Hotel RIU Palace Macao***** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel RIU Palace Macao*****

25 mei 2012

het hotel

Beoordelingen Hotel RIU Palace Macao*****

Playa Arena Gorda, Punta Cana / Playa Bavaro
Hotel RIU Palace Macao scoort een 9,0 uit 10, op basis van 288 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU Palace Macao*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU Palace Macao***** in Punta Cana / Playa Bavaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 350 vakantiefoto's van Hotel RIU Palace Macao***** vinden. Je kunt 8 video's van Hotel RIU Palace Macao***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel RIU Palace Macao***** met andere accommodaties in Punta Cana / Playa Bavaro.

278 beoordelingen over RIU Palace Macao*****

met partner, Feb. 2012
"Geen"
van der Bos
4-3-2012 Nog steeds de topper van de Riu hotels in de Dominicaanse Republiek !
Het goede nieuws is, dat het hotel van mei tot september gesloten is en
volledig gerenoveerd wordt. Na heropening zal het ook uitsluitend voor
volwassen zijn. Het zal zijn gezellig koloniaal karakter behouden.

met partner, Jan. 2012
"Onze Vakantie In het Palace Macao"
Janssens Gianni
10-2-2012 Net terug van onze vakantie in de palace macao in Punta Cana en wat hebben we genoten ! Geweldig vakantie gehad , lekker gegeten leuke locatie, leuk hotel MAAR het hotel is toch niet echt zijn geld meer waard jammer genoeg ! Hotel is immens verouderd in vergelijking met de andere RIU hotels ! Desondanks doet het personeel hun uitsterste best om er een leuke vakantie van te maken , en dat lukt ze aardig ! In het Hotel verblijven eigenlijk alleen oudere mensen 50plus , dus niet echt aan te raden voor mensen van 19 zoals wij ;) Groot minpunt was dat er enkele keren per week plaatstelijke verkopers in het hotel staan met souvenirs, deze mensen zijn zo onbeschoft en laten u totaal niet met rust zolang u niets koopt ik vind niet dat dit totaal niet kan in een hotel als Riu

met partner, Jan. 2012
"We gaan zeker weer terug"
Martin
11-2-2012 Net terug van 2 weken in dit hotel. Blijft een favoriete bestemming voor ons. Is inderdaad allemaal wat ouder dan de omliggende palaces, maar wij vinden de sfeer fijn in dit hotel. Om terug te komen op de post van Adrie van 20-dec-11, er gaat idd verbouwd worden. Kamers worden aangepakt, terrassen uitgebreid, bar en theater opgeknapt (weg met de mufheid :-)).
Personeel is uiterst vriendelijk..en ja, het helpt mee als je tipt, maar dat mag ook wel...niks is ze teveel en alles met een grote glimlach.

Voor ons een reden om weer terug te komen, kunnen we meteen zien wat ze met de verbouwing hebbeen gedaan.

met partner, Dec. 2011
"Perfect !"
Carla
3-2-2012 Dit hotel ziet er knusser uit dan de andere RIU's op het park - wat ook mss.kwam door de kerstversiering. De bediening is uitermate goed! Erg vriendelijk personeel (Dollars doen natuurlijk ook hun werk + terecht)
Het was ons 25-jarig Huwelijksfeest en voor USD 150 (onder de tafel!)kregen we een suite! Prachtig uitzicht en 2 grote ronde balkons met uitzicht op zee(tussen de palmen door) en zwembad. Het eten was gewoon echt goed! Vooral a la carte is goed verzorgd! We hadden helemaal niets te klagen (vergeet de obers niet te tippen met name in de restaurants - dit is namelijk voor het hele team per restaurant) Neem dus veel losse dollarbiljetten van 1 en 5 mee. Komt goed terecht en je hebt een nog luxere vakantie. Wij zijn 2 weken geweest en ik zelf zou toch weer voor RIU Palace Macao kiezen. Voor kinderen is Bambu leuker, en Balboa vond ik tegenvallen qua sfeer, Bavaro is tè sjiek.

