Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort**** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort****

25 mei 2012

zwembad

Beoordelingen Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort****

Playas De Bavaro, 20124, Punta Cana / Playa Bavaro
Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort scoort een 8,3 uit 10, op basis van 484 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort**** in Punta Cana / Playa Bavaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 608 vakantiefoto's van Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort**** met andere accommodaties in Punta Cana / Playa Bavaro.

456 beoordelingen over IFA Villas Bávaro Beach Resort****

met partner, 2012
"Goed resort"
Petra
19-5-2012 Wij zijn hier van 1 tm 16 mei geweest. Resort is netjes. Mooie, grote, nette kamer. Jammer van het frans balkon, maar dat wisten we van te voren. Strand is netjes, er zijn genoeg bedjes. Bij het zwembad staan de bedjes vast. Mooi zwembad. Buffetrestaurant is goed, genoeg keus. A la carte restaurants wat minder, met name de mexicaan. Personeel vonden wij niet erg enthousiast. Er kon geen lach vanaf en sommigen spreken geen woord engels. De shows in het theater vonden wij ook tegenvallen. We zaten meestal in cafe Domimicana waar ze lekkere koffie en cocktails hebben. Mocht je een excursie willen doen: ga naar Saona met de speedboat! Erg leuk!

"Geweldige huwelijksreis!!"
Marloes
15-5-2012 Geweldig resort op een prachtige lokatie aan het strand, wij zaten in het village gedeelte, wat perfect was omdat we overal dichtbij waren, lekker centraal.
Super vriendelijk personeel, die je altijd met een lach het gezicht willen helpen.
Wij hebben alleen in hehet buffet restaurant gegeten, waar het eten goed was. Je kreeg een plek aangewezen door personeel, waardoor het geen geruzie om tafels werd, erg prettig!
Mooie ruime kamer, elke dag werd het door de schoonmaakster weer perfect verzorgd.
We zijn hier 15 dagen geweest, wat ook voldoende was, maar alle dagen een geweldige tijd gehad!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Bedbugs!!!!"
Lynn
9-5-2012 Helaas hebben we niet lang van dit hotel kunnen genieten. In kamer 1013 hebben we last gehad van bedbugs. Niet 1 of 2, maar veel!!!!! Hotel heeft wat dat betreft z'n zaken niet op orde. Receptie was niet verbaasd dat we met de mededeling van bedbugs kwamen, dat is op z'n minst al bijzonder. We hebben een andere kamer aangeboden gekregen, maar die lag direct tegen onze oude kamer aan. Dat vertrouwde we niet en zijn dus helaas naar een ander hotel gegaan. Jammer dat zoiets niet onder controle te krijgen valt, daardoor is onze vakantie niet geworden wat we hadden gehoopt.

"Mooie en goed hotel"
joyce vd bruggen
9-5-2012 one indruk is heel goed, mooi hotel mooie kamers(hotelkamers) goeie buffetten vooral als je het lekker vers laat bakken!! mooie zwembaden de bedjes staan inderdaad vast maar wij hebben er geen hinder van gehad. handdoekkenservice aanwezig ideaal!!
personeel allemaal even vriendelijk leuke animatie! wij hebben ons zeer geamuseerd.
elke dag werden de kamers schoongemaakt.

"Heerlijke plek"
H
4-5-2012 Prima hotel met fantastisch palmen strand. Eten voldoende keus (ook meerdere restaurants beschikbaar).
Drinken werd goed bijgevuld, eigenlijk zonder te vragen. Het nieuwe gedeelte had mooie en ruime kamer (en schoon!).
Genoeg plek bij het zwembad en strand (wel veel strandbedjes kapot, maar er zijn zat goede over).
Kortom een aanrader!

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Prachtige vakantie"
Erwin
23-3-2012 Bij aankomst op DP ben je de lange heenreis (tussenstop op Holguin, Cuba) weer snel vergeten. Prachtig vliegveld Punta Cana, alles relaxed. In 20 minuten bij IFA. Inchecken verloopt soepel. Al het personeel is superaardig. Mooie zwembaden, 1 met poolbar, prachtige kamers in het Ocean-gedeelte. Goede animatie, in de shows wordt heel veel tijd en energie gestopt. Gratis wifi in theater. Pizza's in restaurant Pikalo zijn erg lekker. De Mexicaan viel heel erg tegen, meerdere gasten waren binnen half uur weer weg. Prachtig strand met palmbomen, heerlijk zeewater. Jammer dat je niet ver de zee in mag en niet kan snorkelen. Hotel heeft erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Gratis vervoer naar winkelcentra, w.o. San Juan. Leuke winkeltjes op strand. Strandpromonade nieuw aangelegd, ook douches. Alles gewoon super!

"Mooi resort"
Stempher
17-3-2012 Het is een mooi resort, wij hadden mooie kamers en zaten in het ocean gedeelte. Dichtbij de zwembaden en we liepen zo naar het strand. Minpunten zachte douchestraal en vaak koud water. Personeel bij de receptie niet echt geinteresseerd in je. Schoonmakers en overig personeel erg vriendelijk en hulpvaardig. Wil je à la carte eten moet je 's morgens al vroeg in de rij staan om te reserveren, bellen kon ook maar werd niet opgenomen..... Geen lounge gedeelte bij de receptie waar je lekker kon zitten alleen bar domininca altijd overvol. Ons idee te weinig capaciteit voor zoveel gasten.

met een groep, Feb. 2012
"Prachtige vakantie in IFA Villas Bavaro"
Marjoleine en Piete...
25-3-2012 Prachtig resort met mooie zwembaden. Personeel achter de receptie heeft er alleen niet echt veel zin in. De persoon waar je de restaurants kunt reserveren is daarentegen bijzonder vriendelijk.
De tuinen in het resort worden prima onderhouden, je ziet ook nergens troep op de grond.
De buffetrestaurants zijn prima, vooral het lunchrestaurant bij het strand.
De specialiteitenrestaurants vonden wij minder, met dieptepunt het Mexicaanse restaurant.

"Helemaal geweldig"
V Dijk
26-2-2012 Ifa is een super hotel. Het personeel loopt de hele dag onwijs hard voor de gasten en zorgen dat niemand iets te kort komt. Ook zijn ze WEL vriendelijk. De kamers zijn prima en netjes. De animatie savonds is super met echte typisch dominicaanse shows. Als je vanaf het resort het strand op loopt is het alsof je in een paradijs staat echt onwerkelijk mooi. Dit was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste!

"'Wow'"
redmar
1-3-2012 De eerste reactie die we hadden toen we op het resort kwamen was: 'wow'. Overal palmbomen, prachtige gebouwen, het gras overal perfect gemaaid, flamingo's/kippen/hanen/pauwen, mooie zwembaden, leuke barretjes.. En zo kan ik nog wel even doorgaan..
Wij zaten in het villa's gedeelte, een super schone kamer met alles wat je nodig hebt. Het eten was heerlijk, vooral de pizza's bij pikalo! In het buffetrestaurant is voor iedereen wel iets lekkers. Het personeel is mega vriendelijk en doet alles om je dat vakantiegevoel te geven.
Zwembadbedjes worden niet gereserveerd, maar wel vaak onnodig bezet gehouden halverwege de dag.
Bij het resort kan je niet snorkelen. Wel een groot strand en een prachtige zee met veel verkeer op het water. Om iets van het land te zien moet je zeker een excursie boeken.
De laatste nacht helaas ziek geworden, maar het personeel hielp me door direct het treintje te sturen en mij naar de dokter op het resort te brengen. Beter kan je niet wensen! Zeker aan te raden.