden het all inclusive, het eten was heel lekker en ruime keuze voor kinderen is er veel te doen verder nog uitstapjes gemaakt naar o.a Schaffhausen met de trein naar Freiburg en naar de Titisee.