met vrienden, Nov. 2011
"Super hotel"
Henny
1-12-2011 Na een week in Riu Palace Macao gelogeerd te hebben zijn we behandeld als echte prinsesjes. Het is echt een super hotel, bij aankomst rond 11 uur s avonds stond er nog een heel buffet voor ons klaar. Het eten is echt heerlijk! Elke avond weer wat anders en er is echt van alles te verkrijgen. Ook kregen we elke dag verse groente en werd er bij het ontbijt verse fruitshakes gemaakt. De obers waren super vriendelijk en maakte het ons echt naar ons zin. Ook het entertaiment team was top! De hele dag werd er van alles georganiseerd. Als je lag te relaxe op het strand of bij het zwembad kwamen de obers naar ons toe om te vragen of we nog wat te drinken wilden.
Oftewel een onvergetelijke vakantie! Super!

met een groep, Okt. 2011
"Perfect hotel!"
shirley
13-11-2011 Vorige week terug gekomen van de dominicaanse republiek. We verbleven in riu palace macao, door oververplaatsing ivm renovatie van riu Naiboa. Bij aankomst werden we verwelkomt met een drankje en werden we meteen hartelijk ontvangen. De koffers werden voor je weggebracht naar de kamers. En we konden meteen aanschuiven bij het buffet. Na aankomst in de kamer werden we gebeld of alles naar wens was. Dit vonden we ook erg netjes. De kamers waren schoon, er werd goed schoongemaakt, en kregen elke dag nieuwe handdoeken. Minibar werd elke dag bijgevuld. Personeel is erg vriendelijk, en je komt niks te kort!!! Je drinken is nog niet leeg, of ze komen alweer voor het nieuwe drankje. Animatie doet z'n uiterste best om het de gasten naar haar zin te maken. Je loopt van het zwembad rechtstreeks nog geen minuut lopen naar het strand, ideaal. Een goede vakantie gehad!!

met een groep, Okt. 2011
"Geweldige vakantie gehad!"
mirelle
5-11-2011 wij zijn gisteren teruggekomen uit de domincaanse republiek.
Het hotel was super, ook het personeel heel vriendelijk.
er is elke avond wat te doen, een show of een bandje. ook heel leuk.
Het weer was goed alleen elke dag wel een buitje, die duurde maar 10 min en de zon kwam weer tevoorschijn.
er was genoeg ruimte aan het zwembad, kamers waren schoon.
het eten is ook goed, voor ieder wat wils.
komen hier zeker nog een keer terug!

"Mooi complex"
olivier
25-9-2011 zijn net terug van 11 dagen riu macao. Dit is ons 3e riu resort wat we doen en is weeral heel goed meegevallen. het is een mooi hotel met heel goede service. Mooie (vooral ruime) kamers. Ok ja het is koloniaal maar dat is nu eenmaal in de dominicaanse dus aub hé! badkamer is inderdaad wel wat verouderd maar wel alles mooi proper! Naar eten toe ook alles zeer goed. wij hebben meer gebruik gemaakt van de a la carte restaurants waar crystal voor ons een echte topper was! zit je super mooi! wat ik een minpunt vond is dat het buffet voor savond wel in 2 keer word gedaan (om 7 en om9). ook een pluspunt is dat je gebruik kan maken van de naastliggende hotels voor eens wat afwisseling! en natuurlijk het prachtig strand niet vergeten. het was een zalige vakantie!!!

"Een TOPPER"
tsasieuw
19-9-2011 Top Resort, vriendelijk personeel, top service, TOP ETEN(buffet) met uitzondering van de alla carte Restaurants, die waren minder, vooral de Japanner was bijzonder slecht, je eet geen sushi met Chorizoblokjes erin of sushi met gerookte zoute zalm ieeuw, lekkere Cocktails, heerlijke strand en zwembad(wel klein), hotelkamer superschoon maar wel beetje muffig en oudbollig, lekker warm, af en toe een buitje, die waren slechts kort en hevig, minder vond ik de excursies waar ze aardig veel voor vroegen, zou zonde zijn omdat het een all inclusive resort is, massage, paragliding, diverse bootrips en zelfs souvenirs zijn aardig bij prijs, al met al, een heerlijke te korte vakantie gehad.

met een groep, Aug. 2011
"Super strand"
Denise Leijser
20-11-2011 Riu palace is uitstekend als je voor je rust gaat. Er is buiten het hotel weinig tot niets te doen wat erg jammer is. Wel zijn er te gekke excursies die je kunt dien. Zoals: helikoptervlucht ( helemaal geweldig ) en saona. Je kunt hier levende zeesterren opduiken en dit is helemaal geweldig!