Vakantie Beoordelingen Biberach Baden-Württemberg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Biberach

3,5
5,5
9,6

26 mei 2012

Biberach

Beoordelingen Biberach

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Biberach. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Biberach. Ben je zelf op vakantie geweest naar Biberach? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Biberach scoort een 9,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 4 Hotels in Biberach. Op Zoover vind je bovendien 10 vakantiefoto's van Biberach. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Biberach. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Baden-Württemberg.

4 beoordelingen over Biberach

3,5
5,5
9,6
Sfeer
"Gasthof Linde is gewoon schitterend!"
Sonja & Bart Vervoo...
3-10-2011 Schitterend gelegen om mooie uitstappen te maken
Hotel is rustig gelegen. Schitterend om alle stress kwijt te raken.
Mooie kamers, goede bedden goed sanitair is voorzien. Heel goed
onderhouden en heeeeel klantvriendelijk.
Restaurant is heel goed van kwaliteit.
Ga volgend jaar zeker terug. Zeker weten!!!

met een groep, 2010
"Superrrrrr"
Sonja en Bart Vervo...
Sfeer
28-7-2011 Wij zijn in september 2010 in dit hotel geweest.
Heel vriendelijke mensen,mooie kamers netjes onderhouden en
een goed restaurant.
Wij gaan zeker terug!

met vrienden, Juli 2006
tamara
Omgeving
3-8-2006 Wij zijn deze zomer in hotel linde verbleven. wij waren er niet zo tevreden over. het is met name een hotel voor oudere mensen. wij werden raar aangekeken en het eten was ook niet lekker. het ontbijt gelukkig wel. Verder zaten heel veel insecten op onze kamer

r.huizing
Omgeving
9-10-2005 wij komen al jaren in gasthof linde in biberach, erg vriendelijke en gastvrije mensen.
de omgeving is prachtig er is een zwembad
en mini golf in het dorp, jammer dat je daar ± 2km voor moet lopen.(je kunt ook op de fiets of met de auto gaan er is een fietsverhuurbedrijf in de plaats)
als je van wandelen houd zit je goed,want direct bij het gast hof beginnen de wandelroutes