Hotel Iberostar Punta Cana***** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberostar Punta Cana*****

26 mei 2012

Hotel Iberostar Punta Cana***** Punta Cana / Playa Bavaro

Beoordelingen Hotel Iberostar Punta Cana*****

PLAYA BAVARO, 8110, Punta Cana / Playa Bavaro
Hotel Iberostar Punta Cana scoort een 9,0 uit 10, op basis van 248 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Punta Cana*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Punta Cana***** in Punta Cana / Playa Bavaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 295 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Punta Cana***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Iberostar Punta Cana***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel Iberostar Punta Cana***** met andere accommodaties in Punta Cana / Playa Bavaro.

242 beoordelingen over Iberostar Punta Cana*****

met partner, Dec. 2011
"Goed hotel"
Kas
7-1-2012 7 jaar geleden ook in punta cana gezeten was toen zeer goed daarom toch weer voor deze vakantie gekozen voor iberostar punta cana bij aankomst wat problemen gehad met de kamer geen extra bed op de kamer maar de hostes van touroperator heeft dit netjes opgelost.
We vinden wel dat de kwaliteit van het hotel na 7 jaar wel terug is gegaan (eten) het animatieteam is nog steeds super goed voor de rest was alles naar tevredenheid we hebben 2 excursies gedaan. dit is een geweldige keuze wat is dit gezellig.

"Geweldig hotel"
Dorrith
26-9-2011 Voor de eerste keer 2 weken naar DR: fantastisch! Het hotel was tip top in orde. De hele dag werd alles schoongemaakt en de tuinmannen ook de hele dag aan het werk. De kamers waren zeer proper en heel netjes. Kamer werd iedere dag (heel goed) gepoetst. Hotel beschikt over 5 a la cart restaurants die je gratis mag gebruiken (tegen reservering). Het eten, ook in de buffetrestaurants, was fantastisch. Iedere dag iets anders en ook luxe hapjes. Personeel allemaal ontzettend vriendelijk. Iedereen lacht en maken bijna allemaal een praatje met je.
Animatie van het hotel nog nooit zo goed gezien. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat allerlei acts en shows waar je vrijwillig naar kon kijken of meedoen. Je kon ook een rustig plekje opzoeken zonder animatie. Voor ieder wat wils.
In het parkje van het hotel leven dieren zoals kippen, flamingo's, schildpadden, vogels, etc.
Zeker de moeite waard. We gaan er nog een keer naar terug.

"Zonde van vakantiedagen"
Fam. De Vries
26-8-2011 Wij zijn ook vooral op de positieve beoordelingen van Zoover afgegaan om dit hotel te boeken. Wij begrijpen niet hoe deze mensen dit zo goed kunnen beoordelen. Vriendelijkheid is op een enkeling na in dit hotel ver te zoeken. Zelfs als je fooi geeft kan er geen lach af. Onze dochter ( 8 jaar) viel overal een beetje buiten de boot. De kidsclub is meer een kindercrèche, en de rest van de animatie is alleen voor volwassenen. Kinderen tussen de 6 en 16 moeten zichzelf zien te vermaken. Het zwembad water is veel te warm waardoor het halve park met oorontsteking rondloopt. Eten zeer eentonig en als je echt ziek wilt worden moet je de suhsi in het oriental à la carte restaurant proberen. Wij begrijpen niet hoe dit hotel aan zoveel sterren komt. Voorheen 2 keer Mexico geweest waarvan 1x ook iberostar en dat was 20 beter dan dit. De kamers zijn netjes alleen de airco maakt zo'n herrie dat je er niet van kunt slapen, doe je de airco uit zweet je je bed uit.

"Geweldig Hotel"
Jo en Greet Reigwei...
25-7-2011 We zijn hier voor de vijfde keer geweest,3 weken en,
gaan volgend jaar weer,supper de bediening,personeel,annimatie bar,en andere medewerkers,geweldig vriendelijk.
Jo en Greet

