Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro***** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek beoordelingen 8.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.715 bezoekers online
Home > Dominicaanse Republiek > Punta Cana / Playa Bavaro > Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro*****

Beoordelingen Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro*****

10 februari 2012

overzicht

Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro scoort een 8,9 uit 10, op basis van 418 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro***** in Punta Cana / Playa Bavaro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 608 vakantiefoto's van Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Dominicaanse Republiek. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dominicaanse Republiek. Vergelijk Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro***** met andere accommodaties in Punta Cana / Playa Bavaro.

375 beoordelingen over Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro*****

Topvakantie!!
Cindy
1-2-2012 dit is zijn prijs meer dan waard!!
schitterende locatie mooi mooi
zeer proper hotel met veel mogelijkheden en uitgebreid buffet van hoogstaande kwaliteit!!
ook de à la carte restaurants waren top uitgzonderd de mexicaan die viel ons tegen...
lekkere cocktails aan the pool en heerlijk aangename temperatuur om te overwinteren
echt top top wij keren zeker nog terug!!
geschreven op 2feb 2012

met partner, Jan. 2012
Mooi 5 sterren resort
nancy de vries
26-1-2012 Wij komen net terug van 9 dagen vakantie. Het resort is ongeveer 30 minuten rijden vanaf de luchthaven, het is enorm groot en massaal resort, je kunt eigenlijk beter zeggen dat er 7 (luxe) hotels op een groot park staan. de Premium Club. De bereikbaarheid is allemaal prima, er rijdt een treintje en lopend is veel ook goed te doen. Buffetrestaurants zijn over het algemeen goed, wij zijn echter niet heel erg van het all inclusive, dus wij vonden het wat vervelen na een paar dagen, alhoewel het eten op zich wel afwisselend is. Bij het zwembad is er iedere dag een animatieteam aanwezig, deze brachten bij ons zwembad veel gezelligheid. Over het algemeen erg tevreden, een minpuntje (als ik die moet noemen) vind ik de mensen die zich 's middags al bezatten bij het zwembad en daar dronken en luid rondlopen. Was overigens niet iedere dag, maar hebben het een paar keer gezien. Maar dat kom je ws bij all inclusive wel vaker tegen.

met vrienden, Jan. 2012
Mooi resort met veel mogelijkheden!
Monique
3-2-2012 Wij komen net terug van 16 dagen vakantie op resort Gran Bahia Club Premier! Het zijn 5 resorts op 1 groot resort...Bahia Club, Ambar, Bavaro, Principal & Esmeralda...het lijkt net een dorp! Wil je even heerlijk relaxen & niks aan je hoofd hebben..dan is dit zeker een aanrader! Alles is tot in de puntjes geregeld! Je kan naar het strand met shuttle busjes (10 min.), eten bij het strand, naar het grote zwembad bij het strand of op je resort...alles is all inclusive & mogelijk! In de avond genoeg entertainment zowel in Bavaro als Tropicana..wil je meer van het land zien dan moet je wel een excursie boeken..aanrader: Saona Eiland - Safari trip of een helicoptervlucht!! Informeer eerst overal even de prijzen die kunnen nogal verschillen & afdingen is een must! Personeel is buitengewoon vriendelijk..spreekt voornamelijk spaans maar sommige ook wel engels! Je kan in euro's, spaans geld of in dollars betalen! Het weer was ook top!! Iemand nog vragen mail gerust: mhuisman90@hotmail.com

HELEMAAL SUPER
R.Feijen
10-1-2012 Wij zij hier geweest van 20-12-2011 t/m 04-01-2012.In een woord GEWELDIG dit was voor ons de mooiste vakantie ooit en we hebben al veel gezien maar deze overtreft alles.Eten volop en keus genoeg, kamers heel ruim en schoon, personeel zeer vriendelijk zowel in de restaurants als buiten. Animatieteam helemaal geweldig.Een hele mooie ervaring om Kerst en Oud op Nieuwhier onder de zon te vieren.Wij komen hier zeker weten weer terug.Hans en Roos F.

met oudere kinderen, 2011
Bijzonder fijn
ingrid
10-12-2011 heel fijn hotel eigenlijk niets op aan te merken, wel enkele tips. Voor kleine kinderen is de branding erg link.....sigaretten of in vliegtuig kopen of wanneer je terug gaat op luchthaven punta cana... souvenirs e.d. erg duur in bahia. bij aankomst het beste om direct de thema restaurants te bespreken en laat je niet afschepen dat het op de bewuste dag moet voor 10 uur als je die avond wilt bespreken dan zit het nl al vol... dus echt aan begin van je vakantie doen!!!

