Vakantie Beoordelingen Feldberg (Zwarte Woud) Baden-Württemberg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Feldberg (Zwarte Woud)

5,9
6,2

26 mei 2012

Feldberg (Zwarte Woud)

Beoordelingen Feldberg (Zwarte Woud)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Feldberg (Zwarte Woud). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Feldberg (Zwarte Woud). Ben je zelf op vakantie geweest naar Feldberg (Zwarte Woud)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Feldberg (Zwarte Woud) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Aparthotel, 3 Gasthof, 2 Vakantiehuizen, 8 Hotels en 2 Pensions in Feldberg (Zwarte Woud). Op Zoover vind je bovendien 53 vakantiefoto's van Feldberg (Zwarte Woud). Je kunt 2 video's van Feldberg (Zwarte Woud) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Feldberg (Zwarte Woud). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg.

22 beoordelingen over Feldberg (Zwarte Woud)

6,5
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Lekker dichtbij en ideaal voor jonge kinderen"
anneke
Après ski
16-3-2012 Uitstekende bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Het is een kleinschalig skigebied maar toch voldoende voor de ouders om een week lekker te skien. Met de schwarzwaldkarte (krijg je gratis) kun je gratis in alle skiliften, OV en het badeparadies schwarzwald in titisee.
In de zomer is het ook een mooi gebied

met een groep, 2011
"Feldberg is geweldig!"
Sander de Wit
Après ski
14-12-2011 Eind februari, begin maart 2012 zijn we weer van de partij met een groep beginnende en gevorderde alpine-skiërs. 2 gezinnen, 1 met oudere kinderen en aanhang en 1 gzin met baby van ruim een jaar. Gezellig skiën en genieten van de prachtige omgeving. Feldberg is echt top!

"Hoogste punt van het Zwarte Woud..."
Marie- Josee en Ber...
Sfeer
28-8-2011 Het hoogste punt van het Zwarte Woud bezocht, wel regenachtig weer en beetje sterke wind, maar een schitterend uitzicht naar alle zijden. Aan de voet nog even heerlijk in de skihut nog wat gedronken voordat we verder gingen naar de waterval van Todtnau. Impossante hoogte waarvan het water naar beneden kwam.

met jonge kinderen
"Altijd!!!!"
manon
Après ski
9-2-2009 ik vind dit een heel leuk ski gebied ik kom er nu al een paar jaar! en heb het altijd naar mijn zin. maar ik raad het je niet aan. (dan word het te druk bij de liften) nee gragpje hoor kom ook is ik vind het in iedergeval atlijd leuk!

groetjes my

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Ben enthousiast"
familie Maes
Sfeer in het dorp
28-5-2009 Wij gaan al jaren 2 keer per jaar. In de winter rustig om te skiën (behalve krokusverlof zijn er wel wachttijden aan de liften). Beperkt gebied, maar toch nog interessant voor de geoefende skiër voor een short-ski.
In de zomer prachtig om te wandelen (de Feldsee-tour met zijn 7 "stopplaatsen" is een absolute aanrader), om te mountain-biken of met de koersfiets (de enige weg over de Feldberg is wel druk qua verkeer, vooral de vrachtwagens).
Om van dit alles te bekomen, is hotel Schlehdorn in Altglasshutten een uiterst geschikte uitvalsbasis : niet duur, super-vriendelijk, uitstekende keuken en je kan er NIETS misvragen (zelfs de mountain-bikes zijn er gratis)

met vrienden, Feb. 2009
"Super"
fiere reiziger
Après ski
27-2-2009 wij komen juist terug van Feldberg onze tweede keer !!!
het was er heel tof en mooi.
er lag heel veel sneeuw op feldberg en de pistes waren van goede kwaliteit!!!!
dit is een vakantie om nooit te vergeten!!!

"Zeker ook een bezoek in de zomer waard"
Rina en Theo
7-9-2008 Ons hotel lag in het dorp Altglashütten, deelgemeente van Feldberg. Dit dorpje (600 inw.) ligt midden tussen de Titisee en de Schluchsee, op 10 min. rijden van de Feldberg. Een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. Wel in beide gevallen een beetje konditie vereist omdat er nogal hoogteverschillen in de uitgestippelde routes voorkomen.

Familie, Mrt. 2008
Fam van der Linden
Skigebied gevorderden
15-3-2008 Wij zijn net terug van een korte vakantie in Hinterzarten. Het skigebied Feldberg voldeed aan al onze wensen. Leuke afdalingen en gezellige sfeer. Ook erg betaalbaar en wanneer er voldoende sneeuw ligt een ideaale bestemming voor een skivakantie.

Jacqueline
Après ski
5-2-2008 Prima gebied om een betaalbare skivakantie door te brengen.
Niet veel winkels, eigenlijk maar eentje, maar genoeg restaurantjes om uit eten te gaan. Meerdere skischolen en alles gaat op een zeer ontspannen en vriendelijke manier. Kortom: prima plek om op wintersport te gaan.

met oudere kinderen, Feb. 2008
"Heel leuk"
stoffels
Après ski
4-1-2010 feldberg is echt een aanrader voor iedereen als je niet goed kunt skien/snowboarden kan je het daar wel leren, de lessen zijn niet te duur.