met vrienden, Juni 2011
"Laatste keer Iberostar PC"
sylvia
24-9-2011 Voorheen altijd naar iberostar in Mexico, Cuba, Jamaica en Puerto Plata. Daarna paar keer naar riu geweest in Mexico, Jamaica en Punta Cana en nu vanaf Brussel naar iberostar Punta Cana. Dit hotel is echt een tegenvaller. Kamers niet schoon en ruikten muf. Ook 2e kamer precies hetzelfde. Personeel minder vriendelijk als dat we gewend waren van andere iberostars en riu's. Eten was matig veel was lauw en elke dag bijna hetzelfde,luxe dingen als zalm etc zie je amper meer.personeel in resturant niet vriendelijk.Internet hier belachelijk duur, in andere hotels veelal gratis met je laptop. Zwembad was vies. werd weinig schoongemaakt of in ieder geval niet goed.veel nl-ers gesproken en vonden het hotel enorm achteruit gaan. veel mensen gehoord die zeiden dat dit hun laatste keer was. ik kom er ook niet meer. na vele keren riu en nu weer eens iberostar weer ik het wel en ga ik voor de riu-s.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Super formidabel !!"
Carine
19-11-2010 Verbleven met 2 tieners in 1ste week november. Helaas 4 dagen regen wegens orkaan Thomas. Niettemin fantastische vakantie. Hotel is zeker ok prijs/kwaliteit. Kamers zeer ruim en heel netjes (geen énkel beestje). Badkamer ruim en heel proper. Dagelijks verse handdoeken. Eten voortreffelijk, alles wordt gewassen met mineraal water. Ruime keuze maar wel dagelijks ongeveer hetzelfde in variatie dan. Showcooking.Ontbijt is super, smoothies zijn heel lekker. De à la carte restaurants moet je zeker doen, de moeite waard (steak is minder)Personeel is héél vriendelijk. Zwembaden van Punta Cana en Dominicana liggen naast elkaar. Voldoende ligzetels en rieten parasols. Voortdurend bediening van drank. All-in 24h met alle merken. Alles wordt gedaan om je vakantie super te maken ! Werken bezig naast hotel maar zonder last. Ook werken in Dominicana en daardoor zijn een aantal faciliteiten dicht.Iedereen eet in Punta Cana (wel druk). Soms lawaaihinder in restaurant. Prachtige tuin, kortom TOP !!

met partner, Sept. 2010
"Heerlijke vakantie"
Rick
27-9-2010 3-18 sept.2010 Wij zijn net terug van 16 dg Iberostar Punta Cana. Een super resort met een fantastisch animatieteam. Geweldige ligging aan het prachtige groen/blauwe water. Af en toe een stevige regenbui en uitlopers van orkanen, maar dan komt weer heel snel een warme zon. Wij hebben ons goed vermaakt. Voldoende keuze in eten, echter daar ben je al snel op uitgekeken. Gelukkig mogelijkheid om ook gebruik te maken van a la carte restautants.
Elke avond entertainment (de ene keer beter dan de andere -smaken verschillen-) en daarna kun je je nog goed vermaken in de disco.
Enige minpuntje: duffe geur in kamer waarschijnlijk van airco.
Grote pluspunt: de altijd vriendelijk lachende en dansende mensen van het personeel. Ze werken erg hard voor een schijntje, dus die beloonden we elke dag met een fooi.
Echt een aanrader!

alleenreizend, 2010
"Prachtige zonnige omgeving"
Richard
14-9-2010 Prachtige zonnig omgeving met vriendelijke personeel.
Goede kamers

met partner, Sept. 2010
"Heerlijke vakantie"
Chantal kraft
28-9-2010 Mooi hotel.kwalitatief heel goed.
kamers schoon.Eten vers en warm.
Intensieve controle door directie de hele dag door.heb lang niet meer zo goed gegeten.Alles kwam vers van de gril.
coctails waren super.In alle soorten en smaken.
Alleen jammer dat ze in dominicana aan het verbouwen waren,waardoor een aantal facaliteiten weg vielen en de vakantie gangers daar van ons hotel afhankelijk waren.Daardoor was het drukker.Jammer.Personeel erg riendelijk m.u.v de winkeltjes rondom.en uitzonderingen natuurlijk,maar alles bij alles was het een super vakantie.Zeker een aanrader

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldig"
Tanja
8-9-2010 een superhotel met vriendelijk personeel, schone kamers en de ligging is goed. Je kunt kiezen uit twee zwembaden en directe toegang tot het strand.
minput was wel dat eten altijd een beetje lauw was en de frietjes volgens mij gewoon werden opgewwarmd. Ook begon het me te irriteren dat wannwwe je bord leeg was deze direct werd weg gehaald terwijl de rest nog niet klaar was met eten. Ik denk dat het personeel zo is verteld en aangezien ze niet hun baan willen verliezen dit dan ook trouw doen. Ook de animatie was voldoende en een superteam erg gezellig. Animatie 's avonds zeker nodig omdat jje na 12 uur niet meer van het terrein af mocht vanwege je eigen veiligheid.