met partner, Nov. 2011
Fantastische prijs/kwaliteit verhouding
Frank
7-12-2011 Wij zijn net terug van een week op dit geweldige resort. Voor de eerste keer naar de Dominicaanse Republiek, en zeker voor herhaling vatbaar. Het is er steeds rond de 30 graden en er waait een lekkere verkoelende wind.
Het Gran Bahia Principe Punta Cana resort is met recht "Gran" te noemen.
Bijna 2.100 kamers heeft dit resort. Wij zaten in het Bavaro gedeelte. Onze kamer was fantastisch! Groot, schoon en met een ruime badkamer. De tuinen op dit resort worden werkelijk fantastisch onderhouden. Prachtige zwembaden en een mooi strand met veel palmen en parasols. Het personeel is supervriendelijk. Het eten is kwalitatief zeer goed. De buffetten zijn zeer uitgebreid. Internationaal en voor elk wat wils met diverse thema avonden. De a la carte restaurants zijn echt de moeite waard. Voor excursies moet je bij Seavis zijn (Nederlandse eigenaar). Saona is echt prachtig.
Het kan waarschijnlijk nog wel beter als op dit resort, maar of dat dan voor deze prijs kan vragen wij ons af!

met oudere kinderen
Prima resort
Fam Altena
23-11-2011 Wij zijn hier begin november 10 dagen met ons gezin geweest,leuke vakantie gehad,als je geen excursies doet ben je echt aangewezen op het resort zelf,hierbuiten is niets te doen,kamers zijn ruim en goed verzorgd.
ligt mooi aan het mooie witte strand er zijn altijd wel ligstoelen beschikbaar hier.afhankelijk van de wind spoelt er nogal het e.e.a aan rotzooi aan.
Eten op het resort is prima verzorgd ruime keuze.ook het entertaiment is leuk verzorgd.
veel shows die op elkaar aansluiten,zo kan je de hele avond worden vermaakt.
Voor ons was het een prima vakantie ondanks de toch wel diverse regenbuien.
Als je van een strandvakantie houd is dit zeker een aanrader.

Hoofdgebouw min, Esmeralda goed, Amber matig
MN
16-11-2011 Upgrade naar Esmeralda is een must als je wat nettere kamer wilt hebben en aardiger personeel. 12 dagen daar via touroperator. Veel regen gehad begin nov., maar temperatuur toch tropisch. Kamers redelijk groot, alles werkte. Balkon met zeezicht. Gratis wifi in lobby en bij zwembad.Zee vlakbij. Fijn dat ze bewaking hadden rondom pool. Treintje voor rest van complex, lopen kan net zo goed. Animatie in hoofdgebouw, elke avond een show. Wel veel vlooienbeten aldaar opgelopen. Kamer in Esmeralda was okay, maar veel vochtbeestjes in badkamer. Schoonmaak gemiddeld, ook al legden we dollars neer voor poetsvrouw.Hoofdgebouw zou ik 3 sterren geven en Esmeralda 4. Geen 5. Toen we vertrokken kwam er net een luidruchtige groep brallende Amerikanen. Van Russen minder last gehad. Weinig Nederlanders gezien. Hadden golfclubs bij, niet gebruikt (135 dollar voor 1 rondje golf pp vonden we te duur). Rest.prima

met een groep
Toppertje
fenny
15-11-2011 net terug van een geweldige vakantie , wel veel regen gehad maar dat mag de pret niet drukken, het park is heel groot maar er is ook vanalles te doen,kamers groot , eten was goed, vooral bij de japanner heerlijk gegeten, wel meteen boeken als je aankomt.. 2 excursies geboekt, helemaal geweldig, naar sanoa eiland met de speedboot en met de monstertruck adventure tour , echt2 aanraders..

met partner, Nov. 2011
Zo groot ...
Martine
13-11-2011 Wij gingen gelukkig maar voor 1 week ... langer hadden we het ook niet volgehouden.
Zoals nu ook gelezen op deze site ... het visrestaurant was echt niet goed. Daarnaast echt veel personeel dat enkel spaans sprak ... op een zeker moment wordt een vrouw misselijk en geeft over op de ligstoel waar ik op lag ... aan verschillende medewerkers van het hotel gevraagd om dit op te kuisen ... nee, dat doen we niet ... dat is onze taak niet!!!
Nog belangrijk voor de duikers ... ze zijn echt heel slecht georganiseerd ... volg alles zelf op tot in de puntjes want ze doen geen enkele moeite om te communiceren ... je moet alles echt zelf vragen.

met een groep (2)
alleenreizend (1)