Beoordelingen Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)****

23 mei 2013

Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)****
Carretera Cabarete, DL5 6NL, Sosua
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)**** in Sosua, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 110 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)**** in Sosua, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)**** met andere accommodaties in Sosua.

109 beoordelingen over Sol de Plata Beach (Vh. Superclubs Breezes Puerto Plata)****

met partner, Apr. 2009
"Heerlijke vakantie gehad!"
Marielle
20-5-2009 Wij hebben een heerlijke, luie vakantie gehad! Iedere dag heerlijk weer gehad (als je een windstille dag hebt is het echt bloedheet!) en lekker lui langs het zwembad gelegen met een boekje erbij.
Het animatieteam is erg vriendelijk, wel gericht op de jongere generatie vakantiegangers.
Het eten was ook goed, alleen erg vaak lauw, en dan meer koud als warm, maar ja dat heb je met een buffet.
Het personeel is er erg vriendelijk en erg zorgzaam.
Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad! Het zwembad is trouwens supermooi!!! Kun je echt lekker liggen dobberen op je lcuhtbedje!

"Echt super,aanrader!!!"
bianca
25-3-2009 geweldig strand,hoge golven,heerlijk!wij waren hier in januari en hebben een heerlijke vakantie gehad.ga wel gewoon voor de hotelkamer en niet voor de huisjes!de sloten van de huisjes stellen niet zoveel voor!verder probeert het personeel als iets je niet bevalt het je op iedere mogelijke manier naar de zin te maken,erg prettig!!!

"Viel niet mee!"
Ellen
20-3-2009 Vorig jaar ander resort geweest en dat was 10x beter maar we wilde nu de andere kant op dus dit was een tegenvaller voor ons.
Zeker het eten was niet best en de standaardkamers waren erg oud en niet heel schoon.
Toppunt ook nog 3 dagen regen.

met partner, Mrt. 2009
"Nooit meer"
henk
10-4-2009 Saai hotel, waar de animatie gericht is op 20 jarige gasten, ben je niet deze leeftijd is er in de avond niets te beleven op het resort. Gasten 95 procent Canadezen, wat gasten uit de Dominicaande Republiek, verdwaalde Nederlander. belg of Duitser. Eten was redelijk. zwembad was wel erg mooi, zo ook onze bungalow

"Prima"
richard v arkel
27-2-2009 was super zwembad zeker eten was goed maar niet echt warm
kamer van villa was super en was netjes
alleen was het weer slecht maja niks aan te doen drinken was lekker

alleenreizend
"Ruim en goed verzorgd in natuurlijke omgeving"
Herman Hemmes
15-2-2009 Dag beste lezer, 9 dagen (8) hier geweest. Dit in 2e week feb. 2009. Was alleengaande. Resort is ruim qua opzet. Eten prima. Animatie kwam ik niet voor. Mijn kamer in de 3.000 serie was ruim genoeg. Niet echt comfort maar acceptabel. Door slecht weer (1dag zon) is mijn beleving natuurlijk fors beinvloed. Inmiddels 15.000 mensen op de vlucht voor het water. 6 verdronken. Dus niet zo maar wat regen. Niet veel wandel mogelijkheden (buiten resort). Zwemmen in oceaan was niet mogelijk.Mijn tip voor een bijzondere dag; ga op een paard het binnenland in. Ga met taxi naar Sosua en/of Cabarete. (pm 24 US$). Boek geen excursies via reisleiding. is 100% duurder dan locaal.

met oudere kinderen
"Super gaaf!!"
Angelique
15-1-2009 Het was zo super gaaf!!
met wat je allemaal kon doen het was erg gezellig vooral met de animatie team!
je verveelde je nooit in de avond, elke dag lekker dansen en echt vakantie vieren.het eten was ook nog is lekker, je kon veel eten in verschillende restaurants dat was wel leuk. en je kon veel activiteiten doen daar!
het was soms alleen wel beetje te warm maar dat was niet zo erg!
maar echt in een woord! Superr!

"Lekker eten benauwde kamers"
Marijke
14-11-2008 Wij waren hier op huwelijksreis, het reisbureau was dit vergeten te melden aan het hotel. De eerste nacht sliepen we op een kamer die erg vochtig was, het rook er naar vocht, in 2 aparte bedden, het vocht liep ook echt van 1 raam, schimmelgeur. Daarna gevraagd naar andere kamer, die was in oorsprong beter, dubbel bed, maar na 14 dagen met airco af en toe aan, waren er ook vochtplekken te zien op de muren.
Het eten was zeer lekker en volgens mij vers, ook voor vegetariërs veel keuze.

met partner, Okt. 2008
"Genoten maar wel punten van kritiek"
Cees, Janneke en ki...
16-11-2010 Wij (jong stel) zijn hier 2 jaar geleden 2 weken geweest, in het laagseizoen. Kamer was prima en ruim, niet bijzonder luxe, airco deed het en badkamer was fatsoenlijk. Ontbijt was uitgebreid, lunch was prima en avondeten was eentonig maar a la carte restaurant compenseerden dit enigszins.
Grootste pluspunt is het privestrand en de redelijk wilde zee, geeft veel zwemplezier. Rode vlag hing vaak uit, was ons inziens wat overdreven, zo gevaarlijk was het niet. We hebben elke dag bij het prachtige strand gelegen, bij het mooie zwembad nauwelijks (zwembaden zijn er in Nederland ook wel).
Doordat er weinig mensen waren focuste het personeel zich vooral op de rijkere oudjes, wat de service niet ten goede kwam. Ook de Nederlanders die er waren wisten zich niet te gedragen (locals uitschelden in het Nederlands, "verstaan ze toch niet"), in de massa opgaan was niet mogelijk, en dat was op sommige momenten wel jammer.
Al met al, prima hotel, en zeker wel een aanrader.

"SUPER!!!!!!"
een tevreden vakant...
7-10-2008 Echt een geweldige vakantie gehad!!!
Super mooi land! Vriendelijk personeel op het resort, eten afwisselend, en strand geweldig! Niet te druk maar ook niet te stil!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit